Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette değil büşra cım, eğer sen yapabileceksen benim için önümüz Cuma ya da bu Cuma fark etmez.
Sana da nasıl teşekkür ederim bilmem açıkçası:1hug:
kahvelokumcum bence sen ODTÜ' desin, ben de hem lisansı hem lisansüstümü orda yaptım, anlarım beeeen )
ama bak gec döllenme falan varsa bunlar yerleşme kanaması olabilir.bu ihtimali de düşünmek gerek.kimyasal gebelik deyip atmamak lazım.hem tek o doktor mu var.baska birine git yavrum yaaaa :çok üzgünüm:
slm kızlar nasılsınız geçmiş sayfaları okuyordum ne çok yazmışsınız nerdeyse 4o sayfa
1EMİNE1 ÇALIKUŞUM GOBETE MELEK76 NAZ SEYDAM SİDO canlarım sizler nasılsınız işallah hepinizde iyisinizdir yaprak dökümü var kızlar dizi bitsin burdayım görüşürüz
Herkese meraba...
canım nasılsın
bebiş nasıl umarım herşey yolundadır
yanlış hatırlamıyorsam 2litest yapılacaktı
misafirlerden fırsat bulup çok giremedim bu ara onun için takipde edemedim
İyiymim canım , bebişimde iyi çok şükür...İkili testimi yaptırdım bu arada , sonucum iyi çıktı...canım nasılsın
bebiş nasıl umarım herşey yolundadır
yanlış hatırlamıyorsam 2litest yapılacaktı
misafirlerden fırsat bulup çok giremedim bu ara onun için takipde edemedim
Dinamiscim , ilk senden başalanacaksa duaya ben kılarım namazını , ayrıca duayada katılırım...Bana haber ver ki yarın ona göre davranayımm...
Bu arada kahvelokum ve dinamis , benim branşım matematik...
Dinamiscim , eşin benim üniversiteden arkadaşım olmasın kız :) Sen 30 yaşındasın , eşin kaç yaşında? Valla ben 32 ama benden 2 yaş küçük ve 2 yaş büyük arkadaşlarımda vardı :) Ayyyyy inanmıyorum yaaaaaa :)
Canım , benim iştahımda bir değişiklik yok...Mide bulantısı yaşamadım ben ama iştahımda artmadı...Böyle devam eder inşaallah...Sen kilo aldın mı canım ?..Ben 1 kilo almışım...56 ile başlamıştım 57 yim şu anda...Melekcım, senın ıstah durumun nasıl?Ben hıc yıyemıyorum.Mıdem kabul etmıyor.Canım bısey yemek ıstemıyor.
Büşra cım inşallah senin için edilecek duaya katılacağım bende mutlaka, ama Melek76 yarın yapabileceğini söylemiş. İstersen o başlatsın olur mu güzelim.
Tekrar tekrar teşekkür ederim canımcım.
Canım eğer müsaitsen ve de yapabileceksen çok sevinirim tatlım. O zaman sen duayı et, namazı kıl bende bunları senin yapacağını Aslıhan a bildireyim.
Bu arada eşim 36 yaşında ama o biraz geç girmiş üniversiteye, 2000 mezunu kendisi, sen kaç mezunusun canım?
İyiymim canım , bebişimde iyi çok şükür...İkili testimi yaptırdım bu arada , sonucum iyi çıktı...
Canım senin misafirlerde seni çok yordular , inşaallah ilerleyen günlerde bol bol dinlenirsin ...
Canım , benim iştahımda bir değişiklik yok...Mide bulantısı yaşamadım ben ama iştahımda artmadı...Böyle devam eder inşaallah...Sen kilo aldın mı canım ?..Ben 1 kilo almışım...56 ile başlamıştım 57 yim şu anda...