Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
3-4 gündür nefesim tıkanıyor gibi,clexane kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?
belki de sürekli yattığım içindir,biraz kalkıp dolaşsam nefes alışverişim sıklaşıyor
acaba evham mı yaptım??????

yok canım ben dehiç öyle bişey yapmamıştı.bencede stresten olabilir.biraz temiz hava al iyi gelebilir..

canım bende unutkanlık var sanırım o bebeğini erken doğumda kaybeti ama emin değilim yanlış bişey de yazmak istemiyorum.

erken dogum yapan o degilmiydi onu soruyorum..bu arada ozporcum kalp atışlarımızda duyuldu teyzesi bol bol şımarıyor içerde bana rahat vermiyor kusmalar mide bulantılaraım gerce iyi olsun razıyız

bırak ta şımarsın canım ya bence sende şımar kocandan herşeyi iste bizler hakediyoruzz bunları..hihoyyythihoyyyt

Bak bunu bilmiyordum iyicene korktum şimdik.[/QUOcanım daha önce bu hastalıktan dvd atakları geçirenler oluyomuş.yani ayakları şişiyormuş,bende öyle bi problem hiç olmadı zaten ama bazı doktorlarda mthfr çok basit ve korkulacak bi hastalık olmadığını söylüyorlar.ozaman bize derlerdi.bebek denemeyin. diye.aksine bana doktorum.hep dene diyo.ayrıca biz o iğneleri sadece hamileyken kullanacaz.eğer çok kötü problemler olsaydı.ömür boyu kullanın derlerdi.böyle debişey demediler çok şükür.bişey olmaz canım içimizi rahat tutalım.allah büyük.

aslıhancım okuduklarımızın sayısını sana soyleyınce yazdım ekledım falan de bızde bılelık ekleyıp eklemedıgını araya kaynamasın gormedıgını falan dusunmeyelım olurmu canım bak ben 15 tane okudum ekle olurmu?

ekledim canım ,tamam canım siz yazdıkça ben size teyit dönüşü yaparım.

aslihan1806, calikusu1978+, elaynur, gulus27, hummu85, nazli_03, ozpor, reisdevrim37+, tulun
kızzzlar nasılsınız bakalım cenesi düşük hatunlar geçmişi okumaktan cvp veremiyorummm

ayy durun bende resmimi koyayım barikkk ama kocişlemi olanı koyayım tek olanımııı karar veremedimmmkaydirigubbakcemile2

canımm hiç sorma valla yetişebilsemmm konuşmalara katılacam ama geçmişle boğuşuyommm iki saattirrr

X