Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bence gitseniz iyi olur sonuçta hamilelik olabilir.

canım bu akşama kadar bekle derim ben yarın direkt kan tahlillerini yaptır eğer hamileysen hani nişan derlerya ondan dolayı lekelenmem olmuş olabilir hadi hayırlısı

canım hamile olabilirsin,benimde adet günümden önce leke geldi sonra kesildi akıntıya dönüştü.bence bugün bile test yapsan çıkar.çünkü o yerleşme kanaması olabilir.

Canım bence vakit kaybetmeden dr ye git,çünkü eğer hamileysen iğneye başlaman gerekiyor.İğneye ne kadar erken başlarsan o kadar faydalı oluyor.vakit kaybetme bence.

Geleveracım üzme sakın kendini daha çok arkadaşımız için okuyacağız inşallah sende onlara katılırsın.Bu arada rekor 500 dua ile çalıkuşunda hadi kızlar yok mu arttırannnnnnnnnnn. :) .

Arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Evet biran önce ne olduğunu öğrensemde iğnelere başlardım en azından . Yarını bekleyip kan tahlili yaptırcam hemen.

Geleveracım üzme sakın kendini daha çok arkadaşımız için okuyacağız inşallah sende onlara katılırsın.Bu arada rekor 500 dua ile çalıkuşunda hadi kızlar yok mu arttırannnnnnnnnnn. :) .

canım bende 100 tane okudum.dualarımız kabul olur inş.:Saruboceq:

evet canım ben de antepten ben eurofertilde fuat aksoya gidiyorum şimdilik memnunum.bülent kahraman benim arkadaşımın eşi oluyo

hımm evet bülent kahraman göz drum edip temizyürekin damadı
fuat aksoyda iyi bir dr dur çok inceler ve seninle 1 saat boyunca konuşur olanları ve olacakları anlatır psikolog gibi onun muayenesinden çıkınca kendimi daha mutlu hissederdim :)))

Gözün aydın canımmmmmmmm,Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

teşekkürler canım,darısı isteyen herkesin başına,tabi bizim durumumuzda hamile kalmak dert değilde,sağlıkla bi kucağımıza almak.umarım sağlıkla tamamlarım ben de.

Canım senin içten dileklerin de yeter, dua okuyamasan ne olur sanki:1hug:
Canım benim ben de kürtajdan sonra 3 ay ara vermiştim. Yani tam olarak şöyle olmuştu, kürtaj oldum arkasından kanamam kesildi, sonra 40-45 kadar sonra adet oldum, sonra bir adet daha oldum ve korunmayı bıraktım.
O ayda hamile kalmıştım allahım inşallah seninki de böyle hem çabucak hem sağlıkla olur Geleveracım.
Bir de kürtajdan sonra ilk kanamam biter bitmez, günde bir adet bebe aspirini ile iki adet folic plus kullanmıştım.

Tulun cum sana da binlerce teşekkürler, iyi ki varsınız arkadaşlar:)

SELAM KIZLAR.....
sülalcim sakın stres yapma bak gör herşey güzel olacak...çünkü tüm arkadaşlar senin için dua ediyor...
aslıhancım dinamis için yani deniz bebek için 100 tane yazarmısın tatlım:hulya:...inşallah daha fazla okuyacam ve çalıkuşunu sollayacam:hulya: sositososito

mrb gobeta, sabah cevap yazmıştım şimdi tekrar yazayım dedim.aktif olduğunu görünce.
öncelikle nasılsın?kusura bakma yazıların daha bu sabah gördüm.evde net yok.işyerinden sizleri takip ediyorum.birde maşallah sayfa çok olunca malum. canım fetal eko bebeğin kalbinin sağlıklı olup olmadığına dair bir kontrol olduğunu söyledi dr um. çünkü bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp rahatsızlığı olma ihtimali varmış.oyüzden en azından anne karnında iken tespit edilirse doğumdan sonrasınde önlem ya da anne karnında iken müdahele için yapılması gerekliymiş.romatoloji dr um hamile kalır kalmaz bana gel dedi.daha hamile değilim. bu ayda olmadı.umudum aralığa kaldı.sende arada yaz.senin iyi haberlerin bana umut oluyor.beni habersiz bırakma.inş. sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın.kaçlık iğne kullanıyorsun?bence romatoloji dr git.ne olur ne olmaz sen önlemini al.kendine iyi bak.....[/QUOTE]

elifim, kan testi yaptır, aklında hiç şüphe kalmasın..evde test yapma çünkü yaptırdığın iğneden dolayı pozitif çıkma ihtimali çok yüksek... inş güzel haberlerle gelirsin..

selam kızlar,
kahvelokum canım benim kızım olacak.listeyi güncellerken yazabilir misin

güncellemez miyim... hem de büyük zevkle.. oh be..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…