Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

endokrinologische parameter.. TSH 1,2 U/ml .testosteron freirer androgenindex und SHBG im normbereich,DHEA-3,8g7ml,prolaktin im normbereich,AMH6,8ng/ml bu sondaki deger cnm dedigim problem olan

Seydam burdada yazdigi TSH ve SHBG normal degerlerde
DHEA , prolaktin normal, AMH6 bunu anlamadim canim kan pihtilasmasi degil ama canim bu

keine faktor V-leiden mutation bikac degeri daha normal ve kein nachweis fr anticardiolipin antikörper bundada sorun yok cnm ,zyklusdiagnostik: NOCH AUSSTEHEND;

Seydam burdada yazdigi TSH ve SHBG normal degerlerde
DHEA , prolaktin normal, AMH6 bunu anlamadim canim kan pihtilasmasi degil ama canim bu
evet cnm bu yumurtalik hormonu anlamina geliyormus ve deger 6,8 de riskli kabul ediliyormus zaten simdi adetken ve bitince kan aldirmam gerekiyordu bunun sonuclarinada bakillip kesin bi sonuca varilacakmis digerleride cikinca zaten belli olur heralde herseyin hayirlisi artik adi konsada bende rahatlasam

Evet Faktor V-leidernde problem yok.
Seydam canim senin önce yaptirdigin kan sonucunda bu bulunmusmuydu

keine faktor V-leiden mutation bikac degeri daha normal ve kein nachweis fr anticardiolipin antikörper bundada sorun yok cnm ,zyklusdiagnostik: NOCH AUSSTEHEND;

anammm
iki almancı pek konuştunuz aynı dilden ayol...
bende almanyaya geldim di 2005 yılında nooolmuş yneeeeeee:jeyyar:

Evet Faktor V-leidernde problem yok.
Seydam canim senin önce yaptirdigin kan sonucunda bu bulunmusmuydu
evet cnm hamile kalmadan önce regensburg ta kan aldirmistim yine böyle genetik testlerdende gecmistik esimle ve protein s degeri düsük cikmisti normalde galiba 50- 150 lerde olmasi gerkirken benimki 44 cikmisti onun icinde aspirin yeterli olur dediler ve son halileligimde kullandim sonucu biliyorsun

Son düzenleme:
anammm
iki almancı pek konuştunuz aynı dilden ayol...
bende almanyaya geldim di 2005 yılında nooolmuş yneeeeeee:jeyyar:

Hangi sehire geldin Canderya

Ama ozaman Faktor V-Leiden yapilmamis demekki simdi yapildi ve cok sükürki cikmasis Seydamcigim.
Ben sana MSNden istersen benim sonuclari göndereyim bir bak benim anlamadigim kan pihtilasmasi sadece Faktor V-Leidende bakilmiyo yani birkac degerlerede bakilmasi lazimdi .

yapildi cnm ben istedim özellikle onu cünkü arastirdim netten ve doktorumda türk zaten onada sordum ve beni özellikle yolladi benim anlamadigimda o zaten onun sonuclarinida yazardim ama münchene gittigimde istemislerdi onlarda kaldi yolla cnm bakarim anladigim kadariyla

FRANKFURTA gelmiştim.
ve serbest dalış şampiyonası vardı.
sanırım RHEıN-MAıN diye bir bölge var orda idik.
amma frankfrtta gezdik çoook güzeldi.
bence almanya avrupada
en güzel yerlerden yerimseniben

FRANKFURTA gelmiştim.
ve serbest dalış şampiyonası vardı.
sanırım RHEİN-MAİN diye bir bölge var orda idik.
amma frankfrtta gezdik çoook güzeldi.
bence almanya avrupada
en güzel yerlerden yerimseniben

aaa Frankfurt bize yakin.
Evet cok güzel bir yer gercekten. Biz sinirda kaliyoz fransaya gittim ama almanyayi tutmuyo isvicreye 15 daki ve fransaya 15 dakika. Burda bir yer var oraya gidince 5 dakika icinde hem almanya hem Fransa hemde Isvicreye yürüme gidiyoz.
Cok komik oluyo bir köprü var Avrupanin en uzun yaya gecidi köprüsüymüs düsün orayi 5 dakika falan yürüyon arkasi fransa yantarafi isvicre kaydirigubbakcemile3

mthfr sonucuna göre sen simdi ignemi kullanacaksin ozaman bide bana teilnahme ander ggf.EThiG-II studie önermisler onuda kadin doktorum kesinlikle gitme dedi seni deneme tahtasina cevirirler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…