Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabi gülüm sen bölge idarede kebapsın dimi bizim buralarda çalışılmaz yaaaaakafamçokkarıştı

pehhhhhhhhhh kızlar ya ne kadar konuşmuşunuz ihtiyacımız olsa konuşmaya birinizi bulamayız olmadığımız zamanda çeneniz düşüyor kötükedihüso
canım üzülme inşallah herşey yoluna girer geç olsun güç olmasın...
günaydın herkeseeeeee

geleveracım canım ıyı olduguna cok sevındım ınsallah kendını hemen toplarsın yenıden baslarsın calısmlara.
canımmmm opuyorumnanaktan
eveeeet bakalım 08 sana nasıl gelecek.. ben burada üç ay dinlenceğim için spor yapıp 60 kilonun altına düşersem 06lık iğne kullanırım yok düşemezsem 08 :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumben lmaz: ağlamak üzülmek yok düşünmek araştırmak ve tekrarını yaşamamak için bilgilenmek var.... hani bir sebebi yoksa o zaman takdiri ilahi diyoruz ve kısmetimizin bize güleceği günü bekliyoruz inşallah... :lepi:
merhabalat
dün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+6 da duyduk
clexane 0,4 ve coraspine devammmmm
doktorum 9.haftayı bitirene kadar yatmaya devam etmemi istiyor bizde yatıyoruz
sevgiler
:CüvCüv: maşallah
allah mutluluk versin al sana çiçeklerin şimdiden gelsin... a.s. a.s. a.s. a.s.

kızlar aklıma iki konu takıldı,sizlerle paylaşmak istiyorum,
1- bizlerde doğum kontrol ilacı kullanmak sorun ise tüp bebek tedavisi için bana neden doğum kontrol hapı verdiler?
2- doğum kontrol hapı bitince ne zaman adet olunuyor?benim ilacım yarın bitior ama sanki bugün çok açık pembe bişey gördüm gibi acaba ben mi uyduruyorum?

canım herbirimizin ayrı ayrı hormonlarında eksiklikler veya farklılıklar var ve bu yüzdenbazılarımız doğum kontrol hapı kullanabiliyor yada kullanmak zorunda kalıyor mesela bende de kist var eritmek için kullanmalıyım
belkide (tam olarak bilmemekle beraber) senin yumurtlama evreni kontrol altına alabilmek için kullanmanı istemiştir dr
benim ilacım biteli 13 gün oldu kanamam olmadı ama normalde bir hafta içinde kanama başlıyor

anladım canım,teşekkür ediyorum,umarım bu tüp bebekçiler yanlış bişey yapmıyordur,28 gün kullandım çünkü hayırlısı artık.

teşekkür ederim canım,bana doktor yumurtalıklarımı baskılamak amacıyla kullandırdıklarını belirtti,adet olunca hormon iğneleriyle yumurtaları birden aynı oranda büyütmek istediklerini söyledi. Yani dediğin gibi yumurta evremi kontrol etmek istediler,umarım herşey yolunda gider.

canım benim doktorum adet düzensizliği için doğum kontrol hapı kullandırmıştı. ama östrojen içerenler yasak progesteron olanları kullanabilirsin demişti. hormon ilaçları herzaman için yasak. aradaki farkı tam olarak bilmiyorum ama doktorum bu şekilde kullandırmıştı.daha önce yasmin kullandığimda vena cava trombozu olmuştu.zaten ilaçların içeriğine bakınca hangisi olduğu yazıyor.

canım içini ferah tut herşey yolunda gider inşallah

MERHABA kızlar nasılız
dr gittik bugün yumurtamız var bulana kadar uğraştı uca gitmiş yaramaz yumurta oracıkta çatlama iğnemi yaptı ilk defa

cnm zor günler gecirmissin hepimiz gibi allah yardimcin olsun ins bu sefer bebegini saglikla kucaklarsin ins

cnm sana bu konuda yardim etmek isterdim ama türkiyedeki terimlerle burdakiler okadar farkliki hc duymadim burdada evet hic okumadim senin gibi allah yardimcin olsun stresini üzerinden at cnm sikma kendini simdiden rabbim herseyin hayirlisini versin

Son düzenleme:
GELEVERAM tatlım saol yaa napalım nasip artık biray daha bekliycez ..
sen nasılsın canım inşallah herşey yolundadır ..öpüyorum seni tatlım..

haklısın canım allah başka sıkıntılar vermesin herşey yoluna girer ..
kolay gelsin buarada .:kedi:
sen tekrarlamadınmı canım testi ?kanamanda durmuş galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…