Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Simge cim eminimki ayrıntılıda falan normal çıkar herşey hiç meraklanma tatlım :)
ıçin rahat git, sadece bebişini güzelce göreceğini düşün:)

kızlar yaaa özelliklede aslıhan şu tefriciye konusunda beni bir aydınlatın gülüm ya( şimdi bu adetliyken okunuyomu artı iş yerinde başımız açık abdessizde okunurmu? cevap verin. çünkü bilgisayardan çıktısını aldım eğer öyleyse hemen başlıycam boş vaktim var bu aralar. çabuk çabuk bitirelimde sıra bize de gelsin ama dimiiiiiiiiii:)) herkesin acelesi var bacım:)))))))) şaka bir tarafada çok utandım kendimden hiç okuyamadımmm(

Aslında şeytan dürtüyo, koy işi gücü bi yana boşverrrr diyor da ...olmuyo işte be gülüm o zaman da vicdan azabı yapıyorum akşam olup da bişe yapmayınca

gulus hakkikaten datlum bu hatunlar uyuyomu yaaa:1ninca:hiştttt aloooooo aşağısı dolu burda çıt yokkkkk. pıhtımı kaçtı gızzzzzzzzzzzz bi taraflarınızaaaaaaaaaşakkıdı

hiç sorma tatlım yaaaa herkes şekerleme yapıyor herhalde
allah iyiliğini versin emi aman hiç bi tarafımıza kaçmasın kızz delikafadulden

sen nasılsın reiscim bu aralar pek konusamadık ne var ne yok durumlar nasıl adet olmsuun sanırım baslıyomusun calısmalara adetten sonra ayy basla artık ya yetıselım bırbırımıze hadee

bu arada krizantemin
dinamisin
gulus'ün
hiç bir yerine hiç bir şey kaçmamış ses verdiler. tebrikler kızlar:enbuyukkk:

Reisim devrimim güzelim sen anlat bakim biraz, hakkaten ne yaptın sen..
Nodülünü göstermemekte kararlısın sanırım, peki çalışmalara başladın mı bu arada?

kızlar internetten buldum bunları bi bakın
Abdestsiz dua okunur mu?

Salat-ı Tefriciye, gusül abdesti olmadan ya da namaz abdesti olmadan da okunabilir mi?

Değerli Kardeşimiz;

Gusül abdesti ve namaz abdesti olmadan da tefriciye duası ve diğer dualar okunabilir. Ancak gusül abdesti olmadan Kuran-ı Kerim okunmaz.

Selam ve dua ile...
Sorularla ıslamiyet Editör
Gusül abdesti ve namaz abdesti olmadan da tefriciye duası ve diğer dualar okunabilir Ancak gusül abdesti olmadan Kuran-ı Kerim okunmaz

Gusül abdesti ve namaz abdesti olmadan da tefriciye duası ve diğer dualar okunabilir Ancak gusül abdesti olmadan Kuran-ı Kerim okunmaz

sen nasılsın reiscim bu aralar pek konusamadık ne var ne yok durumlar nasıl adet olmsuun sanırım baslıyomusun calısmalara adetten sonra ayy basla artık ya yetıselım bırbırımıze hadee

evet canım ya benim müdürün işleriydi bu internetin kesilmesiydi derken sohbetlerim hep yarım kaldı( evet canım adet oldum ama bu seferki bir garipti. tam 32. gün derken adet oldum. normalde en geç 30 günde bir oluyodum. hoş 30. gün az bir kahverengi akıntım oldu. bitti. sonra 31. günde oldu ancak 32. gün söktürdüm. valla hocalar şu nodülü hallet öyle bebek düşün dediler. ama sonuçta düşüğe ve bebeğe etkisi yokmuş. gitsem ya ameliyat diycekler yada biyopsi falan filan. ben böyle iyiyim valla ceviz suyu falan içiyorum nodülü küçültüyomuş. kendi kendime tedavi içindeyim ve bu ay çalışmalara başlıycam hadı bakalım hayırllısızemuszemuskızımmm bir kere ben sana dedim birlikte hamile kalıcaz beni bekle diye. bak bensiz hamile kalabildinmi lmaz::kedi:şimdi bu ay ikimizde hamile kalıcaz bak dedi dersin hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

Canım,adetliyken okunuyor mu? bu meseleyi henüz netleştiremedik. Ama abdestsizken pc den yani eline kağıdı almadan okunabildiğini,bir büyüğümden öğrendim,hazır boş vaktin varsa,pc den bakarak oku.Zaten 50 den sonra ezberlersin canım.

canim bencede gec dollenme olmustur sen persembeye insallah gorursun ama goremezsende uzulme 7 haftalikken bile ancak gorenler var insallah iyi haberler alirsin canim moralini yuksek tut
amin ins cnm rabbim sana saglikli tekrar hamilelikler nasip etsin hic kaybebetmemek üzere ins :1hug:
insallah canim aminnnn
oglusunu op kokla bizim icin canim
selam kızlar,
kahvelokum canım benim kızım olacak.listeyi güncellerken yazabilir misin
ayy ne guzel bir liziiz daha geliyor masallah size canim
canim bendede oyle olmustu kahverengi gelmisti insallah hamilesindir en kisa zamnda kan aldir ve sonuca gore ignelere basla canim
Canım öyle ise çok mutlu olurum vallahi,ben ezberledim okurken,bugün adet olduğum için okumadım.Ama okunuyorsa tam gaz devam ederim,bu konuyu netleştirelim bir an önce.
evet ya bende okumayi istiyorum ama kanamam oldugu icin okuyamiyorum bilen biri aciklik getirsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…