KAHVELOKUM canım saol çok fazla önemli bişey değil ufak bi açıklık ve onun sonunda enfeksiyon şimdi ilaç kullanıyorum zaten açık yer mercimek gibi bişey büyük değil yani ama sızlıyo meret i,şte sen neler yapıyorsun canım test yaptırdınmı yeniden ne durumdasın canım
masallah sıze opuldunuzmerhaba kızlar:)
yeniden yeniden teşekkürler melek76, aslıhan ve diğer tüm arkadaşlar. Deniz bir doğsun da öpsün ellerinizi valla, nasıl teşekkür edelim bilemiyoruz..
biz şeker yüklememizi de yaptırdık, sonuçları da aldık, allah şükür normal değerler arasında çıktı şekerim de.bizden haberler böyle işte, öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
cok gecmıs olsun canım kusura bakmazsan bırsey soracagım bebebgın varmı suan yanı anlayaamadım kaybettınmı yoksa kusura bakma lutfensağol bitanem ben 28+3 iken preeklampsiden dolayı sezeryan ile doğum yaptım 7 ay boyunca gittiğim dr tehlikeli olduğu için doğumumu yapmadı beni salladı tabii zaman geçinde bende rahimde iç kanama başlamış ve ben bebişimi bebişim beni zehirlemiş bundan dolayı rahim zarar görmüş doğumdan sonra başlarda kanamam normaldi ama sonra bi ay boyunca kanamam olduğuda oldu yada 15 günde bir oldu işte sebebi buuu
ınsallah guzel haberlerle don canımcanım gideceğim bugün belli oldu.kociş aradı işyerinden randevu al dedi.bende aldım.pazartesi üçte canım gelişmeleri bildiririm size.
gorduk canım masallah sızede[ı]bu arada bende kocamla resmimi koydum kimse farketmedi mi[/ı]?
canım sna nıye 6 ay sure verdıeminecim saol canım intenetten araştırıcam burdan haberleşiriz benim loğusalık bitsin yani 2 hafta sonra vakit kaybetmiycem hemen doktorla görüşücem işallah canım aynı anda hamile kalırız ama ben en az 6 ay beklemek zorundayım sen hamile kal ben arkandan yetişirim canım
saol canım ıyıyım cok sukur rabbım sabrını verıyorlimburg tatlım sen nasılsın
saol canım sen nasılsınlimburg sen neler yapıyosun canım.
amaaaannn sende nıye hayalmıs bakayım bızede nasıp edecek mevlam ınanıyorum benozporcum neden hayal olsun işallah bizde bir gün ana baba olacaz hem ümit olmadan yaşanmazki en azından sen şu an hayal kurabiliyorsun ben şimdilik hayal kurma işini bile erteledim sen gene bana göre şanslısın
limburg, nasılsın canım?
Iznin olursa ve üzülmeyeceksen listeyi güncelleyebilir miyim?
kahvelokum canın istemiyor diye bişey yok sende ona göre hareket edersin bölesi daha zor adet oldunmu sen
canım benım nasıl kıbar nasıl dusuncelısın bıtanem yaaaaaa o lıstede oldukca nasıl mutlu oluyordum her hafta lerledıkce cok uzulucem ama napalım mecbur guncellemen gerekıo ınsallah dua ette yenıden hem benı hem kendını ekle kısa zamnda rabbım ısteyen herkese nasıp etsın canım
çok üzülüyorum ben böyle olunca... öyle zor geliyor ki böyle anlarda...
canım, dua ederek güncelleyeceğim listemizi.. en kısa zamanda hepimiz listemizde oluruz ve sağlıkla devam eder hamileliğimiz inş..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..
sen de sık sık gir ve iyi olduğunuz haber ver bize olur mu.. o zaman daha iyi hissediyorum kendimi..a.s.
günaydınn herkese ben bugun daha yenı kalkabıldımm gecmısı okudum geldımm.....
bende çalışmıyor olsaydım bende olmazdım herhalde ahhh nerde o günler :Saruboceq:
sen nasılsın krizantem nasıl gidiyor