Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gulus27 allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
Sana da tüm arkadaşlara da tekrar teşekkür ederiz kızım da ben deopuyorumnanaktan

Gulus27 allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
Sana da tüm arkadaşlara da tekrar teşekkür ederiz kızım da ben deopuyorumnanaktan

amin canım benim inşallah bugün başladım duaya :)) tembelim işte
hayırlısıyla hepimiz bebemizi sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza
biliyor musun bizde eğer hamile kalırda bir oğlumuz olursa adını umut deniz koymayı düşünüyorduk biliyorum ki senin bebişin kız

büşra calikusu nasilsiniz kizlar
caliskusum sogan kokuyomu bu ya cok tiksindirici gibi geldi bana ama napalim deniycem iste insallah faydalarini goruruz canim
geleveracim insallah canim hepimiz birden sira sira gireiz ve beraber ilerleriz o listede

Canim afiyeet olsun yarasin Insallah. Alisiyo insan bitanem. Burnunu tut ic.
calıkusum ya bu kuru uygulayanlar o ay bebek yapmasınlar demısın ama ben sadece 10 gun kadar denıycem ve yumurtlama gunumede 10 gun falan var korunmuyoruz yumurtlama gunume geldıgım zaman bırakıcam kuru ozaman yınede hamıle kalırsam bı zararı olurmukı?
Canim benim bildigim Adete 15 gün kala baslaman gerikiyoki faydasini göresin ve o zamandada halimle olma ihtimali oldugu icin hoca o ay kesinlikle bebek yapmayin diyo.
papatyasüreyyı, fundayı ve sılayayı çok merak ediyorum.. bilginiz var mı?
Evett inan agzimdan aldin bende cok merak ediyom Insallah hayirlisiyla güzel heberler verirler bizlere
günaydın kızlar bugün herkese çok ihtiyacım var :KK43: cumartesi günü gittim doktora keseyi gördük embiryoyu gördük yolksac var fakat kalp atımı yoktu üstelik 6+5 olmam gerekiyordu ama malesef 5+5 miş kese büyüklüğüm tam bir hafta geriden seyrediyorsun bizi çok zorluyorsun dedi doktorum normal şartlarda bugün kalp atımı almalıydık almamış olmamız normal değil dedi ama bekleyeceğim herhangi bir ihtimale karşı yinede dedi. perşembe günü tekrar gideceğim tüm kalbimle bebeğimin kalbinin atmasını diliyorum üstelik çok şiddetli miğde bulantılarım vardı emindim çok sağlıklı olduğuna ama haftasından 1 haftada gerideymiş üstelik öğrendiğimden beri sürekli kendimi yokluyorum miğde bulantım var mı diye bu kadar stresten mi bilmem sanki eskisi gibi yok :KK43: benim gibi bişiler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim tek tesellim 1 hafta geriden geliyor demesi eğer gününde ve normal kese büyüklügü ama kalp atımı yok deseydi anlardım ama benim meleğim zaten küçükmüş dimi kızlar herkesi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ben hiç üminidimi kesmedim bebeğimden perşembeye duyacağım inşallah yinede dua edin kızlar.

Canim sülalcigim gec döllenme olabilirim bitanem hemen karamsar düsünme.
Cogu kisinin 8. haftalarda kalp atimi duyuluyor.
Üzme kendini Allahin izniyle Insallah bu sefer bebegin sana tutunacak:teselli:

denden, gulus, PembePeri, roselenda, seydam, zeynom
kizlar sizlerede Günaydin nasilsiniz .
Demin Celen ve Kahvelokumum burdaydi yafff nereye gittiler

