Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet ya aslinda diger arkadaslarda gösterse kendini, ben cok merak ediyom sizleri valla. Bana arkadaslarimdan bile daha yakinsiniz.
Kimselerle paylasamadiklarimi sizinle paslasiyom

Ayy bende kendimi tanıtayım barii :)
yaşım 32 , topiğin en yaşlısıyım ama görüntüm hiç öyle değil...Kimse yaşımın 32 olduğuna inanmaz söyliyim yaniiii :)
3 yıllık evliyiz , kocacığımla aşk evliliği yaptım...Onu çok seviyorum hatta ona bayılıyorum...Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim...Allah mutluluğumuzu çocuklarla pekiştirir inşaallah...
Öğretmenim aynı zamanda ders kitabı yazıyorum...Çocuklarınız büyüyünce benim kitaplarımı okuyacaklar yani :)
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm :)

allah mesut etssin birde bebiş :emir_bebek: yok yok iki tane olsun:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar folbiol la folik asit aynı şeymii?

evet folbiol 0.5 mg yüksek doz olanı ve günde tek doz içiliyor.folik pulas ise günde 3 kez alınıyor vereliniortak

ya kızlar kimin yaşını sorsam 23 _25 diyorlar bende artık yaşımı gizler oldum.dahası bana diyorlarki 30 kadar doğurdun doğurdun diyorlar.sanki 30 dan sonra çocuk olmuyo psikolojik olarak yaşımı gizler oldum.yok be güzelim bizim yaşımız bence 20.oooh sefam olsun...:icecream::icecream::dance::dance:
:lepi: katılıyorum bir 30luk olarak

dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...

canım çok geçmiş olsun bu kadar güçlü olman bana da güç veriyor.:teselli:
ayrıca şu serum olayı tehlikeli değildir fazla merak etme.sen bian önce toparlan ve tekrar çalışmalara devam et.:CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar bu arada 28 yaşındayım,martta 29 olucam,genciz kızlarrrrrr lütfen dış tahriklere aldanmayalım,yaşlısın diyenlere kanmayalım,biz daha çıtırız çıtır :)
evet çıtırızzz delikafadulden valla öğrencilerim 18lik gibisiniz dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

limburg canım ne zor anlar yaşamışsın zor zor
evet adana yağmurlu hiç çıkmadım dışarı sıcak çay ve siz yetersiniz

ya kızlar benim okulumda adanalı bir arkadaşım var çok severim kendini adı Berna
ayrıca orada yaşayan sporcu bir arkadaşım daha var adı Nilüfer.ve adanaya daha önce 3-4 kez geldim.:eek: güzel yer buyrunnnnnnnnn

osamn müdürümüz cabuk gelsinde seni yeniden aski activitenle aramızda görelim canımmm kolay gelsinnnn

kız ben burdayımmmm

kızlar ya biraz kendimizi tanıtsak ne olur :) yeni gelen akradaşlar için iyi olur birbirimizi tanımış oluruz bir sakıncası yoksa sizin için önce ben başlıyayım
2,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım, Van da noter başkatibiyim, Eşimle severek evlendik buda işin güzel yanı :)

eşimle 1.5 yıllık evliyiz 7 ay çıktık ve hemen evlendik.beni kaptı ve bırakmadı çook sevdik aşık olduk ve halen çok sevişiyoruz.fakat şu ara bebek ve onun tarafından bazı ailevi problemler bizim ilişkimizi zora sokuyor ama biz genede birbirimizi çok seviyoruz.
ben milli sporcuyum ve 7 aylık beden eğ. öğretmeniyim.eşimde mak. mühendisi.çanakkale de yaşıyoruz :lepi:

deryacımmm nerelerdesin kıss göremez oldum seni buralrda msninde açmıosunki iki kelam edelimmm
canım ya bu ara okul çok yoğun evde de işler hiç bitmiyor o nedenle çok sık takip edemiyorum.
bu arada senin adet tarihinde yaklaştı inşallah hamişsindir.benimde adetimin 7.günü bu ay ne ateş ölçüyorum ne adamı çalışmak için zorluyorum artık kısmet :Saruboceq:

Arkadaşlar bu gece rüyamda hamile olduğumu görüyrdum.Doktor bana diyor ki sana jel verdim bunu sür bir daha düşüğün olmayacak :) bilinç altı sanırım . günler yaklaştıkca hayırlısını diliyorum hepimiz için

ay canım bu rüyalar bilinç altıda olabilir sana güzel mesajlarda olabilir.hayırlısı inşallah :Saruboceq:

Melek bunlar varya hepsi bir sebep. Benim yengem 40 yaşındaydı 2 kızı vardı. son anda hamile oldu istemeyerek. Bebeği burda hiç bir doktor almadı baya ilerlemişti. Düşsün diye kilolar kaldırdı neler yaptı neler öyle olmuştuki bebek annenin kasığında büyüdü. Şuan birtatlı kız anlatamam sana. Ve annesi onun için ölüyor. Yani koruyan allah korur düşmeyeceği varsa aslada düşmez.

olcak olduktan sonra oluyor sana katılıyorum...

