Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar bugün herkese çok ihtiyacım var cumartesi günü gittim doktora keseyi gördük embiryoyu gördük yolksac var fakat kalp atımı yoktu üstelik 6+5 olmam gerekiyordu ama malesef 5+5 miş kese büyüklüğüm tam bir hafta geriden seyrediyorsun bizi çok zorluyorsun dedi doktorum normal şartlarda bugün kalp atımı almalıydık almamış olmamız normal değil dedi ama bekleyeceğim herhangi bir ihtimale karşı yinede dedi. perşembe günü tekrar gideceğim tüm kalbimle bebeğimin kalbinin atmasını diliyorum üstelik çok şiddetli miğde bulantılarım vardı emindim çok sağlıklı olduğuna ama haftasından 1 haftada gerideymiş üstelik öğrendiğimden beri sürekli kendimi yokluyorum miğde bulantım var mı diye bu kadar stresten mi bilmem sanki eskisi gibi yok benim gibi bişiler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim tek tesellim 1 hafta geriden geliyor demesi eğer gününde ve normal kese büyüklügü ama kalp atımı yok deseydi anlardım ama benim meleğim zaten küçükmüş dimi kızlar herkesi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ben hiç üminidimi kesmedim bebeğimden perşembeye duyacağım inşallah yinede dua edin kızlar.

canım ya dur telaslanma hemen belkıı gec dollenme olmustur bebegın belkı daha yenı gelısmeye baslamısıtr bak ne guzel embrıyo var yolk sac var belkıde yavas yavas gelıyodur bebeısın annesı normalde 6+5 olması gerekıyo demısın benım duyduguma gore 7. haftada hatta 8. haftada kalp atımını duyanlar var ve senın gec dollenmeyı goz onune alırsak daha zamanın var tatlım ya 5+5 cıktı dıyosun zaten bu haftalardakı bebek gelısımınde kalp atımının zor oldugunu bılıyorum bence ıcını ferah tut bekle annesı acele etme daha zamanı varmıs sankı bana oyle geldı ınsallah persembe gunu alcaksınız kalp atımını eger persembe dahı alamazsanınz bence az daha bekleyın derım ben 8. haftada bıle kap atısnı duyan bayanlar var ben duydum yanı sen yınede acele etme telaslanma uzuntu stres ıyı degıl bılıyosun dımı?

krizantemcim canım internet kesiliyo ben gitmek istemiyorum ama
aslıhancım ya bu arada ben hiç okuyamadım adet oldummmm(( kusura bakma cumaya kadar bitmesimi gerekiyo bunun
sülal sen akıl vermiyomuydun bana herşeyi iyi düşünücez ve iyi görücez diye. iyi düşün iyi olsun güzelim.hakikaten 5 haftalık görünüyosa nasıl kalp atışı beklenebilirki bu kadar minicik bir bebişten. zaten doktorlar hep en kötüsünü söylüyolar. perşembeye kadar şimdi günler geçmek bilmez biliyorum ama sıkma canını herşey olacağına varır. bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey durduramaz onu gümbür gümbür kalbide atar zamanı geldiğinde annesinin kollarınada atlar.

herkese kocamann günaydınn ve güzel haftalarrrrkaydirigubbakcemile2
Günaydın canım.opuyorumnanaktan

reisdevrim37 kızlar günaydın. benim yarım saat sonra internet kesilecek tulun bilir bizdeki UYAP çalışmaları nedeniyle 9'dan 12:30'a kadar net yok((( geçmişi okuyamadım herkes umarım iyidir bir yaramazlık yok dimi kızlar
günaydın canım. bende internet kapanacak diye biraz geçmişi okudum ama bitiremedim tabiki. biran önce iyileştirselerde kurtulsak şu uyaptan ama iyileşeceğide yok. opuyorumnanaktan

Sülal günaydın kızlar bugün herkese çok ihtiyacım var cumartesi günü gittim doktora keseyi gördük embiryoyu gördük yolksac var fakat kalp atımı yoktu üstelik 6+5 olmam gerekiyordu ama malesef 5+5 miş kese büyüklüğüm tam bir hafta geriden seyrediyorsun bizi çok zorluyorsun dedi doktorum normal şartlarda bugün kalp atımı almalıydık almamış olmamız normal değil dedi ama bekleyeceğim herhangi bir ihtimale karşı yinede dedi. perşembe günü tekrar gideceğim tüm kalbimle bebeğimin kalbinin atmasını diliyorum üstelik çok şiddetli miğde bulantılarım vardı emindim çok sağlıklı olduğuna ama haftasından 1 haftada gerideymiş üstelik öğrendiğimden beri sürekli kendimi yokluyorum miğde bulantım var mı diye bu kadar stresten mi bilmem sanki eskisi gibi yok benim gibi bişiler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim tek tesellim 1 hafta geriden geliyor demesi eğer gününde ve normal kese büyüklügü ama kalp atımı yok deseydi anlardım ama benim meleğim zaten küçükmüş dimi kızlar herkesi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ben hiç üminidimi kesmedim bebeğimden perşembeye duyacağım inşallah yinede dua edin kızlar.
günaydın canım. inşallah bişey olmaz. sen zaten moralini yüksek tutarak, ümidini kesmeyerek kendine en büyük tedaviyi yapıyorsun. :Saruboceq:

