Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

seydamcım test sonuçların nasıl canım bişiler yazmışsın ama almanca heralde pek bişi anlamadıkkk
evet cnm yazdim ama daha bekledigim sonuclar var suan cikanlar antikor testi temiz cikti ve kan pihtilasmasi degerlerimdi onlarda sorun yok sadece yumurtalik hormonlarimdaki degerlerden bitanesi tam sinirdaymis onun icin randevu günümü bekliyorum 17 kasim zaten ozamanda diger sonuclarimda cikacakmis allahim herseyin hayirlisini versin ins sagol cnm sen nasilsin ?

Son düzenleme:
ıyi yolculuklar ve keyifli alışverişler Zeynom-10 :)
ınşallah hepimizin hayatı bundan sonra hep güzel şeylerle doludur tatlım.

Son düzenleme:
Seydam cım ben de pek bişi anlamıyorum böyle test sonuçlarından falan, bu nedenle yazdıklarını okusamda yorum yazamadım.
ınşallah herşeyin temiz çıkar ve bir sonraki hamişliğin sağlıkla sonuçlanır tatlım:)

Canımcım ne kusueu estağfurullah,hem bende adet oluyorum,lekelenmem başladı.Bendende hayır yok bir kaç gün,cumaya kadar bitecek diye bir kural yok bildiğim kadarıyla.Ama ben arkadaşlara güveniyorum,bitecek inşallah.

sagol cnm benim rabbim ne yazdiysa onu yasiyoruz herkesin kalbine göre versin rabbim yar ve yardimcimiz olsun kollarimizi bebeklerimizle doldursun ins :1hug:

Melekcim 200 adetini yazdım,merak etme. Canım bildiğim kadarıyla duayı ezberden biliyorsan abdest almana gerek yok. Ama bilmiyorsan ve pc den okuyorsan yani eline kitap almadan okuyorsan abdestsiz oluyor,ama eline kitap alarak okuyorsan abdestsiz olmuyor. Adetli iken okunmaz diye biliyorum ama bu konuda daha bilgili arkadaşlarımız olabilir.Yanlış yönlendirmek istemem.Kızlar şuan 765 adet duamız hazır bilginiz olsun.
Bu arada geçmişi okuduğum için sizlere merhaba diyemedim,kusuruma bakmayın.Herkese merhabalar,hayırlı bir günihayırlı bir hafta diliyorum.

Kızlar tablomuzun son halini ekledim,tablodan inceleyebilirsiniz son durumu.Öpüyorum sizleriiiiiiiiiiii.

Eklentiler

• $DUA GÜNLÜĞÜ.zip
    2,1 KB · Görüntüleme: 163

regl durumunda okunmuyor maalesf

:Saruboceqpuyorumnanaktan

calikusu cnm günaydin nslsi?sülal cnm noldu sana ya nazarmi degdi burdaki hamilelere allah korktuguna ugratmasin cnm benim benimde son halileligimde geriden geliyor demisti doktorum cnm ama normal dedi korkma cnm dua et bol bol
canikom bugün kosturuyom biraz sen nasilsin opuyorumnanaktan
günaydın çalıkuşum ya o gün bir bitki çayından bahsediyordun ne içerdiğini biliyor musun merak ettim
Canim günaydin o bitki cayini saracoglu bana gönderdi 21 tane sogan kürü bitince onlari iciyom ve onlar bitince takrar 15 gün sogan kürü ,ama ne cayi oldugunu posetin üzerinde yazmiyo disinda sadece Prof saracoglu yaziyo bende cok merak ediyom tadi cok berbat birsey ama yinede iciyom kaydirigubbakcemile3
Canım süzpersin tebrik ediyorum ,seni hemen ekliyorum.Çok teşekkürler öpüyorum.

Bende öpüyom seni canikom opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

evet çok şükür çaresi var.daha önceki gebeliğim mikroydu.ama işte kalbi durdu.ondan önceki 2 taneyi bilemiyorum.sonuçta allahın takdiri.
ama bu forum bana ii geliyo okuyorum benim gibi olan ne çok kişi varmış

günaydın güzel bayanlar....

yaaa şu dua işine bende katılmak istiyorum ama geçen salı küretajım olduğu için kanamam durmadı hala o yüzden katılamıyorum yaaaaaaaaa :umursamaz:

bu arada kızlar kürtajdan sonra gebelik için dr um birşey söylemedi ama üç ara verilmesi gerektiğini biliyorum bende zaten o arayı kesinlikle vermeyi düşünüyorum amaaa sizlerde durum nasıl oldu kürtaj sonrası gebelikleriniz.... :bbo:

sülalcim endişelenme canım inşallah inşallah atar bebeğinin kalbi.... ya birinin bebeğinde soruna dair birşey dendimi benim kalbim durcak gibi oluyor içim titriyor... canım dua ediyorum inşallah bebeşinin o minicik kalbini atışını görürsün,( biliyorsun görmekte yetmiyor bazen bende olduğu gibi).. sana duam devamlı atacak hep seninle olacak minicik bir kalbi görmeyi rabbim nasip etsin inşallah...

selam kızlarr ,umarım herkes iyidir..
ah bir fırsatım olsada şu sayfaları takip etsem yaa
ancak girip bir selam verebiliyorum çok müsait olamıyorum bebeğim çok şükür iyi gelişiyo,uyku düzenini de ayarladık geceleri iyi uyuyo gündüzleri kısa kısa uyuyor o arada da ben ev işleriyle uğraşıyorum maalesef..o yüzden fazla zamanım kalmıyor buraya
genel olarak biz çok iyiyiz.
umarım burdaki herkeste iyidir.
yeni doğum yapanlar oldumu funda dan haber varmıı

allah herkese en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin..
öpüyorum hepinizi

roselenda tşk ederim, iyiyim..bozma moralini canım ya.. inş kısa zamanda sağlıklı bir gebelik gerçekleşir...bizim için hamile kalmaktan ziyade onu sağlıklı bir şekilde götürmek önemli.. sıkma sen canını... bilirim o duyguyu :kedi: bugün gebelik testi aldım, evde yapacağım.. tekrar kan testi yaptırmayayım diyorum..

geçmiş olsun umutluyuz... dikkat et kendine.. umarım şimdi daha iyisindir....

denden, gulus, PembePeri, roselenda, seydam, zeynom
kizlar sizlerede Günaydin nasilsiniz .
Demin Celen ve Kahvelokumum burdaydi yafff nereye gittiler

derse gittim kız... şimdi de ders arasındayım hihoyyyt

Arkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…