Aslihan canim ben 500 tane dua okudum Dinamis icin listeye yazarsan sevinirim canim.
Allah kabul etsin opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bugün herkese çok ihtiyacım var :KK43: cumartesi günü gittim doktora keseyi gördük embiryoyu gördük yolksac var fakat kalp atımı yoktu üstelik 6+5 olmam gerekiyordu ama malesef 5+5 miş kese büyüklüğüm tam bir hafta geriden seyrediyorsun bizi çok zorluyorsun dedi doktorum normal şartlarda bugün kalp atımı almalıydık almamış olmamız normal değil dedi ama bekleyeceğim herhangi bir ihtimale karşı yinede dedi. perşembe günü tekrar gideceğim tüm kalbimle bebeğimin kalbinin atmasını diliyorum üstelik çok şiddetli miğde bulantılarım vardı emindim çok sağlıklı olduğuna ama haftasından 1 haftada gerideymiş üstelik öğrendiğimden beri sürekli kendimi yokluyorum miğde bulantım var mı diye bu kadar stresten mi bilmem sanki eskisi gibi yok :KK43: benim gibi bişiler yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim tek tesellim 1 hafta geriden geliyor demesi eğer gününde ve normal kese büyüklügü ama kalp atımı yok deseydi anlardım ama benim meleğim zaten küçükmüş dimi kızlar herkesi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ben hiç üminidimi kesmedim bebeğimden perşembeye duyacağım inşallah yinede dua edin kızlar.

sülalim arkadaşlar zaten sölenecek olasılıkları söylemişlerrr bendende sana bol dua etmek ve hayırlısını istemek kalıyorr hemen moralini bozma emi şekerr
inşlahh perşembe günü alıcaksınız kalp atışlarınııı ben inanıyorumm kendinide dinleme canımm yaa bu cok kötü bişiii kendimden biliyorum akışına bırak düşünmemeye çalışşş
inşlah herşey yolunda giderrr:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım benim inşallah bugün başladım duaya :)) tembelim işte
hayırlısıyla hepimiz bebemizi sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza
biliyor musun bizde eğer hamile kalırda bir oğlumuz olursa adını umut deniz koymayı düşünüyorduk biliyorum ki senin bebişin kız

İnşallah olur adı da Umut Deniz olur tatlım, çok güzel uymuş bu iki isim yan yana.
Bizim için de cinsiyet önemli değildi, kız da olsa erkek de olsa Deniz olacaktı.

Aslihan canim ben 500 tane dua okudum Dinamis icin listeye yazarsan sevinirim canim.
Allah kabul etsin opuyorumnanaktan

Ya kızlar yaa zaten sulugözlülükte rekora koşuyorum, bu hamilelik iyicene ağlak etti beni..Bir de sizlerin bizim için böyle dua okuduğunu okudukça vallahi iş yerinde olduğumu unutuyorum, doluyor gözlerim..Allahtan odam kalabalık değil.

Ne desem bilemiyorumki ben size, hepiniz sağolun. Çalıkuşum allahım inşallah gönlüne göre versin senin de:Saruboceq:

calikusu cnm günaydin nslsi?sülal cnm noldu sana ya nazarmi degdi burdaki hamilelere allah korktuguna ugratmasin cnm benim benimde son halileligimde geriden geliyor demisti doktorum cnm ama normal dedi korkma cnm dua et bol bol

bendee gidiyorumm kızlarr memlekete gidicemm ya 9 gün sonra birz alış veriş yapmam gerekkk akşam grşrzzz
buarada kk'nın cenesi düşük hatunları cok cene yapmayın geçmişi okumak bi hayli zor oluoooooo:eek:

dinamiscimmm
ağla canım ağlamak güzel olurrr ama kendini fazla yorma burada bizim tek istediğimizz senin ve tüm hamiş arkadaşlarımızın sağsağlim bebişlerini kucağına almalarıı bizler bu acıları hep yaşıyoruz malesef ve kimsenin üzülmesini istemiyoruzzzz tüm dualarımız seninle ve tüm hamiş arkadaşlarımızlaaaa öpüyorum seni ve deniz kızımızıııı

günaydın çalıkuşum ya o gün bir bitki çayından bahsediyordun ne içerdiğini biliyor musun merak ettim

seydamcım test sonuçların nasıl canım bişiler yazmışsın ama almanca heralde pek bişi anlamadıkkk

canim benim cok saol insallah RABBIM hepimizin yuzunu guldursun bugun tam bir hafta oldu hem yavruma kavusali hem kaybedeli zaman geciyor RABBIM her gecen gun daha cok sabir ve guc veriyor insallah yeniden meleklerimizi kucaklarimiza aliriza.s.
amin ins cnm rabbim sana saglikli tekrar hamilelikler nasip etsin hic kaybebetmemek üzere ins :1hug:

kızlarr hadi ben cıktımmmm bugün yapılacak cok işim varrrr ama sizleride bırakamıyorumm yaaa öffffff akşam grşrzzzzz

X