bence gitseniz iyi olur sonuçta hamilelik olabilir.Arkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi
bence gitseniz iyi olur sonuçta hamilelik olabilir.
Arkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi
Arkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi
evet canım ben de antepten ben eurofertilde fuat aksoya gidiyorum şimdilik memnunum.bülent kahraman benim arkadaşımın eşi oluyocanım merhaba sende anteptenmişsin hangi dr gidiyorsun merak ettim ben bülent kahramana gidiyorum
selam kızlar,
kahvelokum canım benim kızım olacak.listeyi güncellerken yazabilir misin
selam kızlar,
Geleveracım üzme sakın kendini daha çok arkadaşımız için okuyacağız inşallah sende onlara katılırsın.Bu arada rekor 500 dua ile çalıkuşunda hadi kızlar yok mu arttırannnnnnnnnnn. :) .
evet canım ben de antepten ben eurofertilde fuat aksoya gidiyorum şimdilik memnunum.bülent kahraman benim arkadaşımın eşi oluyo
Gözün aydın canımmmmmmmm,Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
ah canım beniiimm hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah hihoyyyt
amin canım.bu cumartesi kontrolümüz var bakalım,organ taraması yapacak doktorumuz.2'li ve 4'lü testi sorunsuz atlatmıştık çok şükür.umarım bu da iyi sonuçlanır.[/QCa
Canım nedir bu 4 lü test,2 li ve 3 lü taramayı duymuştum ama 4 lüyü ilk defa duyuyorum. Beni bilgilendirirsen sevinirim.
günaydın güzel bayanlar....
yaaa şu dua işine bende katılmak istiyorum ama geçen salı küretajım olduğu için kanamam durmadı hala o yüzden katılamıyorum yaaaaaaaaa :umursamaz:
bu arada kızlar kürtajdan sonra gebelik için dr um birşey söylemedi ama üç ara verilmesi gerektiğini biliyorum bende zaten o arayı kesinlikle vermeyi düşünüyorum amaaa sizlerde durum nasıl oldu kürtaj sonrası gebelikleriniz.... :bbo:
selam kızlar,