geçmiş olsun canım.canını sıkma inşallah ilaçlarla düzelir.:Saruboceq:
sağol canım umarım inşallah düzelir :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım.canını sıkma inşallah ilaçlarla düzelir.:Saruboceq:
gülüşcümm geçmiş olsun canım çözümsüz bişi diilmiş bak üzülmeee
canım sen kürtajlardan sonramı adet olmadınn adetin düzensiz olduğu içinmi yumurlayamıyomuşsunnn sorun neden kaynaklanıyomuşşş?
geliyoruz canım bir ayağımız konyada. bayramlarda, senelik izinde çoğu haftasonu.baharda bi başlıyoruz kış gelene kadar konya yolcusuyuz biz.git git gel. yolları ezberledim artık. arkadaşım çok orda sıkılmıyorum o yüzden.hihoyyytbelki bi geldiğimizde senlede görüşürüz.:1hug:[/QUOT
konyalı sayılırsınız yanı anladıgım kadarıyla. cok ısterım gorusmeyı canım beklerım mutlaka.
kızlar gördüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemuskızzzzzz krizantemmmmmmm ufaklık lolitaaaa ne güzelsin maşallllahhhhhhhhhhhhh. kısknadım benim gözlerimden güzle senin gözlerin:umursamaz: bu arda birde zeynomm kız sende pek bi çıtırsın :))
ayy teşekkürederim reisdevrimimmm bende seni profil resminde gördüm sende cok şekersinnnnopuyorumnanaktan
Merhaba kızlar:)
Yeniden yeniden teşekkürler Melek76, Aslıhan ve diğer tüm arkadaşlar. Deniz bir doğsun da öpsün ellerinizi valla, nasıl teşekkür edelim bilemiyoruz..
Biz şeker yüklememizi de yaptırdık, sonuçları da aldık, allah şükür normal değerler arasında çıktı şekerim de.Bizden haberler böyle işte, öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
geliyoruz canım bir ayağımız konyada. bayramlarda, senelik izinde çoğu haftasonu.baharda bi başlıyoruz kış gelene kadar konya yolcusuyuz biz.git git gel. yolları ezberledim artık. arkadaşım çok orda sıkılmıyorum o yüzden.hihoyyytbelki bi geldiğimizde senlede görüşürüz.:1hug:[/QUOT
konyalı sayılırsınız yanı anladıgım kadarıyla. cok ısterım gorusmeyı canım beklerım mutlaka.
aynen öyle canım.inşallah bir gün kısmet olursa görüşürüz.opuyorumnanaktan
kahvelokum sen tekrar bthcg baktırdın mı?
günaydın kızlar 4''lü test sonucum çıktı,gayet iyi .doktor normal dedi.
dinamis canım çok sevindim iyi olmanıza.
ben resim ekleyemiyorum ya.ne yapmam lazım.
mrb kahvelokum,
bende sen ve gobete gibi iki düşükten sonra sjögren hastası (daha başlangıcı) ve mtfhr 677 het.olduğumu öğrendim.hemen kadın doğumcum rom.yönlenderdi. ve yaklaşık 1 yıldan beri düzenli olarak kontrole gidiyorum.hamile kalıncada daha sık gideceğim dr dedi.ama son kontrolümde moralim bozuldu. bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp hastalığı olma risiki yüksekmiş.gebelik boyunca fetal eko yapacağız dedi.son iki aydırda bebek düşünmeye başladık. çok korkuyorum.ama gobetenin iyi haberlerini duyunva çok mutlu oluyorum.bana umut oldu.inş. sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.gobeteyede yazdım. sanırım okumadı. ben sizleri hergün okuyorum yazmasamda.moral oluyorsunuz.şuanda folibol ve asprin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?kendine iyi bak iyi çalışmalar.....
kızlarrr yaa ben bu pıhtıcıktan korkuorum ya bizim hep tehlikemz varmış her an bi pıhtı oluşup beyne veya cigere gidebilrmiş
kızlar merhaba sabah dr gittim yumurtlayamıyormuşum mafoldumben kanamam olmadığı için söktürücü verdi 20 gün içinde kanamam olmazsa onu içicem ve daha sonra doğum kont ilacı alıcam kistim iyice küçülmüş ama tamamen yok olması gerekiyormuş kist eriyincede rahmi kuvvetlendirmek için iğne olmam gerekmiş iğnenin isimini söyledi ama aklımda tutamadım fisfisfis
Merhaba kızlar:)
Yeniden yeniden teşekkürler Melek76, Aslıhan ve diğer tüm arkadaşlar. Deniz bir doğsun da öpsün ellerinizi valla, nasıl teşekkür edelim bilemiyoruz..
Biz şeker yüklememizi de yaptırdık, sonuçları da aldık, allah şükür normal değerler arasında çıktı şekerim de.Bizden haberler böyle işte, öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
mrb kahvelokum,
bende sen ve gobete gibi iki düşükten sonra sjögren hastası (daha başlangıcı) ve mtfhr 677 het.olduğumu öğrendim.hemen kadın doğumcum rom.yönlenderdi. ve yaklaşık 1 yıldan beri düzenli olarak kontrole gidiyorum.hamile kalıncada daha sık gideceğim dr dedi.ama son kontrolümde moralim bozuldu. bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp hastalığı olma risiki yüksekmiş.gebelik boyunca fetal eko yapacağız dedi.son iki aydırda bebek düşünmeye başladık. çok korkuyorum.ama gobetenin iyi haberlerini duyunva çok mutlu oluyorum.bana umut oldu.inş. sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.gobeteyede yazdım. sanırım okumadı. ben sizleri hergün okuyorum yazmasamda.moral oluyorsunuz.şuanda folibol ve asprin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?kendine iyi bak iyi çalışmalar.....
geçmiş olsun canım.. inş. şifasını bulursun kısa zamanda... yumurtlamadığını nasıl anladı dr.
inan bilmiyorum canım en son gittiğimde rahim filmi çekmişti yumurta yoktu aradan 3 hafta geçti hala yok ve kanamam olması gerekirken yok latince bişiler söledi işte akıllı ben aklımda tutamıyorum ki :uhm: