- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktim cnm yolladim cevabimi gelmistir umarim ben cikiyorum cnm kendine iyi bak görüsürüz esim istiyor pc iAmin canim Insallah.
Canim Özeline yazdim bakarmisin
Ayy bende kendimi tanıtayım barii :)
yaşım 32 , topiğin en yaşlısıyım ama görüntüm hiç öyle değil...Kimse yaşımın 32 olduğuna inanmaz söyliyim yaniiii :)
3 yıllık evliyiz , kocacığımla aşk evliliği yaptım...Onu çok seviyorum hatta ona bayılıyorum...Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim...Allah mutluluğumuzu çocuklarla pekiştirir inşaallah...
Öğretmenim aynı zamanda ders kitabı yazıyorum...Çocuklarınız büyüyünce benim kitaplarımı okuyacaklar yani :)
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm :)
arkadaşlar folbiol la folik asit aynı şeymii?
:lepi: katılıyorum bir 30luk olarakya kızlar kimin yaşını sorsam 23 _25 diyorlar bende artık yaşımı gizler oldum.dahası bana diyorlarki 30 kadar doğurdun doğurdun diyorlar.sanki 30 dan sonra çocuk olmuyo psikolojik olarak yaşımı gizler oldum.yok be güzelim bizim yaşımız bence 20.oooh sefam olsun...:icecream::icecream::dance::dance:
dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...
evet çıtırızzz delikafadulden valla öğrencilerim 18lik gibisiniz dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Kızlar bu arada 28 yaşındayım,martta 29 olucam,genciz kızlarrrrrr lütfen dış tahriklere aldanmayalım,yaşlısın diyenlere kanmayalım,biz daha çıtırız çıtır :)
limburg canım ne zor anlar yaşamışsın zor zor
evet adana yağmurlu hiç çıkmadım dışarı sıcak çay ve siz yetersiniz
osamn müdürümüz cabuk gelsinde seni yeniden aski activitenle aramızda görelim canımmm kolay gelsinnnn
kızlar ya biraz kendimizi tanıtsak ne olur :) yeni gelen akradaşlar için iyi olur birbirimizi tanımış oluruz bir sakıncası yoksa sizin için önce ben başlıyayım
2,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım, Van da noter başkatibiyim, Eşimle severek evlendik buda işin güzel yanı :)
canım ya bu ara okul çok yoğun evde de işler hiç bitmiyor o nedenle çok sık takip edemiyorum.deryacımmm nerelerdesin kıss göremez oldum seni buralrda msninde açmıosunki iki kelam edelimmm
Arkadaşlar bu gece rüyamda hamile olduğumu görüyrdum.Doktor bana diyor ki sana jel verdim bunu sür bir daha düşüğün olmayacak :) bilinç altı sanırım . günler yaklaştıkca hayırlısını diliyorum hepimiz için
Melek bunlar varya hepsi bir sebep. Benim yengem 40 yaşındaydı 2 kızı vardı. son anda hamile oldu istemeyerek. Bebeği burda hiç bir doktor almadı baya ilerlemişti. Düşsün diye kilolar kaldırdı neler yaptı neler öyle olmuştuki bebek annenin kasığında büyüdü. Şuan birtatlı kız anlatamam sana. Ve annesi onun için ölüyor. Yani koruyan allah korur düşmeyeceği varsa aslada düşmez.
Geldi canim, sende kendine iyi bak canim öptüm iyi gecelerbaktim cnm yolladim cevabimi gelmistir umarim ben cikiyorum cnm kendine iyi bak görüsürüz esim istiyor pc i
Kahvelokum,
Canım yanlış hatırlamıyorsam sendede romatızmal hastalık olan sjögren sendromu vardı.Bende doktor baslangıcı ılerde yakalanma rıskımın cok yuksek oldugunu söylemıstı.aGebe kaldıktan sonra ben hıc romatolojıye gıtmedım bı bılgın varmı gıtmem gerekır mı?Lütfü beye demıstım sonuclarımıda görmüstü ama bısey demedı.Yanı ne gıt ne gıtme demedı.
arkadaşlar görüyorumki herkes daha benim meleğimin ölümünün etkisinde benim acımı kendi acınız gibi yaşadınız daha bunu atltmadan üstüne bide limburg kardeşimizin acısı geldi bana nasıl destek olduysanız en dar zamanımda bana umut verdiyseniz benim yanımda olduysanız limburg kardeşimizide yalnız bırakmayacaksınız ve inanın bana bu insana o kadar iyi geliyoki yalnız olmadığını bilmek seni düşünen birilerinin olduğunu bilmek inanın beni çok rahatlatmıştı iyiki varsınız iyiki burdasınız ve iyiki birbirimizi önemsiyoruz sizleri çok seviyorum benim hiç kızkardeşim yok ve bunun yokluğunu çok çekiyordum ama şimdi biliyorumki beni düşünen beni önemsyen bir sürü kardeşim var
evet yeniğim canım yeni öğrendim birkaç gün oldu mfhtr 677 homozigotmuşum neys eartık bilmiyorum
bir kaybım var rbbim bir daha yaşatmasın ne bana ne başka arkadaşıma
baharcelikcim çok özlemiştik tatlım, kocaman bir hoşgelddiinn opuyorumnanaktan
baharptcim allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin inşallah
kahvecimlokumum bence de 1 seneden sonra bu yaşadığın çook motive edici birşey!!devam devam devvam!bu ay, sonraki, bi sonraki...ne farkeder, yeter ki zamanında hayırlısıyla gelsin meleklerimiz :Saruboceq:
nazlıcım efeyi allah saklasın, maşşallah maşallah
kahvelokumcum canım ben anlamadım hem kanaman basladı hemde deger azda olsa artmısCADIARZU ayyy ınsallah bı bakmısın degerın hzıla artıyo belkı gec dollenme falan olmustur ınsallah oyledır de allah senın bu pozitifliliğini bos cevırmez senı hemen sevındırırır ınsallah canım ya.
Burda herkes birbirini tanıyor. Ben selam attım bir selam bile veren olmadı. Sohbetiniz hep kendi içinizde devam ediyor. Sanırım yeni gelenlere yer yok burda
Canim benim cok tesekkür ederim.çalıkuşum baktım canım allah eşini sana seni eşine bağışlasın her daim mutlu olun işallah