Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ayy bende kendimi tanıtayım barii :)
yaşım 32 , topiğin en yaşlısıyım ama görüntüm hiç öyle değil...Kimse yaşımın 32 olduğuna inanmaz söyliyim yaniiii :)
3 yıllık evliyiz , kocacığımla aşk evliliği yaptım...Onu çok seviyorum hatta ona bayılıyorum...Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim...Allah mutluluğumuzu çocuklarla pekiştirir inşaallah...
Öğretmenim aynı zamanda ders kitabı yazıyorum...Çocuklarınız büyüyünce benim kitaplarımı okuyacaklar yani :)
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm :)
Melek canim ben senin o resmini gördükten sonra senin 32 olduguna kesinlikle inanmam,
:1no2: kiz sen daha 24 - 26 falan gösteriyon resminde.
Hadi ben 31 yasindayim ama ben kesinlikle daha fazla gibi duruyom.
Malum azicik kilo var kaydirigubbakcemile3

Seydam canim Merhaba evet canim bizim resmimiz,
Canim ben bügün Müncheni verdigin hastaneyi aradim. Doktorla degil ama kinderwusch bölümündeki hemsireyle görüstüm.
Bana hastaneye gelemei söyledi. Bende Freinuga yakin biryerde kaliyom bize oraso cok uzak deyince, bana Karlsruhedeki Heidelberg hastanesinede gidebilecegimi söyledi Münchendeki iyi bir Prof. o hastaneye baslamis. O daha mantikli cünkü bizim karlsruhede akrabamiz var olmassa oraya gidicem.
Onlarinda Mikracerrahi varmis tüpler icin ama hemsire bana eger tüpler kapali ise acilmasi cok zor ve acilsa bile yarim sene icinde yada kisa bir süre icinde tekrar kapanabilir dedi . Yani oda bana siz en iyisi tüp bebek icin tekrar basvurun dedi
ben aslinda münchendekine gitmeni isterdim sitede gördüysen esas proflar orda amamyinede karlsruhede akrabanin olmasida bi avantaj canim bence bizim icin hic bi secenek yok eniyiyi bulana kadar ugrasacagiz bende bugün ordan kagitlarla gelmistim tahlil icin kanim alinacakti onunla bizim ev doktoruna gittik cünkü adetimin 2. günü diye onlarda paraylar yapariz bu özele giriyor dediler hemen müncheni aradi esim onlarda aldirin kani ama postayla bize yollayin biz bakariz dediler sonra postaneye gittik orasida kapaliymis sabah 9.30 esim wunsidelde ki postaneye gitti sonunda gönderdik ama baya yorucu rabbim yardimcimiz olsun cnm benim

Çalıkuşum , kürlerini bitir mutlaka , bir kaç ay deneyin sonra olmazsa tüp bebeği denersiniz...Ben olsam böyle yapardım yani...Nedense kürlerle ilgili iyi hislerim var benim...

Melekcigim ben onlari mutlaka bitiricem :kahve: hatta önümüzdeki 3 -4 ay ara ara adete galiba 15 gün kala yapabilirmisim ay kagidi tekrar okumam lazim ama öyle birseydi sanirsam.:uhm:
Sonrada Hocayi aramam lazim bakalim bana sonra ne diyecek :jeyyar: acaba baska biryesdemi tavsiye edecek , neden kürleri bitirince beni tekrar ara dedi :1shok:

Melek canim ben senin o resmini gördükten sonra senin 32 olduguna kesinlikle inanmam,
:1no2: kiz sen daha 24 - 26 falan gösteriyon resminde.
Hadi ben 31 yasindayim ama ben kesinlikle daha fazla gibi duruyom.
Malum azicik kilo var kaydirigubbakcemile3
Canım benim , çok teşekkür ederim...Sende genç ve güzell duruyosun resmindee...Bu arada eşinle çok yakışmışsınız , bebişlerinizle sizin de mutluluğunuz pekişir inşaallah...

kızlar merhaba...yazamıyorum kusuruma bakmayın nolur.ama unuttum sanmayın sızıs sakın.benım mınık hasta oldu bıraz :KK43:( o yuzden her anım onla geciyo...

dogum yapanları tebrık edıyorum.allah analı babalı uzun bı omur nasıp etsın..
hamişlerımıze kolaylıklar dılıyorum.kolaylıkla saglıkla mutlu sona varsınlar ınsallah...
ve anne adaylarımızda yılasın cok calıssın dualarımız onlarla...

