Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reisss Internetsizmi kaldin kizzzz. öglenden sonra gir baride konusalim
huuuu kızlar 10 kişiyiz ama kimseden çıt çıkmıyor
gulus hakkikaten datlum bu hatunlar uyuyomu yaaa:1ninca:hiştttt aloooooo aşağısı dolu burda çıt yokkkkk. pıhtımı kaçtı gızzzzzzzzzzzz bi taraflarınızaaaaaaaaaşakkıdı
gulus hakkikaten datlum bu hatunlar uyuyomu yaaa:1ninca:hiştttt aloooooo aşağısı dolu burda çıt yokkkkk. pıhtımı kaçtı gızzzzzzzzzzzz bi taraflarınızaaaaaaaaaşakkıdı
aslıhancım
100 tane dua okudum eklermısın canım.
Ekledim canım,süper gidiyoruz,gerçekten birlikten kuvvet doğuyor.
sen nasılsın reiscim bu aralar pek konusamadık ne var ne yok durumlar nasıl adet olmsuun sanırım baslıyomusun calısmalara adetten sonra ayy basla artık ya yetıselım bırbırımıze hadee
kızlar yaaa özelliklede aslıhan şu tefriciye konusunda beni bir aydınlatın gülüm ya( şimdi bu adetliyken okunuyomu artı iş yerinde başımız açık abdessizde okunurmu? cevap verin. çünkü bilgisayardan çıktısını aldım eğer öyleyse hemen başlıycam boş vaktim var bu aralar. çabuk çabuk bitirelimde sıra bize de gelsin ama dimiiiiiiiiii:)) herkesin acelesi var bacım:)))))))) şaka bir tarafada çok utandım kendimden hiç okuyamadımmm(
canim bencede gec dollenme olmustur sen persembeye insallah gorursun ama goremezsende uzulme 7 haftalikken bile ancak gorenler var insallah iyi haberler alirsin canim moralini yuksek tutgünaydın kızlar bugün herkese çok ihtiyacım var cumartesi günü gittim doktora keseyi gördük embiryoyu gördük yolksac var fakat kalp atımı yoktu üstelik 6+5 olmam gerekiyordu ama malesef 5+5 miş kese büyüklüğüm tam bir hafta geriden seyrediyorsun bizi çok zorluyorsun dedi doktorum normal şartlarda bugün kalp atımı almalıydık almamış olmamız normal değil dedi ama bekleyeceğim herhangi bir ihtimale karşı yinede dedi. perşembe günü tekrar gideceğim tüm kalbimle bebeğimin kalbinin atmasını diliyorum üstelik çok şiddetli miğde bulantılarım vardı emindim çok sağlıklı olduğuna ama haftasından 1 haftada gerideymiş üstelik öğrendiğimden beri sürekli kendimi yokluyorum miğde bulantım var mı diye bu kadar stresten mi bilmem sanki eskisi gibi yok benim gibi bişiler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim tek tesellim 1 hafta geriden geliyor demesi eğer gününde ve normal kese büyüklügü ama kalp atımı yok deseydi anlardım ama benim meleğim zaten küçükmüş dimi kızlar herkesi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ben hiç üminidimi kesmedim bebeğimden perşembeye duyacağım inşallah yinede dua edin kızlar.
insallah canim aminnnnamin ins cnm rabbim sana saglikli tekrar hamilelikler nasip etsin hic kaybebetmemek üzere ins :1hug:
oglusunu op kokla bizim icin canimselam kızlarr ,umarım herkes iyidir..
ah bir fırsatım olsada şu sayfaları takip etsem yaa
ancak girip bir selam verebiliyorum çok müsait olamıyorum bebeğim çok şükür iyi gelişiyo,uyku düzenini de ayarladık geceleri iyi uyuyo gündüzleri kısa kısa uyuyor o arada da ben ev işleriyle uğraşıyorum maalesef..o yüzden fazla zamanım kalmıyor buraya
genel olarak biz çok iyiyiz.
umarım burdaki herkeste iyidir.
yeni doğum yapanlar oldumu funda dan haber varmıı
allah herkese en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin..
öpüyorum hepinizi
ayy ne guzel bir liziiz daha geliyor masallah size canimselam kızlar,
kahvelokum canım benim kızım olacak.listeyi güncellerken yazabilir misin
canim bendede oyle olmustu kahverengi gelmisti insallah hamilesindir en kisa zamnda kan aldir ve sonuca gore ignelere basla canimArkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi
evet ya bende okumayi istiyorum ama kanamam oldugu icin okuyamiyorum bilen biri aciklik getirsin lutfenCanım öyle ise çok mutlu olurum vallahi,ben ezberledim okurken,bugün adet olduğum için okumadım.Ama okunuyorsa tam gaz devam ederim,bu konuyu netleştirelim bir an önce.