evet iyi olur burdan yaziyim bakalim belki eyni degrde olan arkadaslar cikarSeydam canim istersen buraya istersen MSNden banada gönderebilirsin sonuclari bi bakalim canim . Benimkilerle karsilastiririz istersen
canderya200, mutluson kizlar sizlerede iyi aksamlar
keine faktor V-leiden mutation bikac degeri daha normal ve kein nachweis fr anticardiolipin antikörper bundada sorun yok cnm ,zyklusdiagnostik: NOCH AUSSTEHEND;
evet cnm bu yumurtalik hormonu anlamina geliyormus ve deger 6,8 de riskli kabul ediliyormus zaten simdi adetken ve bitince kan aldirmam gerekiyordu bunun sonuclarinada bakillip kesin bi sonuca varilacakmis digerleride cikinca zaten belli olur heralde herseyin hayirlisi artik adi konsada bende rahatlasamSeydam burdada yazdigi TSH ve SHBG normal degerlerde
DHEA , prolaktin normal, AMH6 bunu anlamadim canim kan pihtilasmasi degil ama canim bu
cnm nasilsin biz almanyadayizya sonuclarimi calikusuna yaziyordum bende anlammiyorum zaten bazilarini kaydirigubbakcemile3İyi akşamlar...
what dedin gulümmmm.
valla bişey anlamadım yazdıklarınızdan ama neyyyseee:dilcikar:
keine faktor V-leiden mutation bikac degeri daha normal ve kein nachweis fr anticardiolipin antikörper bundada sorun yok cnm ,zyklusdiagnostik: NOCH AUSSTEHEND;
evet cnm hamile kalmadan önce regensburg ta kan aldirmistim yine böyle genetik testlerdende gecmistik esimle ve protein s degeri düsük cikmisti normalde galiba 50- 150 lerde olmasi gerkirken benimki 44 cikmisti onun icinde aspirin yeterli olur dediler ve son halileligimde kullandim sonucu biliyorsunEvet Faktor V-leidernde problem yok.
Seydam canim senin önce yaptirdigin kan sonucunda bu bulunmusmuydu
cnm nasilsin biz almanyadayizya sonuclarimi calikusuna yaziyordum bende anlammiyorum zaten bazilarini kaydirigubbakcemile3
bizede gel cnm misafirlige bekleriz yerimsenibenresminide fark ettik cnm nsl etmeyiz esinle sana mutluluklar dilerimanammm
iki almancı pek konuştunuz aynı dilden ayol...
bende almanyaya geldim di 2005 yılında nooolmuş yneeeeeee:jeyyar:
bizede gel cnm misafirlige bekleriz yerimseniben
anammm
iki almancı pek konuştunuz aynı dilden ayol...
bende almanyaya geldim di 2005 yılında nooolmuş yneeeeeee:jeyyar:
Ama ozaman Faktor V-Leiden yapilmamis demekki simdi yapildi ve cok sükürki cikmasis Seydamcigim.evet cnm hamile kalmadan önce regensburg ta kan aldirmistim yine böyle genetik testlerdende gecmistik esimle ve protein s degeri düsük cikmisti normalde 130- 150 lerde olmasi gerkirken benimki 44 cikmisti onun icinde aspirin yeterli olur dediler ve son halileligimde kullandim sonucu biliyorsun
yapildi cnm ben istedim özellikle onu cünkü arastirdim netten ve doktorumda türk zaten onada sordum ve beni özellikle yolladi benim anlamadigimda o zaten onun sonuclarinida yazardim ama münchene gittigimde istemislerdi onlarda kaldi yolla cnm bakarim anladigim kadariylaHangi sehire geldin Canderya
Ama ozaman Faktor V-Leiden yapilmamis demekki simdi yapildi ve cok sükürki cikmasis Seydamcigim.
Ben sana MSNden istersen benim sonuclari göndereyim bir bak benim anlamadigim kan pihtilasmasi sadece Faktor V-Leidende bakilmiyo yani birkac degerlerede bakilmasi lazimdi .
tamam simdi bakiyorum cnmSeydam MSN adresine gönderdim canim bi bak
FRANKFURTA gelmiştim.
ve serbest dalış şampiyonası vardı.
sanırım RHEİN-MAİN diye bir bölge var orda idik.
amma frankfrtta gezdik çoook güzeldi.
bence almanya avrupada
en güzel yerlerden yerimseniben