Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben de deaktif protein c düşük buda pıhtılşamaya yol açan bi durummuş,bizim gibi hastalar hamile kalınca iğne vuruluyoruz günlük.sanırım sanada hamile kalınca iğne verirler..

canım cok geçmiş olsunn önceliklee protein s eksikliğindende kanpıhtılaşması oluo bendede var ama en belirleyicisi genetik testlerrr

canım cevap yazdığın için çok teşekkürler.şuan için hiçbir şikayetim yok.düşüklerin sebebi araştırılırken tesadüfen öğrendik.ama sinsice ilerliyormuş bu hasatalık.inş.gebe kalınca rom.dr um hemen gel dedi.takip edeceğiz dedi. ben düzenli olarak 1 yıldan beri kontrol altındayım. şu an gebelik planlıyoruz.dr um herhangibir ilaca gerek yok dedi.inş. bizlerinde kucağı boş kalmaz. sen gobeteyle moral buluyorum. tek olmadığımı anladım.kendine iyi bak.....

Son düzenleme:
Loveliyim ben inşallah işe yarar canım,dilerim kısa zamanda bebiş haberi verirsin :Saruboceq:

Kahvelokum, Lidya teşekkür ederiz canlarım benim, hepimizin herbirimiz için en iyi dilekleri içten dilediğini biliyorum zaten, inşallah dualarımız dileklerimiz gerçek olur:))

selamlar kızlar...

yahu albüm yapıyorsunuz niye özel tutuyorsunuz bakmıycam işte size bakmıycammm :umursamaz:

canlarım nasılsınız bugün çatlatma iğnesi olduk inşallah iş yarar

inşlah canımm hadii ras:hulya:tgele

zeynom nasılsın kız gel bana bi tencere komşumla sarma yaptık.yeriz vallah.

ayyy sarmaya bayılırım valla özlemcimm dur hemn ankara biletimi alimmmmm

selamlar kızlar...

yahu albüm yapıyorsunuz niye özel tutuyorsunuz bakmıycam işte size bakmıycammm :umursamaz:

geleveram banamı söyledin kıss sen saten benim arkisin görebilirisn

loveliyim hadi hayırlısı olsun inşallah
dinamis şeker yüklemesi.... iyi çok güzel inş herzaman herşey yolunda gider...

vala pek okuyamadım mesajları çıkmam lazım şimdi... öptüm hepinizi...

canım sen resmini koy bakim demiştin ya bende koydumm işteee nie bakamıosun anlamadım doğrusu

allah seni bildiği gibi yapsın zeynooooooo zorla genel albümler listesinden aradım buldum baktım senin profilinde albümün yokkkkkkk.... şirineeeee o ne cilveli pozlar öyle kaydirigubbakcemile çok şekersin kuzuuu

kizlar peki benim ne yapmam gerekiyor lutfen biri bana yardımcı olsun
60-123 aralıgında 47 cıkan protein s degerim cok mu dusuk ilac mı kullanmam lazım su an adetimin . gunundeyim haftaya yumurtlama gunlerim simdiden aspirin mi icmem lazım .. cok moralim bozuk kızlar ya

3 ay hem aspirin hemde folic plus depolanman lasımm canım ama en iyisini dr.un bilirrr test sonuçlarını dr.una göster izlemeniz gerekn yolu dr.un sana anlatsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…