Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol bitanem ben 28+3 iken preeklampsiden dolayı sezeryan ile doğum yaptım 7 ay boyunca gittiğim dr tehlikeli olduğu için doğumumu yapmadı beni salladı tabii zaman geçinde bende rahimde iç kanama başlamış ve ben bebişimi bebişim beni zehirlemiş bundan dolayı rahim zarar görmüş doğumdan sonra başlarda kanamam normaldi ama sonra bi ay boyunca kanamam olduğuda oldu yada 15 günde bir oldu işte sebebi buuu

Merhaba kızlar:)

Yeniden yeniden teşekkürler Melek76, Aslıhan ve diğer tüm arkadaşlar. Deniz bir doğsun da öpsün ellerinizi valla, nasıl teşekkür edelim bilemiyoruz..

Biz şeker yüklememizi de yaptırdık, sonuçları da aldık, allah şükür normal değerler arasında çıktı şekerim de.Bizden haberler böyle işte, öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar gördüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemuskızzzzzz krizantemmmmmmm ufaklık lolitaaaa ne güzelsin maşallllahhhhhhhhhhhhh. kısknadım benim gözlerimden güzle senin gözlerin:umursamaz: bu arda birde zeynomm kız sende pek bi çıtırsın :))

ayy teşekkürederim reisdevrimimmm bende seni profil resminde gördüm sende cok şekersinnnnopuyorumnanaktan

mrb kahvelokum,
bende sen ve gobete gibi iki düşükten sonra sjögren hastası (daha başlangıcı) ve mtfhr 677 het.olduğumu öğrendim.hemen kadın doğumcum rom.yönlenderdi. ve yaklaşık 1 yıldan beri düzenli olarak kontrole gidiyorum.hamile kalıncada daha sık gideceğim dr dedi.ama son kontrolümde moralim bozuldu. bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp hastalığı olma risiki yüksekmiş.gebelik boyunca fetal eko yapacağız dedi.son iki aydırda bebek düşünmeye başladık. çok korkuyorum.ama gobetenin iyi haberlerini duyunva çok mutlu oluyorum.bana umut oldu.inş. sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.gobeteyede yazdım. sanırım okumadı. ben sizleri hergün okuyorum yazmasamda.moral oluyorsunuz.şuanda folibol ve asprin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?kendine iyi bak iyi çalışmalar.....

bebegım o senın guzellıgın hayatım o senın kalbının guzellıgı gozlerının guzellıgı benı oyle gormustur.tesekkur ederım..Şeniz

ayy teşekkürederim reisdevrimimmm bende seni profil resminde gördüm sende cok şekersinnnnopuyorumnanaktan

profil resmim sizi yanıltmasın şimdi tam bir sarışın bombayım dermişimmlaelaelaelaelaeşaka bir tarafa ordaki siyah saçlı halim şimdi özüme döndüm kocamın ısrarıyla sapsırıyımmmmmmmmm ve böyle daha havalıyımmmmm:lepi:

mrb canım. oh oh güzel haberler duyuyoruz.:dance: inşallah hayırlısıyla bi kucağına al denizimizi sonrada elimizi öpsün opuyorumnanaktanannesi.

arkadaslar bu sayfaya ilk defa yazıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz.. ben 36 yasındayım ilk esimden 15 yasinda oglum var simdiki esimle bebek yapmaya karar verdik ilk bebek bos gebelik oldu, sonra asilama ile hamile kaldım ikiz gebelikti bebeklerin kalpleri atmadı.. cerrahpasa tıp fakultesinde tahliller yapıldı bugun sonuc aldım, 70-140 aralıgında olması gereken protein c 80.3 cıktı, 60-123 aralıgında olması gereken protein s 47 cıktı. Henuz sonucları doktora gostermedim dusuklerimin sebebi protein s olabilir mi? benim degerim cok mu dusuk sizce???

kahvelokum sen tekrar bthcg baktırdın mı?

baktırmadım canım ya.. bir kaç gün sonra baktırırım diye düşünüyorum...teşekkür ederim ilgin için...

günaydın kızlar 4''lü test sonucum çıktı,gayet iyi .doktor normal dedi.
dinamis canım çok sevindim iyi olmanıza.
ben resim ekleyemiyorum ya.ne yapmam lazım.

gözün aydın..

canım moralini bozma.. lupuslu ve sjögrenli olup da sağlıkla kucağına cocuğunu almış insanlar var.. o yüzden olasılıkları düşünüp moral bozmak yok.. benim teşhisim 2000 yılında kondu.. yani 9 yıldır ilaç kullanıyorum... çok düzewnli olmasa da...
ben ginde bir quensyl alıyorum, bağışılık sistemini baskılamak için, deltracontril, aspirin b vitamini ve folbiol alıyorum.. başlangıç seviyesinde olduğun için dert etme hiç canım ya.. ne gb şikayetlerin var?

kızlarrr yaa ben bu pıhtıcıktan korkuorum ya bizim hep tehlikemz varmış her an bi pıhtı oluşup beyne veya cigere gidebilrmiş

olasılıklar herkes için var canım... olasılıkları düşünüp hayatı kendimize zehir etmenin bi anlamı yok.. rahat olun..

geçmiş olsun canım.. inş. şifasını bulursun kısa zamanda... yumurtlamadığını nasıl anladı dr.

maşallah.. çok sevindim.. duanın okunmasına katılamasamda çok içten AMİN diyorum canım..

bunu okudun sanki az önce kaydirigubbakcemile3

Dinamisscim hadi gözün aydın bitanem.

Gulus27 tatlım çok geçmiş olsun, içini ferah tut dermansız dert vermesin Yarabbim :Saruboceq:

Kızlar ben de AMıN diyorum, allah dualarınızı kabul etsin canikolar :Saruboceq:

Sülalcim hayatım güzel haberler alırsın inşallah, sağ salim sonuna kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…