Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ıyi akşamlar kızlar:)

Biz doktordan geldik, kızım gayet iyiymiş, içimiz rahatladı bi kez daha.
Ama suyumuz biraz az çıktı
Zaten geçen kontrolde de böyle çıkmıştı
Doktorum bol su içmeye devam dedi, ya kızlar zaten doktor az dediğinden beri günde 3-4 litre mutlaka içiyorum. Daha da içsem kesin su zehirlenmesi geçiririm ben yaaa...
Bakalım 10-15 gün sonra bir daha gideceğiz kontrol edecek.

Bu arada ben ilk 4 ay neredeyse hiç kilo almamıştım, ama maşallah şu son iki ay da açığı kapamışım. Doktorum şu an için 6. aya göre kilon normal ama bir anda almışsın, azıcık dikkat et sen gene de böyle hızlı gitme dedi
Ben de anlamadım valla 25. haftadayım şu anda 5 kilo almış durumdayım, ama dediğim gibi bunun 3 kilosunu son bir ayda alıvermişim nasıl olduysa( Neyse sanrıım biraz dikkat edicem, hiç de alışık değilim dikkat etmeye falan ama napalım artık..
Yarın da şeker yüklemesi yapılacak.

Aslıhancım o kadar duygulandırdın ki beni anlatamam, ne diyebilirim ki çok çok teşekkür ederim
Çalıkuşu, Reisdevrim, Limburg, Sirius, Gülüs27, Zeynom10, Büşra44, Tulun, Elifim65 hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
ınşallah ben de sizler için okuyacağım bu duayı.

selam dinamisssss denizi gördünmü nasıldı kontrolün?

Selam canım nasılsın?

Nergis cim bu arada sen bana domuz gribi aşısı konusunda fikirlerini yazmıştın hatırlarsan.
Doktorum da senle aynı görüşte..Kendine dikkat et, vitamin al ve aşı olma dedi.
Özellikle de kronik bir hastalığı olmayanlara önermiyorum, gebelere hiç önermiyorum dedi. Bu aşının 4 yaş ve altı çocuklarda yapılmış bi araştırması, deneyi yok dedi .Nasıl etkileyeceğini kimse bilemez dedi.

MERHABA kızlar nasılız
dr gittik bugün yumurtamız var bulana kadar uğraştı uca gitmiş yaramaz yumurta oracıkta çatlama iğnemi yaptı ilk defa

Çok sevindim kuzu hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

ayy evet çok işimiz var bi de saatli bu:kedi:

çok çalışman lazım kuzu çooookkkkkkkkk:kedi:
aman saatlere dikkat azim edersen olur bu işkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim
Dualarımız seninle ve bebeğinle canım inşallah sağlıkla doğurup kucağına alıp
buraya teyzeleri görsün diye resmini koycan
Suyunu ihmal etme bitanem yapacak bişey yok bol bol su içcen artık
Kilo içinde yapabiliyorsan bol bol yürüyüş yap canım

gözün aydın dinamiscim.allaha şükür iyi haberlerle geldin
benm arkadasımında suyu azdı.hatta 35. haftada alıcaktı doktoru bebeği.ama bekledi.ve 40. haftasında sağlıklı bir kız dünyaya getirdi.hatta onunda adı deniz opuyorumnanaktan allaha emanet :Saruboceq:

Celen yaaa senin bu kızının resimlerini gördükçe öpmek hatta ısırmak geliyor içimden, allah nazarlardan saklasın ne tatlı bişi o yaaa nasıl da güzel gülmüş, allah bir ömür güldürsün inşallah:Saruboceq:

Büşra sağol canım, allahım inşallah herbirimize sağlıkla verir evlatlarını.

kız annen seni iyi ki doğurmuş... benim için öp emi anneni...a.s.

canım nasılsın?gidicekmisin doktora?

iyiyim canım ya... dünden beri hiç kanamam yoktu... akşam dersten çıkınca tekrar başladı kanamam.. doktora gitmedim canım.. doktor hipokrat yeminini kasapta yapmış gbiyidi.. gitmedin bende..

haklısın canım allah başka sıkıntılar vermesin herşey yoluna girer ..
kolay gelsin buarada .:kedi:
sen tekrarlamadınmı canım testi ?kanamanda durmuş galiba .

tekrarlamadım canım ya... 2 gündür olmuyordu.. tekrar başladı...

