Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslıhancım canım şimdi bu duanın başında veya sonunda niyetimiz belli edecek bişiler söylememiz gerekiyor mu yada en azından dinamism için niyet ettiğimizi

Evet canımen başta dinamiss arkadaşımız için bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alması için niyet ettiğimizi belirtelim ve okumaya başlayalım,hayırlısıyla Allah kabul eder inşallah.

ASLIHAN,ÇALIKUŞU,REıSDEVRıM,LıMBURG,SıRıUS06,GÜLÜŞ27 arkadaşlar bu isimleri içeren bir excel tablosu haızrladım hergün okuduklarınızı yazıcam,ve otomatik toplatıcam,katılmak isteyen arkadaşlarıda ekliyeceğim.Haydi bismillah ben başlıyorum sizleride bekliyorum.O listeyi excel olarak buraya nasıl ekleyebilirim sizlerlede paylaşmış olurum.

slmm kızlar ben geldimmm
aslıhancım listene benide ekle canımm nasıl olsa evdeyim bol vaktim var okurum ben şimdi önce dinamis için niyet sonra sıra sıra bizemi gelecek sıraa

ooo... sen ne kadar küçükmüşsün...
gençler, susun bakıyım siz... büyükler varken size laf düşmez...kaydirigubbakcemile3

Canım biz bugün öğleden sonra kontrole gideceğiz, inşallah iyiyizdir bakalım merakla bekliyoruz saatlerin geçmesini..
Sen nasılsım, bebiş nasıl?

ay deniz annesiyle mi buluşacakmış bugün.. hadi güzel haberlerle gel....

üzülme.. üzülmek maalesef hiç bir şeye çare olmuyor, aksine yeni sıkıntılara davetiye çıkarıyor.. ben aynıyım canım ya.. çalışmalara devam :kedi:

canım iyiz cok şükür..cemre de ii.ama bosver (nedenini yazarım özeline)

canım nasılsın?kontrole gidicekmisin suara?doktorun bi neden söyledimi bu yasananlar için:çok üzgünüm:

sağol canım bende iyiyim bekliyoruz işte hamişlik sıramızı

limburgcum ben doğumdan sonra soğan kürü yapmıştım işe yarıyor en azından rahmi temizliyor dene bi istersen

limburgcum nasılsın canım daha iyisindir inşlh..

canlarım cok saolun ıyı olmaya calısyorum canım sogan kurune gerek yok ben dogumdan sonra esım gemedı hemen bır saat daha doguruyomus gıbı sancı agrı cektım kurtaj yaptılar oyle aldılar yanı boylece temızlenmıstır heralde hersey
son bısey sımdı benım kanamam var kac gun ıcınde kesılır bılmıom yanı ben dualara hemen baslayamıycam canım

canım benide ekle listene misaifirlerden fırsat buldukça bende okurum

hayırlı olsun enizcim.sağsalim kavusun kuzunla opuyorumnanaktan
süppeerrr alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
aslıhancım canım şimdi bu duanın başında veya sonunda niyetimiz belli edecek bişiler söylememiz gerekiyor mu yada en azından dinamism için niyet ettiğimizi
kime okunacaksa baslamadan önce namaz kılması lazım.duasında niyetini söylemesi ve allahtan kabul etmesini dilemesi gere.bittikten sonrada aynen yerimseniben
güllü kitaplarda var bu dua.ve arkadasın dediği gibi sayı cok önemli.

canım nasılsın?gidicekmisin doktora?

kızlar bende kendimi tanıtayım barikkk eksikmi kalayım ayolll
ben 22 yaşındayımm :kedi:1,buçuk senelik evliyimm 2 düşüğüm varr (eşimle hikayemiz cokk uzunn)ünvt bıraktım evlenmek için şuan modelistim çalışmıyorumm ve deli gibi anne olmak istiyorumm sedece 1 tane istiyorumm ama cokmu şey istiyorumm

yaaa celencimm yerim ben onuuuuuuu kızın cok tatlı maşallah maşallahhhh bende o cadıdan istiyorumm bitaneeeeegamyoncuiremsu allah sana ve babasına bağışlasınn

Herkese merhabalar ne güzel muhabbettesinz iş gelince takılamyorum.Allah dualarınızı kabul etsin. Bende okumak isterim ama boş kalamıyorum ki noter öyle yoğun oluyorki Ama okuyunca derim eklersiniz

aslihan1806 canım çok iyi düşünmüşsün. listeye benide eklermisin. inşallah dualarımız kabul olur.:Saruboceq:

süper alkisalkisalkis adliyeci olmaktan pek sıkıntılı gördüm seni.yasakkelime bende sağlıkcıydım şimdi adliyeciyim. bu işsizlikte yine iyiyiz canım boşver. ama kurum değiştirme imkanı varsa değerlendirmek lazım tabi.opuyorumnanaktan

canım meleğimi sezeryanle aldılar yani hiç farketmez rahimdeki iltihabıda alıyor soğan kürü ve eğer yaparsan görürsün kanamalarında parça parça şeyler düşer yani rahmin temizlenir tazelenir doğumdan sonra benim 15-20 gün sürdü kanamalarım ama kişiden kişiye değişir bu durum sen sağlıklı olda hayırlısıyla okursun dualarını hem eğer yanlış bilmiyorsam şu durumda senin dilek kapın açık olur bu yüzden içinden hep güzellikleri geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…