- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslihan1806, calikusu1978+, elaynur, gulus27, hummu85, nazli_03, ozpor, reisdevrim37+, tulun
kızzzlar nasılsınız bakalım cenesi düşük hatunlar geçmişi okumaktan cvp veremiyorummm
slm kızlarrrrrr. bu ne gevezelik böyle yaaa oku oku bitiremedim. napıyonuz bakemmmm
mrb canım ne güzel bizde erken çıkabilsek çok sıkıldım.bende yeni doğan yeğenimi görmeye gitcem akşam inşallah. bizim içinde gez canım. maşallah annenle baban gerçekten gençmiş.bizden selam söyle onlara. iyi gezmeler.opuyorumnanaktanKizlar Merhaba ne yapiyonuz. Insallah iyidirsiniz.opuyorumnanaktan
Ben birazdan isten cikiyom cuma günleri erken cikarim hep.kaydirigubbakcemile2
Ohhh be hafta sonu geldi.zemuszemus Bugün Anniskomla gesmelere gidicem.
Kocis istekaydirigubbakcemile3 bende Annemi gezdireyim biraz alisveris yapar gezerizyerimseniben. Benim Annem babam cok gencler daha , ben 31 yasindayim Babam 46, Annem 50 yasinda :roflol: cok erken baslamislar herseye
slm canım nasılsınkaydirigubbakcemile3
kızzzlarrr albüm yaptımm bi bakın istersenizzzzzzz
"Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)
kızlar bi denyin isterseniz.
Mrb canım iyiyiz sen nasılsın. bir yandan çalışıyorum biryandan yazılanları okuyorum birikince saatlerce oku oku bitmiyor gerçekten.:1closedeyes: haftasonu giremeyince pazartesi başlıyorum okumaya ancak salıya bitiyor.alkisalkisalkis
Kizlar Merhaba ne yapiyonuz. Insallah iyidirsiniz.opuyorumnanaktan
Ben birazdan isten cikiyom cuma günleri erken cikarim hep.kaydirigubbakcemile2
Ohhh be hafta sonu geldi.zemuszemus Bugün Anniskomla gesmelere gidicem.
Kocis istekaydirigubbakcemile3 bende Annemi gezdireyim biraz alisveris yapar gezerizyerimseniben. Benim Annem babam cok gencler daha , ben 31 yasindayim Babam 46, Annem 50 yasinda :roflol: cok erken baslamislar herseye
reisimdevrimim kullanıcı panelindenn albüm yapıosun profil resminede değiştir var ordaa solda oraya tıklıyosun sonra bilgsayarından resim seçip değişiklikleri kaydet diyosun tatlımmm
mrb canım ne güzel bizde erken çıkabilsek çok sıkıldım.bende yeni doğan yeğenimi görmeye gitcem akşam inşallah. bizim içinde gez canım. maşallah annenle baban gerçekten gençmiş.bizden selam söyle onlara. iyi gezmeler.opuyorumnanaktan
ne bulursak deniyoruz celencim bunuda denerizz allahım inşlahh uğraşlarımızın mükafatını verirrr
bende bilgsayr başında pinekliyom canım vallahhh ne yapimmm
bugünlerde kk hatunları cok hızlı vallaa cok haklısınnn
ooohh gezz tatlım benim yerimede gezz ben popomu kaldırıpta gezmeye üşeniyorum valllaa
ooo sen erken dünyaya gelmişsin canımm 20 yaşındayken annen seni kucağına almışşş keikem bizde erken anne olabilsekkk:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım.canını sıkma inşallah ilaçlarla düzelir.:Saruboceq:kızlar merhaba sabah dr gittim yumurtlayamıyormuşum mafoldumben kanamam olmadığı için söktürücü verdi 20 gün içinde kanamam olmazsa onu içicem ve daha sonra doğum kont ilacı alıcam kistim iyice küçülmüş ama tamamen yok olması gerekiyormuş kist eriyincede rahmi kuvvetlendirmek için iğne olmam gerekmiş iğnenin isimini söyledi ama aklımda tutamadım fisfisfis
ah ben bi bilsem bakacağım da bilmiyorum. :1no2:CADIARZUherhalde görebilmek için arkadaş olarak eklemek gerekiyor.iyidir vallada şu resimlere nerden bakıyosunuz bacımmakannehir