tulunnnn/COLOR] 5 dk. kaldı bacımmmmmm( ya niye böyle birşey yapmışlar bu UYAPcılar yaaaa( ne zaman bitecekmiş bu uygulama bir haberin varmı(

günaydın gobeta,
öncelikle nasılsın?kusura bakma yazıların daha bu sabah gördüm.evde net yok.işyerinden sizleri takip ediyorum.birde maşallah sayfa çok olunca malum. canım fetal eko bebeğin kalbinin sağlıklı olup olmadığına dair bir kontrol olduğunu söyledi dr um. çünkü bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp rahatsızlığı olma ihtimali varmış.oyüzden en azından anne karnında iken tespit edilirse doğumdan sonrasınde önlem ya da anne karnında iken müdahele için yapılması gerekliymiş.romatoloji dr um hamile kalır kalmaz bana gel dedi.daha hamile değilim. bu ayda olmadı.umudum aralığa kaldı.sende arada yaz.senin iyi haberlerin bana umut oluyor.beni habersiz bırakma.inş. sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın.kaçlık iğne kullanıyorsun?bence romatoloji dr git.ne olur ne olmaz sen önlemini al.kendine iyi bak.....

Son düzenleme:

sulal cim günaydın..bitanem 1 hafta gelmesi hiç sorun deil.sido nun bebeciğide 1 hafta gec takip etti günlerini ama bak sağlıkla doğdu.
kalp atmına gelince dediğin haftalarda bzen kese bile zor görünüyor.ki sen yolksac a kadar görmüşsün.bazı doktorlar 10. haftaya kadar bekliyor kalp atmını almak için.üzülme lütfen.allah yiyeceği ekmeği nasip ettiyse hiçbirşey olmaz.yat biraz dinlen.ilaçlarını bve iğnelerini yine eskisi gibi dikkatle kullan.bol sıvı al.hatta eşine söyle sana komik türk filmleri getirsin.al bitki cayını eline sıcacık battaniyeyini çek üstüne.ohh mis gibi :teselli:

canım benim inşallah hayırlısıyla perşembe günü güzel haberlerini alırız sen ve bebişinin sağlığının iyi olduğunu duyarız hep umutlu ol umudunu hiç yitirme dualarım seninle olacak canım hem sana hem dinamisse dua edeceğim

umutluyuz nerdesin sen kac gündür!!!hep baktım sana ve umut sevgime yoksunuz!!korkutmayın böyle yaa ( nasılsın?tansiyonun nasıl?bebiş nasıl?

buarada papatyacım senide cok merak ediyorum ( sılaya ve fundacım umarım sağlıkla bebekleriniizi kucağınıza almıssınızdır ii haberlerinizi bekliyoruz

Canım benim elbette kesme ümidini..Önceden de başka bir arkadaşa da yazmıştım, belki benim gittiğim doktorun ultrasonundan da kaynaklı olabilir bilmiyorum ama benim bebeğimin de kalp atışını 7. haftanın sonunda duymuştuk.
Üstelik seninki belki de geç döllenme falandır, zaten kesesi de küçükmüş bebişimizin..
İnşallah sağlıkla kalp atışını duyacaksın, dualarımız seninle tatlım.

kızlar günaydın. benim yarım saat sonra internet kesilecek tulun bilir bizdeki UYAP çalışmaları nedeniyle 9'dan 12:30'a kadar net yok((( geçmişi okuyamadım herkes umarım iyidir bir yaramazlık yok dimi kızlar

ya sensiz olmaz ki ama akannehir

canım, moralini bozman için hiç sebep yok.. daha çok küçük o annesi.. inş perşembeye pıt pıt atar kalbi kuzunun.. hem perşembe günü atmasa bile üzülme.. 8 haftaya kadar duyulmaması normal... hatta sinan hoca 12. haftaya kadar bekletiyor.. o yüzden moral bozmaya hiç gerek yok... üzme bebişini annesi...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MıZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
funda1980....................40 haftalık (erkek) (fundadan haberiniz var mı arkadaşlar, meraktayım)
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............36 haftalık (kız)
smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

sağol canımcım iyiyim çok şükür tansyonum normal sorun yok maşallah 19unda kontrolümüz var 4lü tarama testi yapılacak .....sağol düşündüğün için canım benim

günaydın kahve lokum,
nasılsın?test yaptın mı?benim bu ay olmadı hafta sonu moralim çok bozuktu.neyse bugün dr gidecem.kontrole.yumurte takibi isteyecem.hayırlısı bakalım.umudum aralığa kaldı.kendine iyi bak....

sülalciğim,
moralini bozma hemen geç döllenmedir belki.bende 2. hamileleğimde 9.haftaya kadar bekledim.acele etme.meleğini üzme öyle.stres çok önemli.kendine iyi bak....

günaydın kahvelokum ,,,,,,,bu arada grip oldum ben kızlar boğaz ağrısıyla başladı ateşim çıkmadı Allahtan ilk gün bir halsizlik oldu geçti sonra çok şükür,,,,domuz gribinden çok korkuyorum valla kimseyle öpüşmüyorum toplu taşıma araçlarına binmiyorum falan ama yine de normal grip paçamı bırakmadı yinede şükür halimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…