- 26 Eylül 2009
- 354
- 1
- 43
SELAM KIZLAR.....
sülalcim sakın stres yapma bak gör herşey güzel olacak...çünkü tüm arkadaşlar senin için dua ediyor...
aslıhancım dinamis için yani deniz bebek için 100 tane yazarmısın tatlım:hulya:...inşallah daha fazla okuyacam ve çalıkuşunu sollayacam:hulya: sositososito
günaydın gobeta,
öncelikle nasılsın?kusura bakma yazıların daha bu sabah gördüm.evde net yok.işyerinden sizleri takip ediyorum.birde maşallah sayfa çok olunca malum. canım fetal eko bebeğin kalbinin sağlıklı olup olmadığına dair bir kontrol olduğunu söyledi dr um. çünkü bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp rahatsızlığı olma ihtimali varmış.oyüzden en azından anne karnında iken tespit edilirse doğumdan sonrasınde önlem ya da anne karnında iken müdahele için yapılması gerekliymiş.romatoloji dr um hamile kalır kalmaz bana gel dedi.daha hamile değilim. bu ayda olmadı.umudum aralığa kaldı.sende arada yaz.senin iyi haberlerin bana umut oluyor.beni habersiz bırakma.inş. sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın.kaçlık iğne kullanıyorsun?bence romatoloji dr git.ne olur ne olmaz sen önlemini al.kendine iyi bak.....
Zevkle yazdım canım,kızlar yüksek performanslarınızı bekliyorum.966 olduk :).
kızlar tefriciye konusuna bi açıklık getirelim.ben adet döneminde okunuyor diye biliyorum ve şuanda adet olmama rağmen okudum. sonra yazılanları görünce içime şüphe düştü ve nettende bakayım dedim. sorularla islamiyet diye bir siteden şunu buldum. cevap kadınların özel hallerinde salavat getirmeleri ve tefriciye gibi duaları okumaları caizdir. topluca 4444 defa okunan tefriciye dualarına adetli kadınları da katılabilir. diye. eğer kesin bir bilgisi olan varsa cevap versin lütfen. ben şimdiye kadar çok arkadaşım için okudum ve bu konuda bilgili olan arkadaşlarımada sordum onlarda okunduğunu söylediler.kafamçokkarıştı
Canım benım carsamba kontrolum var doktora söyleyecem.Gitsem ıyı olcak romatolojıye korktum valla.Ben 0,2 clexan ıgne kullanıyom.Gebe kalmadan romatolojı deltakortıl verdı 4 ay kullanmam gerektıgını söylemıstı.Ben yumurta takıbı yaptırarak yumurtam oldugu gun sık ılıskıde bulunmak gerekıyor demişti.Benım yumurtlamam tam adetın ortasıydı.Bıraz karısık mı yazdım.Ben sık sık sana yazarım.
amin canım.bu cumartesi kontrolümüz var bakalım,organ taraması yapacak doktorumuz.2'li ve 4'lü testi sorunsuz atlatmıştık çok şükür.umarım bu da iyi sonuçlanır.[/QCa
Canım nedir bu 4 lü test,2 li ve 3 lü taramayı duymuştum ama 4 lüyü ilk defa duyuyorum. Beni bilgilendirirsen sevinirim.
canım yeni bir testmiş bu 3'lü test artık yokmuş.bu biraz daha gelişmişiymiş.adı 4'lü işte.down sendromu,nöral tüp defekti riskine bakıyorlar.
canım ya yazarsan çok sevinirim.romatoloji dr um bana herhangi bir ilaca gerek olmadığını söyledi oyüzden ben sadece aspirin ve folibol kullanıyorum.yaklaşık bir yıldan beri 2 defada kontrole gittim.kan verdim.sonuçlar normal dedi.hamile kalınca gel dedi.ne bileyim valla. deneme tahtası olduk ya.herkes farklı tedavi uyguluyor.inş. kucağımız boş kalmaz canım.kendine iyi bak.....
canım ben dua olduğu için okunmasında sakınca yok diye biliyorum. şimdiye kadar da adetimin denk geldi çok oldu ve okudum. güvendiğim insanlardan da sormuştum tabiki.ve sabah görür görmez hemen arkadaşımı aradım sordum yanılıyormuyum acaba diye ama o da okunuyor dedi. yine de araştıralım ama bi sonuca bağlayalım mutlaka.Canım öyle ise çok mutlu olurum vallahi,ben ezberledim okurken,bugün adet olduğum için okumadım.Ama okunuyorsa tam gaz devam ederim,bu konuyu netleştirelim bir an önce.
Merhaba bu dörtlü testi ben de bilmiyordum açıkçası, bize de ikili, üçlü ve ayrıntılı ultrason yapıldı sadece.
Simge cim dörtlü test nasıl yapılıyor peki, gene kan mı alınıyor yoksa ayrıntılı ultrason incelemesine mi dörtlü test mi deniyor kafam karıştı şimdi..
canım kan alınıyor aynı gün ultrasona giriyosun.ikiliyle entegre edip öyle sonuç çıkarıyorlar.
canım kan alınıyor aynı gün ultrasona giriyosun.ikiliyle entegre edip öyle sonuç çıkarıyorlar.
Simgecim,İzmirde iyi bir dr olduğundan bahsediyordunuz.Dr nin ismini alabilir miyim?Kuzeniminde bebeği olmuuyor,bu dr ye yönlendireceğim.
Anladım canım neyse bizim için artık gerek yok zaten..Üçlü de iyi çıktı, ayrıntılı da normal çıktı herşeyimiz allaha şükür:)
Neyse eminim ki senin sonuçlarında temiz çıkacaktır, öptüm seni de minik kızını da..Bu arada isim düşünmeye başladın mı tatlım?