hepınızı sevıyorum.doruk ıyılessın buyusun bıraz hergun yanınızdayım.söz...

bebişime dualar edın nolur

Amin seydamcigim amin.
Hakkimizda hayirlisi olsun. Benim Tüm tahlillerimi freiburgtaki üniversite hastanesi yapti zaten MTFHR Hetrezygotie cikti baskada birsey cikmadi Allaha sükür diger degerlerimin hepsi normaldi.
Ama iste ben onlarla bana bu degerlere göre hic igneden bahsetmedikleri icin bende artik oraya gitmedim.
Baska bir zentrum buldum ama bulana kadarda anam agladi , bu igneleri bana türkiyede tafsiye ettiler burdakiler kesinlikle gerek yok dediler bende mutlaka ignelerle denemek istiyom kaybedecek birseyim yok dedim cünkü 4 gebelikte yüksek dozda folik aldim aspirini kendiligimden aldim ama igeneyi henüz bilmiyordum onu 4. düsükten sonra türkiyede ögrendim yani yine düsük oldu onun icin bende bu igneler icin bayagi aradim ve sonunda sükürler olsunki buldum.

iyiim melekcim tahlillerle ugrasiyorum iste bugün baya bi yorulduk ordan oraya hayirlisi sonu güzel olurda ins bu yorgunluga deger
İnşaallah yorgunluğuna değer canımm...Zaman çabuk geçiyor , bir bakmışız hamile haberini almışız :)

Melekcigim ben onlari mutlaka bitiricem :kahve: hatta önümüzdeki 3 -4 ay ara ara adete galiba 15 gün kala yapabilirmisim ay kagidi tekrar okumam lazim ama öyle birseydi sanirsam.:uhm:
Sonrada Hocayi aramam lazim bakalim bana sonra ne diyecek :jeyyar: acaba baska biryesdemi tavsiye edecek , neden kürleri bitirince beni tekrar ara dedi :1shok:
Merak ettim , neden ara dedi ki ?
Bence , böyle bir konuda kimse kimseyi oyalamaz , eğer tüplerin açılma ihtimali olmazsa söylerdi sana...Ayy hadi inşaallahhh...

dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...

çokk geçmiş olsun .şaşkınlıkla okudum valla .amma atraksiyon yaşamışsın.şükredelim ki evine sağ sağlim dönmüşsün.

1emine1, ravza1818+, seydam+ kizlar nasilsiniz

melek ,emine, ravza sizlerde iyisinizdir insallah

calıkuşum ve seydamım teşekkür ederim.iyiyim diyelim iyi olalım.boğazım çok ağrıyor.55 sayfa geçmişi okuyunca gözümde ağrıdı tabii.maşallah hangi arada bu kadar yazı yazıyonuz yaaa.bende mi bir beceriksizlik var.CADIARZU

slm kızlar nasılsınız geçmiş sayfaları okuyordum ne çok yazmışsınız nerdeyse 4o sayfa
1EMıNE1 ÇALIKUŞUM GOBETE MELEK76 NAZ SEYDAM SıDO canlarım sizler nasılsınız işallah hepinizde iyisinizdir yaprak dökümü var kızlar dizi bitsin burdayım görüşürüz

kızlar merhaba...yazamıyorum kusuruma bakmayın nolur.ama unuttum sanmayın sızıs sakın.benım mınık hasta oldu bıraz :KK43:( o yuzden her anım onla geciyo...

hamişlerımıze kolaylıklar dılıyorum.kolaylıkla saglıkla mutlu sona varsınlar ınsallah...

En kısa zamanda bebeğimiz iyileşir inşaallah...
kendine iyi bak canım , öpüyorumm...

ilk defa ignelerle deneyecektim 5. gebeligi oda nasip olmadi.
gecen sen oldugum bir miyom ameliyatindanmi ,yoksa neden bilmiyom artik biradaha hamile kalamadim tüplere baktirdim ( oda akillarina gelmedi doktorlarin , onuda ben zorladim ) kapali cikti iste hikayem böyle. Seydam canim sonuclari alinca yaz buraya benimkilerle karsilastiririz

slm kızlar nasılsınız geçmiş sayfaları okuyordum ne çok yazmışsınız nerdeyse 4o sayfa
1EMİNE1 ÇALIKUŞUM GOBETE MELEK76 NAZ SEYDAM SİDO canlarım sizler nasılsınız işallah hepinizde iyisinizdir yaprak dökümü var kızlar dizi bitsin burdayım görüşürüz
İyiyim canım...
Arkadaşlar bende yaprak dükümünü izlemeye gidiyorumm :) Görüşürüz...

