aşkolsunn birinizde dönünde hoşgeldin diğin .nerdesiniz yaaaaaaaaaa.bekliyom slm bile yokk.lmaz:
aşkolsunn birinizde dönünde hoşgeldin diğin .nerdesiniz yaaaaaaaaaa.bekliyom slm bile yokk.lmaz:
dinamisss hoşbulduk denizin güzel annesi... vala ne yalan söyliyeyim fıstıksın fıstık... eniştemizde,tabii benim eşimden sonra burada gördüğüm eniştelerden en yakışıklısı kızmayın hiççç kızlar... bir numara çiftim şimdilik bunlarrrr :lepi:
canderyacım iyiyim canım buna güçlülük demiyelim ama hani çocukkken düşersin üstün başın toz olur çok acı çekersin ama ilk aklına gelen ayağa kalkmak olur üstünü başını silkelersin sonra biraz ağlarsın ama acın yarı dinmişken oyununa kaldığın yerden devam edersin... bütün mesele bu, yada biz öyle diyelim
nergis saol canım .valla yazılara yetişemiyom kızlarrr.az az yazında okuyak yaaa.herkesi öptüm.
Melek hatırlar mı acaba diye eşimle resmimizi koydum ama ben resim eklemeye çabalarken o gitmiş(
canderyacım iyiyim canım buna güçlülük demiyelim ama hani çocukkken düşersin üstün başın toz olur çok acı çekersin ama ilk aklına gelen ayağa kalkmak olur üstünü başını silkelersin sonra biraz ağlarsın ama acın yarı dinmişken oyununa kaldığın yerden devam edersin... bütün mesele bu, yada biz öyle diyelim
Çok üzgünüm çoook
aynen öyle diyelim canım :teselli:
Canım yok kusmak zoruma gitmiyor , benim bulantım olmadı hiç...Gobeteciğimin bulantısı çokmuş...kızlarrrr.herkese selam.okuyom okuyom geçmişi bitiremiyom.azcık ara vrdim sizlerin hatırını sorayım diye.
melekkk kız kusmak mı zoruna gidiyorrr.sen bir doğurda bak her sıkıntıyı unutursun.canderyamın dediği gibi olsunda bende kusmaya razıyım.
canım dualarımız seninlee :)evet bu ay garip bir rahatlık var.bende kendime şaştım.ama sizin desteğiniz çok kızlar.saolun varolunnn :lepi:
Ayyy İlahi Tanerrr , pardon geleveraa :) İnandırdın kız beni Taner olduğuna :)iyi akşamlar ceylanlar
melekkkk itiraf ediyorum taner benimmmm senin arkadaşın benim 163 kısa boyluyum zorlarsam sarışında olabilirim sen yeterki benimle ilgilen benim o benim :roflol: :roflol:
:))) Canım yaaaaaa , harikasın sennnn...tanerim ben melekkkkkk ben matemakitçi değilim tarihciyim ama eşim matematikçi ordanda bir bağ kuralım ne dersin bakkk canım ne kadar çok ortak noktamız var :roflol: :roflol:
Melek hatırlar mı acaba diye eşimle resmimizi koydum ama ben resim eklemeye çabalarken o gitmiş(
buradaki herkesi çok merak ediyordum ama yavaş yavaş artık resimler ekleniyor.. maşallah çok tatlısınız...
iyi olmana sevindim canım .çok daha iyi olduğun günleride görecez inşallah...