Celen canım yarın cuma vakti zor, işte olurum o saatte.
Ama ben bu akşam ilk duayı ederim ve de dileğimi dilerim.
ısteyen arkadaşlar yarından itibaren okuyabili yani.
Yeniden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz Deniz de bendeopuyorumnanaktan

Dinamisscim gözüm aydın tatlım, suyu da artar annesi içini ferah tut.

Gelevera canım benim çok geçmiş olsun, biraz zorluk yaşamışsın ama olmuş bitmiş allahın izniyle.

Limburg canım benim zaman içinde çok çok daha iyi hissetmen dileğiyle bitanem...dualarım seninle.

kahvelokumcum bence sen ODTÜ' desin, ben de hem lisansı hem lisansüstümü orda yaptım, anlarım beeeen )

Denden sağlıkla kucağına al inşallah tatlım.

Lovelyim canım hadi bol şans, güzel haberler alacaksın inşallah, saati geldi mi hopppaaaa hdai kolay gelsin ))

meryemcim oğluşu da seni de çook öperim.

ak sakallı celenmim, cemremi çook öp yerime.

ama bak gec döllenme falan varsa bunlar yerleşme kanaması olabilir.bu ihtimali de düşünmek gerek.kimyasal gebelik deyip atmamak lazım.hem tek o doktor mu var.baska birine git yavrum yaaaa :çok üzgünüm:

tabi ya bu gecede cuma gecesi ne güzel düşündün.ozaman şimdden allah kabul etsin bitanem :Saruboceq:

rüyalarını süslemiyorum artık senin :dilcikar: küsüm :dilcikar:
bu gece rüyanda görücene söz ver barısırım delikafadulden

dinamis cim şimdi bi büyüğümü arayıp emin olmak için tekrar sordum.
tatlım namazı ve duası cuma günü selayla ezan arasında olması gerekiyomus.bir dahaki cumada yine aynı zamanlarda namaz kılman gerekiyomus.e dedim calısıo
ozaman birine vekalet vericek o kılıcak onun adına ve duasını edicek dedi.

kaydirigubbakcemile gel buraya hayır küsemezsin!
hee tamam anlaştık ben görmeye razıyım tavşan görünümlü kuşlar, tuhafiye dükkanında celenler cemreler Şeniz sen yeter ki küsme baccıımm

kaydirigubbakcemile gel buraya hayır küsemezsin!
hee tamam anlaştık ben görmeye razıyım tavşan görünümlü kuşlar, tuhafiye dükkanında celenler cemreler Şeniz sen yeter ki küsme baccıımm

kaydirigubbakcemile3 temem barustuk gel öpüjjem Şeniz

Canım bunu yapacak uygun biri yok aklıma gelen maalesef
Artık ne yaparız bilmiyorum, isterseniz başka birisi için okuyalım duayı, bilemedim ne yapmalı..
Eğer aranızdan biri işin bu kısmını da benim ve Deniz için yaparsa bilemem, yoksa başka bir arkadaşı seçelim ve başlayalım en iyisi.
Ama inanın bu şekilde bizim için niyetlenmeniz bile yeterli, inanın yapılmış kadar mutlu oldum ben:)

canım ya bu cuma olması şartmı
haftaya cuma olsa yaparım ama bu cuma müsait deilim
Yoksa normal namazlarımıda kılıyorum zaten bunuda yaparım

canım ya bu cuma olması şartmı
haftaya cuma olsa yaparım ama bu cuma müsait deilim
Yoksa normal namazlarımıda kılıyorum zaten bunuda yaparım

Elbette değil büşra cım, eğer sen yapabileceksen benim için önümüz Cuma ya da bu Cuma fark etmez.
Sana da nasıl teşekkür ederim bilmem açıkçası:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…