Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ya biraz kendimizi tanıtsak ne olur :) yeni gelen akradaşlar için iyi olur birbirimizi tanımış oluruz bir sakıncası yoksa sizin için önce ben başlıyayım
2,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım, Van da noter başkatibiyim, Eşimle severek evlendik buda işin güzel yanı :)

4 yıl bitti 5. yıldan gün alıyoruz,eşimle severek evlendik. Kimya mühendisiyim,tek kullanımlık ıslak mendil üretimi yapan işyerimizde yöneticiyim.

yok canım tokatlı değilim...amaaaaa niğdeliyim aslında bir ara düşündüm sonra lütfü bey i duyunca ona gitmeye karar verdim.ama yinede bi eşimle konuşayım...
düşündüğün için teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5

canımcım bu bebik senin bebikin olsun emi,.herzaman seni bulutların arasından izleyecek

limburgcum,.canım arkadaşım,.mart anneleri topiğinden seni tanıma fırsatım oldu,.listenin ilk başlarındaydın,.başın sağolsun..bir an önce toparlanman dileğiyle,..ALLAHIM sana bol bol sabırlar versin..öpüyorum seni...

Ama hani bişeyler yazıyorsun ve aradan kaybolup gidiyorsun insan bir tuhaf oluyor. Zaten sizinle aynı sorunu paylaşmasam bu konuya girmezdim. 3 tane düşüğüm var benim pıhtılaşmadan dolayı....

canım ben sana yazmıştım. benimde 3 düşüğüm oldu. bende hiç kalp atımı duymadım bebeklerimde. rahim filmi çekinmişmiydin?

limburgcum canım mart anneleri topiğinde bende seninleydim allah sana sabır versin çokacı bişe sölenecek bişe bulamıorum ama bak benim bebegimde 8 haftalıkken düştü ikimizde mart topiğinde ne kadar mutluyduk ama kısmet bölemiş üzme kendini yeniden denersin inşallah tez zamanda hamile kalır acını dindirirsin canım

naber canımcım,.moralin nasıl,kendini toparlayabildinmi,.hemen bebik düşünüyomusun:1hug:

aynen canımmm bende:gitme:

hayatımızda iyiki sevdiğimiz var desteğimiz onlar eşlere burdan teşekkürler en başta canım kocacığıma

ben bir düşük oldu ben de de kalp atışı olmadıı anemriyonik yani boş gebelik dendi

1 yıl 4 aylık evliyim.... eşimle birbirimize ayıla bayıla evlendikzemuszemus ikimizde sağlık teknikeriyiz....(iş yerinde benim amirim oldu evlendikten sonramafoldumben)

naber canımcım,.moralin nasıl,kendini toparlayabildinmi,.hemen bebik düşünüyomusun:1hug:

canım mecbur toparlamak zorunda kalıosun bende ilk günlerde çok üzülp ağladım ama şimdi yenidn hamile kalma umuduyla zaman geçiriorum en azından düşüğümün sebebini öğrendim doktor bu ay izin verdi korunmayı bıraktık ama sanırım gelecek aya kaldı umutlarr olsun allah büyük ..

antepliyim 2 ay sonra 30uma bascam :çok üzgünüm: eşimle öyle öle öle evlenmedim ama şuan onu daha çok seviyorum normalde su ürünleri mühendisiyim ama şimdi otomobil satış danışmanlığı yapıyorum 28 haftalık bebeğimi preeklampsiden kaybettim

ay bende kendimi tanıtayım 29 yaşındayım işletme dördüncü sınıfım.şuan çalışmıyorum aslen zonguldaklıyım eşimle severek evlendik..

bende kendimi enbüyük zannediyodum yaşımı problem edip duruyodum.aramızda benim yaşımda olanlar da var ay!buna çok sevindim.unutmadan ben dört yıllık evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…