Ozporcum inşallah sen de memnun kalırsın lütfü hocadan tatlım, iyi ve güzel haberlerle inşallah.
Nuraycım merhaba, inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebişi kucağına.
çalıkuşuuum canım beniim nasılsın bitanem?
Lidyacigim anaaa hanimin ciftligi vardi demi buyrunnnnnnnnn kiz ben kacirdim onu yaa ay hemen acayim.iyiyim canım evet bi biz varız zemuszemus
bi yandan hanımın çiftliğine bakıyorum bi yandan da buraya...
anneciğinle güzel güzel gezmişsindir umarım.
kociş dışarda arkadaşlarıyla birlikte, ben gitmek istemedim, kendime cips ve çikolata aldım tembellik ediyorum, nedense yalnız kalasım var biraz
bende iyiim cnm msnde sorunmu cikti?Seydam canim iyiyim sen nasilsin.
sende bizler gibisin cnm allah yardimcin olsun yasadigin kötü günleri rabbim birdaha yasatmasin insbende 2 düşük yaşadım.ikiside geç düşüklerdi..sebebinin kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı..geçen ay folik asite ve coraspine başladım..korunmayı bıraktım..hakkımda hayırlısı olsun..umarım bu defa bebeğimi kucağıma almak nasib olur..hamile kaldıktan sonrrada iğneye başlayacağımızı söyledi dr..um...şimdi hamile kalmayı bekliyorum..
bende iyiim cnm msnde sorunmu cikti?
ama gelmedi davet nedenki?Hayir canikom ekledim seni
oldu cnmdur birdaha deneyeyim
iyim cnm dün giremedim aslinda bikac tane sonucumn gelmis oraya gidince 17 sinda ancak cikar dediler ama yollamislar tabi benim almanca yeterli olmadigindan fazla anlayamadim esim gelince bakti sonuc olarak sadece antikorpa testinde hic biseyim olmadigi kan pihtilasmasi degerlerimde yine ayni ve tiroid bu 3 normal yalniz amh 6.8 cikmis buda anti müller hormonuymus arastirdik hormonlarda yani yumurtalik hormonlarinda seviye 6.8 degeri cikmasi normal kabul edilmiyormus bunun icin oraya gittigimde tekrar arastirilacakmis tabi daha cikacak 6 tane test daha var yanliz daha 2 aya kadar pihtilasma varken simdi nasil düzeldi anlamadimOK Seydamcim nasilsin
ASKOLSUN SEN BENI ADAMDAN SAYMIONMU:dilcikar:
günaydınnnnn yafriler kız ne çok çene yapıyoz kocişler burayı okusa kesin "kadınlar işte" der :):):)
Dinamisim canım çok sevindim meleğinle iyi olmanıza su için anacım hem çok yedirmez miğden dolar guluk guluk :):) göbüşünde dolar denizcik güzelmiydi hmmm hiç görmedik o kadar büyükken baya görünüyo mu nasıl bişi kocaman mı :) wuuuuu yerim onu yerimmmm :):)
kızlarrrrr herkese güzel mutlu bir gün diliyorum gelevera ne kilo vermesi annem bu saatten sonra vitaminleri gidicek vücudun 68 kilodan 60 düşülürmü depolar gidicek bu seferde elden, bişi olmaz 0,8 lik vurul dikkat et kendine canımcım. Canderyaaaa sen çok çalış gerisini allaha bırak şekerim düşünme bunları stresten bi halt beceremicen yine kaydirigubbakcemile relax relax tamam mı :):):) Melek sen nasılsın şekercim, kahvelokum sen tekrar bthcg baktırdın mı? krizantemmmm elifim anlatın bakem :):) Limburg planlarınız çok güzel canım allah niyetinize yetirsin hayırlısıyla inşallah yinede bence bi iki üç ay deneyin olmazsa tüp denersiniz bazen kürtaj ve vs sonra çok çabuk gebe kalınıyo acele etme bitanem
Kızlar adet sancısı gibi ağrılar başladıara ara . Belim çok ağrımaya başladı. Bu ayda umudum yok iğne hiçe çıktı gene
iyi hadi çok sevindim hihoyyytgünaydın kızlar 4''lü test sonucum çıktı,gayet iyi .doktor normal dedi.
dinamis canım çok sevindim iyi olmanıza.
ben resim ekleyemiyorum ya.ne yapmam lazım.
merhaba arkadaşlar
3-4 gündür nefesim tıkanıyor gibi,clexane kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?
belki de sürekli yattığım içindir,biraz kalkıp dolaşsam nefes alışverişim sıklaşıyor
acaba evham mı yaptım??????
kızlarrr yaa ben bu pıhtıcıktan korkuorum ya bizim hep tehlikemz varmış her an bi pıhtı oluşup beyne veya cigere gidebilrmiş
arkadaslar bu sayfaya ilk defa yazıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz.. ben 36 yasındayım ilk esimden 15 yasinda oglum var simdiki esimle bebek yapmaya karar verdik ilk bebek bos gebelik oldu, sonra asilama ile hamile kaldım ikiz gebelikti bebeklerin kalpleri atmadı.. cerrahpasa tıp fakultesinde tahliller yapıldı bugun sonuc aldım, 70-140 aralıgında olması gereken protein c 80.3 cıktı, 60-123 aralıgında olması gereken protein s 47 cıktı. Henuz sonucları doktora gostermedim dusuklerimin sebebi protein s olabilir mi? benim degerim cok mu dusuk sizce???
folic asit kullanıyorum cnm , bu ayda coaspirin 100 e basladım yumurtlama gunlerim haftaya, cerrahpasa da ki doktor gebe kal gel dedi napçam bilmiyorum
aaaa bu kızlarda bi anda gelip bi anda gidiyor be şekerim
kıskandım herkeşi bende fotomu koydum
esterya içini feah tut canım, iyi bir tedaviyle bebişini kucağına alırsın allahın izniyle.
kızlar bu arada folat mekanizmasını B6 ve B12 vitamini tamamlıyor, yani kanımda B12 fazla fazla olmasına rağmen ben yine de kullanıyorum, aklınızda bulunsun. türk doktorlar çok üstünde durmuyor ama benim amerikada yazıştığım prof. çok yüksek dozlarda al demişti...
Seydam canim istersen buraya istersen MSNden banada gönderebilirsin sonuclari bi bakalim canim . Benimkilerle karsilastiririz isterseniyim cnm dün giremedim aslinda bikac tane sonucumn gelmis oraya gidince 17 sinda ancak cikar dediler ama yollamislar tabi benim almanca yeterli olmadigindan fazla anlayamadim esim gelince bakti sonuc olarak sadece antikorpa testinde hic biseyim olmadigi kan pihtilasmasi degerlerimde yine ayni ve tiroid bu 3 normal yalniz amh 6.8 cikmis buda anti müller hormonuymus arastirdik hormonlarda yani yumurtalik hormonlarinda seviye 6.8 degeri cikmasi normal kabul edilmiyormus bunun icin oraya gittigimde tekrar arastirilacakmis tabi daha cikacak 6 tane test daha var yanliz daha 2 aya kadar pihtilasma varken simdi nasil düzeldi anlamadim