kızlar ben yatarrrrrrrrrrmirmirmirmir
yarın allah kısmet ederse görüşrüzzz :teytey:

slm kızlar ben geldim
çalıkuşum kahvelokum nasılsınız
kahvelokum sen ne yaptın ne durumdasın değerlerinde bi değişiklik varmı

Kahvelokum,
Canım yanlış hatırlamıyorsam sendede romatızmal hastalık olan sjögren sendromu vardı.Bende doktor baslangıcı ılerde yakalanma rıskımın cok yuksek oldugunu söylemıstı.aGebe kaldıktan sonra ben hıc romatolojıye gıtmedım bı bılgın varmı gıtmem gerekır mı?Lütfü beye demıstım sonuclarımıda görmüstü ama bısey demedı.Yanı ne gıt ne gıtme demedı.

evet canım, hem lupus hemde sjögren var bende..
romotoloji doktorumm ve kadın doğum doktoru hamilelik durumunda birlikte tedaviye devam ediyorlar.. yani iletişim halinde olmaları gerekiyor... benim rom doktorum sinan hocayla birlikte çalışıyor ama ben sinan hocadan memnun olmadığım için lütfi hocaya gidiyorum.. doktorumun haberi yok bundan.. hamilelik durumunda söyleyeceğim.. ancak lütfü hoca bu durumu pek önemsemiyor gb geldi bana ve ben bundan rahatsız oldum açıkcası.. benim sana tavsiyem iyi bir rom doktoru bulman ve muhakkak kontrole gitmen yönünde olacaktır.. geçmiş olsun canım...

arkadaşlar görüyorumki herkes daha benim meleğimin ölümünün etkisinde benim acımı kendi acınız gibi yaşadınız daha bunu atltmadan üstüne bide limburg kardeşimizin acısı geldi bana nasıl destek olduysanız en dar zamanımda bana umut verdiyseniz benim yanımda olduysanız limburg kardeşimizide yalnız bırakmayacaksınız ve inanın bana bu insana o kadar iyi geliyoki yalnız olmadığını bilmek seni düşünen birilerinin olduğunu bilmek inanın beni çok rahatlatmıştı iyiki varsınız iyiki burdasınız ve iyiki birbirimizi önemsiyoruz sizleri çok seviyorum benim hiç kızkardeşim yok ve bunun yokluğunu çok çekiyordum ama şimdi biliyorumki beni düşünen beni önemsyen bir sürü kardeşim var

ne güzel yazmışsın canım... sevgiyle öpüyorum seni..a.s.

evet yeniğim canım yeni öğrendim birkaç gün oldu mfhtr 677 homozigotmuşum neys eartık bilmiyorum
bir kaybım var rbbim bir daha yaşatmasın ne bana ne başka arkadaşıma

hoşgeldin loveliyim ben... nasılsın?

baharcelikcim çok özlemiştik tatlım, kocaman bir hoşgelddiinn opuyorumnanaktan

baharptcim allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin inşallah

kahvecimlokumum bence de 1 seneden sonra bu yaşadığın çook motive edici birşey!!devam devam devvam!bu ay, sonraki, bi sonraki...ne farkeder, yeter ki zamanında hayırlısıyla gelsin meleklerimiz :Saruboceq:

nazlıcım efeyi allah saklasın, maşşallah maşallah :nazar:

a.s.

kahvelokumcum canım ben anlamadım hem kanaman basladı hemde deger azda olsa artmısCADIARZU ayyy ınsallah bı bakmısın degerın hzıla artıyo belkı gec dollenme falan olmustur ınsallah oyledır de allah senın bu pozitifliliğini bos cevırmez senı hemen sevındırırır ınsallah canım ya.

bende anlamadım... kanamam da çok az oldu yine Çok üzgünüm çoook

Burda herkes birbirini tanıyor. Ben selam attım bir selam bile veren olmadı. Sohbetiniz hep kendi içinizde devam ediyor. Sanırım yeni gelenlere yer yok burda

lütfen, yapmayın böyle...

Son düzenleme:
çalıkuşum baktım canım allah eşini sana seni eşine bağışlasın her daim mutlu olun işallah

kızlarrr,
gündüz giremedim, ne çok kaynatmışsınız böyle ya.. oku oku bitmedi...daha 2009. sayfadayım...okuyum geliyorum, az bekleyin yaa..

Kahvelokumum galiba gecen 40 sayfayi falan okuyo.kaydirigubbakcemile3:eek:
Ay bugün herkesin en cokta benim cenem düstü :eek:burayi bayagi bi isgal ettik valla.
Kizlar ben yatiyom yarin is beni bekler.mirmirmirmir
Sabahlari erkenden karanlikta kalkmaktan nefret ediyom .:umursamaz: yazin daha güzel uyaniyo insan kaydirigubbakcemile2 kisin bu tarafini sevmiyom.akannehir
ise giderken Araba sürerken uyumamak icin :1shok: muzigin sesini sonuna kadar aciyomkaydirigubbakcemile3 Tatliskolar iyi geceler yarin görüsürüz opuyorumnanaktan.

X