Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu gün doktora gittim sezeryan yerimde ufak bi açma yapmışım açılan yer sızlıyor burdaki doktorum bana ege üniversitesinden bi prof. un adını verdi SERMET SAĞOL izmirli arkadaşlar bu prof. un adını duydunuzmu bilgisi olan varmı bizim gibilere bakıyormuş ama kararsızım yoksa bendemi ankaranın yolunu tutsam

ravzacığım sermet beyi uzun uzun araştırdım .riskli gebelikte uzman iyi bir prof.ama üzüntülerden sonra adını duyudum bilseydim bastan ona giderdim.bu ay ben gidecem allah kısmet ederse.

ravza ayrıca çanakkaleden sermet beye gelen hastalar varmış.ayrıca ege tıp mezunu akrabamız var durumumu anlatınca o da bana hemen sermet sağol dedi.gel izmire sermet beye.ankara zor bizlere 9 ay kızım bu gebelik.yollarda düşürürüz bebişleri.

EMıNECıM burdaki doktorum bana buralarda hiç oyalanma yazık olmuş 5 çoçuğa hemen bu doktora git derdinin dermanı olur işallah dedi zaten izmire yakınım ben ama doktorla anlaşacak olursam izmire tahinimizi aldırabiliriz gidip gelmek zor oluyor özellikle hamileyken

EMıNECıM sermet beyle nasıl görüşücez nasıl randevu aldın canım yada nasıl ulaşabilirizki

slm kahvelokum sen nasılsın

iyiyim canım... çalışayım diye geldim bilgisayarın başına ama bir türlü başlayamadım...

ravzacığım okul cıkışı genel kurul toplantısı vardı saat 6 da eve geldim .yemek yap hazırla,topla ,çay meyve derken ahada bu saat yoruldum yaa.
kahvelokum durum yukarıda anlattığım gibi sende yoruluyondur.kızzz seni nezaman burda görsem canım nescafe cekiyor.durun azcık kendime bir kahve yapayım.

yerimseniben yaptın mı kahveni.. uykunu kaçırmasın sonra... afiyet olsun..

ravzacığım randevu almadım daha ama alsancakta muayenehanesi var.internettende adres ve tel ulaşabilirsin.ayy kız aynı anda kalalımda sermet beye beraber gider allahın izniylede doğruruz.

ravza ben şimdi ikinci kere adet olmayı bekliyom .olayım bitsin hemen gidecem.senle zaten burdan sık sık haberleşiriz.ah anam ah biz doktoruna düşemmedik heralde.boşu boşuna 2 bebişim gitti.allahım birdaha yaşatma yarabbim.

eminecim saol canım intenetten araştırıcam burdan haberleşiriz benim loğusalık bitsin yani 2 hafta sonra vakit kaybetmiycem hemen doktorla görüşücem işallah canım aynı anda hamile kalırız ama ben en az 6 ay beklemek zorundayım sen hamile kal ben arkandan yetişirim canım

kızlar ben yatıyoom .gözümden uyku akıyor.hepinize iyi geceler.öpsün sizi bebeler.Şeniz

KAHVELOKUM canım saol çok fazla önemli bişey değil ufak bi açıklık ve onun sonunda enfeksiyon şimdi ilaç kullanıyorum zaten açık yer mercimek gibi bişey büyük değil yani ama sızlıyo meret i,şte sen neler yapıyorsun canım test yaptırdınmı yeniden ne durumdasın canım

ne yapayım canım ya!hayal kurup duruyom işte eşime diyorum ki benim kızım olacak adı da pelin olacak diyorum.oda gülüyo bana aman benimkide hayal işte.

buarada seydamın fecebookta bana arkadaşlık göndermiş fotoraflarına baktım çok güzel ya!gözleri çok güzel,çok zarif bir kadın.aaa kıskandım ama.

X