arkadaslar bu sayfaya ilk defa yazıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz.. ben 36 yasındayım ilk esimden 15 yasinda oglum var simdiki esimle bebek yapmaya karar verdik ilk bebek bos gebelik oldu, sonra asilama ile hamile kaldım ikiz gebelikti bebeklerin kalpleri atmadı.. cerrahpasa tıp fakultesinde tahliller yapıldı bugun sonuc aldım, 70-140 aralıgında olması gereken protein c 80.3 cıktı, 60-123 aralıgında olması gereken protein s 47 cıktı. Henuz sonucları doktora gostermedim dusuklerimin sebebi protein s olabilir mi? benim degerim cok mu dusuk sizce???
arkadaslar bu sayfaya ilk defa yazıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz.. ben 36 yasındayım ilk esimden 15 yasinda oglum var simdiki esimle bebek yapmaya karar verdik ilk bebek bos gebelik oldu, sonra asilama ile hamile kaldım ikiz gebelikti bebeklerin kalpleri atmadı.. cerrahpasa tıp fakultesinde tahliller yapıldı bugun sonuc aldım, 70-140 aralıgında olması gereken protein c 80.3 cıktı, 60-123 aralıgında olması gereken protein s 47 cıktı. Henuz sonucları doktora gostermedim dusuklerimin sebebi protein s olabilir mi? benim degerim cok mu dusuk sizce???
baktırmadım canım ya.. bir kaç gün sonra baktırırım diye düşünüyorum...teşekkür ederim ilgin için...
gözün aydın..
canım moralini bozma.. lupuslu ve sjögrenli olup da sağlıkla kucağına cocuğunu almış insanlar var.. o yüzden olasılıkları düşünüp moral bozmak yok.. benim teşhisim 2000 yılında kondu.. yani 9 yıldır ilaç kullanıyorum... çok düzewnli olmasa da...
ben ginde bir quensyl alıyorum, bağışılık sistemini baskılamak için, deltracontril, aspirin b vitamini ve folbiol alıyorum.. başlangıç seviyesinde olduğun için dert etme hiç canım ya.. ne gb şikayetlerin var?
olasılıklar herkes için var canım... olasılıkları düşünüp hayatı kendimize zehir etmenin bi anlamı yok.. rahat olun..
geçmiş olsun canım.. inş. şifasını bulursun kısa zamanda... yumurtlamadığını nasıl anladı dr.
maşallah.. çok sevindim.. duanın okunmasına katılamasamda çok içten AMıN diyorum canım..
bunu okudun sanki az önce kaydirigubbakcemile3
canlarım nasılsınız bugün çatlatma iğnesi olduk inşallah iş yarar
zeynom nasılsın kız gel bana bi tencere komşumla sarma yaptık.yeriz vallah.
selamlar kızlar...
yahu albüm yapıyorsunuz niye özel tutuyorsunuz bakmıycam işte size bakmıycammm :umursamaz:
canlarım nasılsınız bugün çatlatma iğnesi olduk inşallah iş yarar
hadi bakalım hayırlısı..hayırlı haberlerini alırız inşlh.:dance:ooo maşallah maşallah iyi haberlerini alırız inşallah 1 ay sonra
bu arada sen adanalı mısın canım ben çü mezunuyum 5 yılım geçti orda hihoyyyt