Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ilkönce şu telaşını bi kenara koy,daha doktora sonuçlarını göstermemişsinki,biz ne desek boş,seni yanlış yönlendirmek istemeyiz.eminim doktorun sana gerekli olan tüm bilgileri verir .üzülme ne olur.hepimizde de aynı problemler var bak ben dört düşük yaptım.daha 40 gün oldu.ne kadar güzel sen yine annelik duygusunu tatmışsın.allah yine tattırır.bence biraz sakin ol,doktorun ne derse öyle hareket et!

folic asit kullanıyorum cnm , bu ayda coaspirin 100 e basladım yumurtlama gunlerim haftaya, cerrahpasa da ki doktor gebe kal gel dedi napçam bilmiyorum

:umursamaz: :umursamaz: küsüm sizinleeee ne bu dua falan

Canım deme öyle ne küsmesi yaaa:1hug:

Aslıhan sırasıyla hepimiz için dua okuyalım demiş, Tefriciye duasını, aklına da sağolsun benden başlamak daha doğrusu Deniz den başlamak gelmiş :))

Sen geçmişi okuma okuma sonra bize küs olacak iş mi şımarık seniii:1hug:

Sana da okuruz gelecek bebişine de canım benimmmopuyorumnanaktan

folic asit kullanıyorum cnm , bu ayda coaspirin 100 e basladım yumurtlama gunlerim haftaya, cerrahpasa da ki doktor gebe kal gel dedi napçam bilmiyorum

tamam işte o sana zaten büyük ihtimalle iğne verir.zaten folikasidini alıyosun.hamile oluncada iğneni olursun.şimdi hamile değilsinki hele bi hamile kal,sonrasını allaha ve doktora bırak.ayrıca bana çorba borçlusun canım sana cevep yazıcam diye çorbayı birden taşırdımyerimseniben

bi kaç gündür girememiştim hem çok konu birikmiş hemde yeni katılanlar olmuş yeni katılan arkadaşların hepsi hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…