Amin seydamcigim amin.
Hakkimizda hayirlisi olsun. Benim Tüm tahlillerimi freiburgtaki üniversite hastanesi yapti zaten MTFHR Hetrezygotie cikti baskada birsey cikmadi Allaha sükür diger degerlerimin hepsi normaldi.
Ama iste ben onlarla bana bu degerlere göre hic igneden bahsetmedikleri icin bende artik oraya gitmedim.
Baska bir zentrum buldum ama bulana kadarda anam agladi , bu igneleri bana türkiyede tafsiye ettiler burdakiler kesinlikle gerek yok dediler bende mutlaka ignelerle denemek istiyom kaybedecek birseyim yok dedim cünkü 4 gebelikte yüksek dozda folik aldim aspirini kendiligimden aldim ama igeneyi henüz bilmiyordum onu 4. düsükten sonra türkiyede ögrendim yani yine düsük oldu onun icin bende bu igneler icin bayagi aradim ve sonunda sükürler olsunki buldum.
cnm bende seni türkiyede hic arastirmadin zannediyordum herseyin hayirlisi olsun cnm 4 düsük yasamissin ins bundan sonrakilerde ayni problem olmaz rabbim yüzünüzü güldürsün ins bende igneyi kendim istedigim halde yine vermediler bu almanlar igneye karsi antipatileri var galiba anlamadim gitti bana ne önerecekler cok merak ediyorum düsünsene 4 düsükten sonra beni arastirmaya aldilar hic birsey yapamayiz dene dur olan bana oldu anlayacagin 26 yasinda resmen yaslandigimi hissediyorum allah kimseye vermesin mutlaka yazarim cnm sonuclarimi 17 kasimda cikacak ins hayirlisiyla ins

Canım benim , çok teşekkür ederim...Sende genç ve güzell duruyosun resmindee...Bu arada eşinle çok yakışmışsınız , bebişlerinizle sizin de mutluluğunuz pekişir inşaallah...
Saol canim benim opuyorumnanaktan

Sido canim cok gecmis olsun dorugumuza neyi var bitanem :teselli:
İnşaallah yorgunluğuna değer canımm...Zaman çabuk geçiyor , bir bakmışız hamile haberini almışız :)

Merak ettim , neden ara dedi ki ?
Bence , böyle bir konuda kimse kimseyi oyalamaz , eğer tüplerin açılma ihtimali olmazsa söylerdi sana...Ayy hadi inşaallahhh...
Kiz Melek valla bende cok merak ediyom :uhm:telefonu kapattikdan sonra aklima geldi niye kürler bitince mutlaka ara dedi CADIARZU, hani hamile kalinca ara kizim dese neyse, neyse bekleyip görecegizkaydirigubbakcemile3

çokk geçmiş olsun .şaşkınlıkla okudum valla .amma atraksiyon yaşamışsın.şükredelim ki evine sağ sağlim dönmüşsün.

calıkuşum ve seydamım teşekkür ederim.iyiyim diyelim iyi olalım.boğazım çok ağrıyor.55 sayfa geçmişi okuyunca gözümde ağrıdı tabii.maşallah hangi arada bu kadar yazı yazıyonuz yaaa.bende mi bir beceriksizlik var.CADIARZU
Bugün hepimizin cenesi düsmüstü kaydirigubbakcemile3

1EMİNE1 ÇALIKUŞUM GOBETE MELEK76 NAZ SEYDAM SİDO canlarım sizler nasılsınız işallah hepinizde iyisinizdir yaprak dökümü var kızlar dizi bitsin burdayım görüşürüz

Sizi gidi yaprak dökenler sizi kaydirigubbakcemile3 kacin kacin ben izlemiyom:dilcikar: agliyom sonra üzülüyom :gitme:eek:nun icin bakmiyomkaydirigubbakcemile2

melekcim cnm ins su listede artik hamile olarak görünüz allahin izniyle ins ravzacim cnm bende iyiyim masallah sen yine iyi okumussun benim gözlerim hic dayanmiyor dogru arkadaslarin hizina yetisilmiyor :bbo:

cnm bende seni türkiyede hic arastirmadin zannediyordum herseyin hayirlisi olsun cnm 4 düsük yasamissin ins bundan sonrakilerde ayni problem olmaz rabbim yüzünüzü güldürsün ins bende igneyi kendim istedigim halde yine vermediler bu almanlar igneye karsi antipatileri var galiba anlamadim gitti bana ne önerecekler cok merak ediyorum düsünsene 4 düsükten sonra beni arastirmaya aldilar hic birsey yapamayiz dene dur olan bana oldu anlayacagin 26 yasinda resmen yaslandigimi hissediyorum allah kimseye vermesin mutlaka yazarim cnm sonuclarimi 17 kasimda cikacak ins hayirlisiyla ins

