Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mthfr sonucuna göre sen simdi ignemi kullanacaksin ozaman bide bana teilnahme ander ggf.EThiG-II studie önermisler onuda kadin doktorum kesinlikle gitme dedi seni deneme tahtasina cevirirler dedi
Evet canim benim Pihtilasma panelinde bu cikti bunlara kalsa folik asit 0.5 mg yeter ama ben 4. bebegi bununla denedim olmadi ve azda olsa pihtilasma var yani dikkat ettiysen problem gerinnung yaziyo kagidin üzerinde yani pihtilasmada MTFHR sonucu ciktigina görede bende Pihtilasma problemi var bende igne kullanmak istiyom mutlaka
Dieger sonuclar hepsi normaldi cok sükür esimde ve bende baska bir problem cikamadi canim

hakkimizda hayirlisi olsun ins tekrar ayni acilari yasatmasin rabbim bizim durumumuzda olan burda bircok insan var rabbim yüzümüzü güldürsün ins

çalıkuşu fotodaki seenmisin kızzzz.sende zcık toplusun. aaaaaaaaa bende azıcık tombişim.kaydirigubbakcemile3

seydam ,dinamiss kızlar sizede merhabalar.napıyonuz.ben artık geçmişi okumaktan vazgeçtim yetişemiyorum yaaaa.var mı kızlaar önemli bir durum.iyisiniz değil mi?

ıyi akşamlar kızlar:)

Bugün yazılanları biraz okuyayım dedim ama olmadı valla, ben nezleden kafamı kaldıramıyorum, sinüzütüm de var zaten(

Neyse umarım hepiniz iyisinizdir, ben duramayacağım, uyumaya gidiyorum, öptüm hepinizi:)

gecmis olsun cnm iyi geceler

ravza iyi akşamlar canım benim.napıyonn.ben azcık yorgunum bugün amma sizlerle konuşmak çok iyi geliyor.allah bizleri ayırmasın değil mi?

çok geçmiş olsun iyileşte gel hemen.

merhaba cnm bende fazla göz atamadim ama yok galiba sen nasilsin?

iyidir canım.ayakları uzattım dinlenme moduna aldım kendimi.

kızlar bir iki sayfa geçmişe baktım da test falan yazmışsınız.ya siz banada anlatın.ne testleri yaptırıyorsunuz.bana hormon,trioid,kan pıhtılaşma,antikor birde genetik testi yapııldı.başka yapılması gereken test var mıi*

1EMıNE1 canım iyiyim hayırdır çokmu yorucu bi gündü evet canım haklısın biz birbirimize çok alıştık buraya girmeden sizle konuşmadan yapamıyorum
SEYDAMcanım ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyon kız

kızlar bu gün doktora gittim sezeryan yerimde ufak bi açma yapmışım açılan yer sızlıyor burdaki doktorum bana ege üniversitesinden bi prof. un adını verdi SERMET SAĞOL izmirli arkadaşlar bu prof. un adını duydunuzmu bilgisi olan varmı bizim gibilere bakıyormuş ama kararsızım yoksa bendemi ankaranın yolunu tutsam

ravzacığım okul cıkışı genel kurul toplantısı vardı saat 6 da eve geldim .yemek yap hazırla,topla ,çay meyve derken ahada bu saat yoruldum yaa.
kahvelokum durum yukarıda anlattığım gibi sende yoruluyondur.kızzz seni nezaman burda görsem canım nescafe cekiyor.durun azcık kendime bir kahve yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…