Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlaaaaarrrrr nirdesiniz bakiiiiimmm reiscim kuzuuumm burdasın yakaladım seni Şeniz

ya seydam tam çıkıyodum sen geldin ya!oldumu şimdi.beni merek ediyosan fecebookta beni görebilirsin ozlem saka diye gir.yeşil gölekli olan benim ilk sırada ama ö nün noktaları yok.
dün buldum ben seni canimda sormadan teklif etmeyim dedim benimde zaten cok vaktim yok cnm sen isine bak bende cikcam zaten

slm şekerlerr ben geldimmmm
kızz ozpor sen lütfü beyemi gitcektin hadi hayırlısın canım inşlah güzel hbrlerle dönersinn
dinamiscim inşlah sonuna kadar herşey böle normal giderr öpüyorum denizi ve senii

canım gideceğim bugün belli oldu.kociş aradı işyerinden randevu al dedi.bende aldım.pazartesi üçte canım gelişmeleri bildiririm size.

bende 2 düşük yaşadım.ikiside geç düşüklerdi..sebebinin kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı..geçen ay folik asite ve coraspine başladım..korunmayı bıraktım..hakkımda hayırlısı olsun..umarım bu defa bebeğimi kucağıma almak nasib olur..hamile kaldıktan sonrrada iğneye başlayacağımızı söyledi dr..um...şimdi hamile kalmayı bekliyorum..

Ozporcum inşallah sen de memnun kalırsın lütfü hocadan tatlım, iyi ve güzel haberlerle inşallah.

Nuraycım merhaba, inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebişi kucağına.

çalıkuşuuum canım beniim nasılsın bitanem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…