Gecen sene 4. bebegimde gittikten sonra ve ben miyom ameliyatimi olduktan sonra Istanbula ugradik Medipola gittim, cok pisman oldum gittigime , doktora burdan götürdügüm tahlillerimi gösterdigim halde benden hepsini tekrar istedi. Inan hepsini dosya halinde en ufak detayina kadar hastanelerden toplayip düzenli bir sekilde hangi tarihte ne oldu hatta Miyomun kendi resmi , bebeklerin ultrason resimleriyle bile götürdüm kadin uzaktan hi hi dedi ve sekreterine döndü ,bunu ,sunu ,yaptirsin diye bir koca kagit yazdirdi ( sinir oluyom o doktorlara burda Allahtan öyle birsey yok leyn profun bile özel sekreteri yok kendi yaziyo adamcagiz) neyse elime verdi kagidi 2 Milyara kadar Tahlil istedi ben pek incelemedim, sadece ne kadar sürer dedim iste vaktimiz fazla olmadigindan ve esimin ailesi ankarada yasadigi icin ordada yaptiririz dedik ve geldik ben tahlilleri yaptirmak icin Dr. Nilgün Turhana gittim. Kadin cok iyiydi kagitlarima bakti kizim bu sonuclarin hepsi zaten almanyada yapilmis senin bunlara tekrardan para vermene gerek yok dedi. Senin sorunun kanda hafif pihtilasma oluyo igne, Vitamin ilaci yazdi ( B1 falan ) gönderdi .
Ben sok oldum yani bu duruma:1shok:

Gecen sene 4. bebegimde gittikten sonra ve ben miyom ameliyatimi olduktan sonra Istanbula ugradik Medipola gittim, cok pisman oldum gittigime , doktora burdan götürdügüm tahlillerimi gösterdigim halde benden hepsini tekrar istedi. Inan hepsini dosya halinde en ufak detayina kadar hastanelerden toplayip düzenli bir sekilde hangi tarihte ne oldu hatta Miyomun kendi resmi , bebeklerin ultrason resimleriyle bile götürdüm kadin uzaktan hi hi dedi ve sekreterine döndü ,bunu ,sunu ,yaptirsin diye bir koca kagit yazdirdi ( sinir oluyom o doktorlara burda Allahtan öyle birsey yok leyn profun bile özel sekreteri yok kendi yaziyo adamcagiz) neyse elime verdi kagidi 2 Milyara kadar Tahlil istedi ben pek incelemedim, sadece ne kadar sürer dedim iste vaktimiz fazla olmadigindan ve esimin ailesi ankarada yasadigi icin ordada yaptiririz dedik ve geldik ben tahlilleri yaptirmak icin Dr. Nilgün Turhana gittim. Kadin cok iyiydi kagitlarima bakti kizim bu sonuclarin hepsi zaten almanyada yapilmis senin bunlara tekrardan para vermene gerek yok dedi. Senin sorunun kanda hafif pihtilasma oluyo igne, Vitamin ilaci yazdi ( B1 falan ) gönderdi .
Ben sok oldum yani bu duruma:1shok:
cnm allah bu cektigin sikintilarin mukafatini verir ins anlayanida var anlamayip insani deneme tahtasina cevirende var inan bende hic kolay günler gecirmedim allahim yapmis oldugumuz dualarimizi bosa cikarmayacaktir ins bebeklerimizi saglikla bize ulastirsin rabbim :Saruboceq:buda benim cnm aslinda diyorum diger arkadalarda koysa bari birbirimizi görsek bu kadar sey paylasiyoruz sonra yine kaldiririz

cnm allah bu cektigin sikintilarin mukafatini verir ins anlayanida var anlamayip insani deneme tahtasina cevirende var inan bende hic kolay günler gecirmedim allahim yapmis oldugumuz dualarimizi bosa cikarmayacaktir ins bebeklerimizi saglikla bize ulastirsin rabbim :Saruboceq:buda benim cnm aslinda diyorum diger arkadalarda koysa bari birbirimizi görsek bu kadar sey paylasiyoruz sonra yine kaldiririz

Amin canim Insallah.
Canim Özeline yazdim bakarmisin

X