Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iim çalıkuşum sağoll sen nasılsınn canım
Canimopuyorumnanaktan iyiyim sen nasilsin

Herkese merhaba hanımlar nasılsınız
Limburg bitanem nasilsin opuyorumnanaktan
Canım annem ve ablamdan destek alıcam. :)
Ay iyi bari yoksa tek basina cok yorulurdun canim akannehir

Söylemez miyim hiç Çalıkuşum, selamınızı söyleyeceğim elbet:) Sonra kızım dicem sende dua et de bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da senden birer tane geliversin sağlıkla:)
buyrunnnnnnnnn:1hug:

Kızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,İsterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. Örneğin ilk olarak Dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.Çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.
Bencede iyi olur ben varim ama duayi bana ögretin, ben Kuran okuyom ama bu duayi bilmiyom annemlerde birdefaasinda bana 500 yasin ve bu duayi okudular.opuyorumnanaktan

kuşum sana özelden mesaj gönderdim aldın mı? iyi değilim burda anlamıyorum gitti mi geldi mi ne oldu pöffsss :)

dinamiscimmm cnmmm iyiyim canım yok bi sorun çok şükür, güzel haberlerle gelin inşallahhhhhh denize selam söyle :)

Teşekkür ederim Aslıhan'cım:)
ınşallah en kısa zamanda sen de mutlulukla bebiş haberi alır ve de sağlıkla büyütürsün:)

aldım kuşum tekrar bi tane daha bile yolladım çok hızlıyom çookkkk zemuszemus
herkese afiyet olsun bu arada öğle sonu görüşürüz opuyorumnanaktan

canım sen nasılsın?
Daha iyisindir umarım, seni çok seven dostların olduğunu her zaman hatırla tamam mı güzelim benim:1hug:

canım benım cok saolun ıyı olmaya calısıyorum cok zor ıcımde bıseyler cayır cayır yanıyor hep daha 4 gun oldu yavrumu kaybedelı allah sızlerınkıne saglık sıhhat versın hayırlısıya zamanında dogurun ınsallah canım sen bugun gıdıcen dımı ekoda gordugun hıcbısey ben canlısını gordugum ıcın dıyorul normal bı bebek herselerı var ben asla tahmın etmezdım daha o kadarlık bebegın oyle olabılecegını ıcımdekı bu kadar buyukmusmu dedım opuyorum sızlerı

aldım kuşum tekrar bi tane daha bile yolladım çok hızlıyom çookkkk zemuszemus
herkese afiyet olsun bu arada öğle sonu görüşürüz opuyorumnanaktan
Cavap yazdim sülalcigim.
Canim sana Afiyet olsun. Vitaminli seyler yemegi unutma bebis icinopuyorumnanaktan

kızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,isterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. örneğin ilk olarak dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.

tabıkı olur ayarlayın bende okurum ben tek basıma okumustum onu hamıle kalmadan once cok kısa bır dua zaten bıter cabucak

canım benım cok saolun ıyı olmaya calısıyorum cok zor ıcımde bıseyler cayır cayır yanıyor hep daha 4 gun oldu yavrumu kaybedelı allah sızlerınkıne saglık sıhhat versın hayırlısıya zamanında dogurun ınsallah canım sen bugun gıdıcen dımı ekoda gordugun hıcbısey ben canlısını gordugum ıcın dıyorul normal bı bebek herselerı var ben asla tahmın etmezdım daha o kadarlık bebegın oyle olabılecegını ıcımdekı bu kadar buyukmusmu dedım opuyorum sızlerı
Limburg canim bizde seni öpüyoruz.
Tabiki daha cok erken bitanem, buda gececek. Rabbim sanada bizim gibi bekleyenlerede elbette meleklerimizi gönderecek.
Kendine iyi bak canim öptümmmm

limburg canim bizde seni öpüyoruz.
Tabiki daha cok erken bitanem, buda gececek. Rabbim sanada bizim gibi bekleyenlerede elbette meleklerimizi gönderecek.
Kendine iyi bak canim öptümmmm

saol canım hepınıze tek tek tesekkur ederım cok destek oldunuz keske olmasaydı keske yavrumu zamanında kucagıma alabılseydım ama napalım rabbım boyle uygun gormus beklıycez artık yenıden hamıle kalmayı bakalım ne zaman olucak

Celennn canim nasilsin.
Cemre fistigi ne yapiyo tüm evdeki dekorlarini aldimi asagi yürüyüp yürüyüp

saol canım hepınıze tek tek tesekkur ederım cok destek oldunuz keske olmasaydı keske yavrumu zamanında kucagıma alabılseydım ama napalım rabbım boyle uygun gormus beklıycez artık yenıden hamıle kalmayı bakalım ne zaman olucak

Limburg canim gün dogmadan neler oluyor.
Rabbim istedigi zaman neler yapmazki. Hayirlisi bacim zaten baska birsey gelmiyo elimizden. Ben düsüklerimde cok agladim baktim kafayi yemek üzereyim, kendi kendime bu benim yavrumu geri getirmeyecek kendim saglam durmaliyimki bebegimde bana gelsin.
Önemli ona sensin ve esin canim sizin caniniz sag olsun. Bebegide Rabbim zamani elince gönderecek sana.
Ümidini kaybetme. Herzaman yanindayiz canim.

X