Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiyim tatlım allaha şükür.
kardeşim geliyor yanıma 4 gözle onu bekliyorum sositososito
sen nasılsın canım oğluşun nasıl?

oglusum iyi teyzesi cok sükür birinci sinifa basladi onunla debellesiyoruz iste gözün aydin ne güzel senin yanina gelip gidenin var biz böyle gurbette kimsecikler yok ne mutlu sana allah bozmasin ins

ayyyy maaşallah ona koca adam olmuş..annişinin kavalyesidir o şimdi büyüdü ya...
amin canım kimseninkini bozmasın kurban oludğum :Saruboceq:
gurbeti bilirim bacım, annemler yıllarca baküdeydi iş için, bizim burda okul vardı ayrı gayrıydık...zordu...ama sağlıklı olsunlar da diyorduk buna da şükür elden ne gelir, allahım zamansız ayırmasın dermansız hastalık vermesin bacım :Saruboceq:

amin cnm herkese versin verirse de yaninda kosun rabbim cok zor gurbet cok anlatmakla anlasilmaz yasamak gerekiyor kusura bakma tel caldi geciktim cnm evet halimize cok sükür :1hug:

kahvemlokumun yoksam adetin tam sökmedi miiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

gıııııııı niye çatlatıyorsun adamı bacım şimdi yapsan nolur ki hain bi bayram ederdik :mymeka:

tuhaf bir şeyler oldum canım..bayram edecek bir şey yoktur be canım.. ah olsa... hadi ben senden bakliyorum haberi :)

hadi gözün aydın...

selam kızlar
papatyacım hikayeni okudum çok üzüldüm canımn y a hayırlsıyla kucağına alırsın inşallahh içimiz rahatlar
kahvelkumcum sen de durum değişmemiş adetini oldun dimi
ozporcum sıkmaa canını kimseyi de takma

Seydam nergis merhaba kıslar zemuszemus
canım saçlarımla uğraşıyodum açık kalmış kusura bakma canım yeni gördüm.
tuhaf bir şeyler oldum canım..bayram edecek bir şey yoktur be canım.. ah olsa... hadi ben senden bakliyorum haberi :)

hadi gözün aydın...

ama sen yarın test yapacaksın değilmi? ben iş yerinden kaçamak girip bakacam sonuca....hayırlı haber alırız inşallah...

oldum canım..ama kızlar ısrarla bir test daha yapmamı istiyor... yarın sabah yapacağım... ay seviyorum ben bu hatunları ya... a.s.
ama sen yarın test yapacaksın değilmi? ben iş yerinden kaçamak girip bakacam sonuca....hayırlı haber alırız inşallah...

yapacağım yapacağım... şeker seni..
a.s.

dışardaki herkesten kendini soyutladın ölemii
peki giden bebeğede üzülmüyosan bunun sebebi nedirr anlaymadımm

evet arkadaşlar aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz anlıyorsunuz neler hissettiğimi... işteee atlatması bayağı zor oluyor böyle içine attıkça inşallah herşey yoluna girer artık iyi olmak eski kokoş günlerime dönmek kendime özenmek istiyorum... hepinize sonsuz teşekkürler ilginizden dolayı
inşallah herşey yolunda gider aksi bir durumla karşılaşmazsın önlem alınması daha iyi bence sıkma kendini kaydirigubbakcemile5
maşallah canım neticesi güzel olmuş ya ona bakalım... allah mutlu mesut etsin sizleri hep
ah inşallah hormonlardansa eğer bi düzene girsede ben de delirmekten kurtulsam biraz daha böyle devam ederseeeee delikafadulden
canım benim kıyamam ben sana yaa hakkaten durumumuz trajıkomik birbirimize teselli veriyoruz.. benzer sorunları yaşıyoruz ve birbirimizi teselli ediyoruz :teselli: galiba en doğrusu da bu bizi bizden iyi kimse anlayamıyor..
geleveram herşey insan için, beterin beteri var...koyver gitsin, içine atma...kendine ve eşine yaparsın canikom, değmez, allah bundan sonra esirgesin meleklerimizi inşallah :Saruboceq:
ahh zaten koyverebilsem herşey hallolacak amaaaa akannehir canım benim inşallah bizlerde bu üzüntülü günlerimizi birer anı olarak hatırlarız bebeklerimizi severken...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MıZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk......2 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............36 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)

smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık (kız)
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

canim benim bu duaya daha ne denir ki aminnnnnnnnnn YUCE RABBIM nasip edecek bize insallah cok umutluyum ben ama yinede ne diyorum biliyormusun yarina cikmaya kimsenin senedi yok RABBIM suanlik omrumle cocugumu dogurmayi onu kucaklamayi ona dokunmayi onun kokusunu duymayi nasip etti buna da sukur diyorum insallah hepimze saglikli hayirmi zamaninda evlatlar nasip eder onlari eslerimizle birlikte buyutmeyi de nasip eder canim benimopuyorumnanaktan

kız gelevera... yok öyle üzmek kendini... yarın çık dışarı..git bi kuaföre.. yeni bir şekil veridr saçlarına...kendine güzel bir şeyler al tamam mı... bana da alabilirsin, itirazım olmaz :)

limburg ve ravza... sizi seviyorum....

canım yaaa neler yaşamışın öyle kıyamam ben sana rabbim korusun bebişini inşallah onu sana bağışlar ve perşembe gününden sonra bebişini uyutunca yazarsın artık mesajını bize... canım bütün önlemlerini almışsın sen rabbimde koruycak inşallah bebişini... erken olmasındanda endişelenme rabbim onu sana bağışlasında artık birazcık aceleci gelsin bakalım kuzucuk... canım rabbime emanetsiniz bebeğinle sen :Saruboceq: :Saruboceq:

kız gelevera... yok öyle üzmek kendini... yarın çık dışarı..git bi kuaföre.. yeni bir şekil veridr saçlarına...kendine güzel bir şeyler al tamam mı... bana da alabilirsin, itirazım olmaz :)

kaydirigubbakcemile3 olur canım alırım sanada sen yeterki adresini ver gönderirim kargoyla... bu arada bende cidden yarın gidip saçlarımı kısacık kestirmek ve boyatmak iyi gelirmi diye düşünüyordum... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…