- 10 Haziran 2008
- 137
- 1
2 yıllık wvliyim 30 yaşındayım eşimle severek evlendik öğretmenim
nergis60 sen tokatta mı yaşıyosun canım yanlış mı anladım eğer tokattaysan bak gebelik istiyorsan kayseriye gel Erciye Üni. kadın doğum bölüm başkanı riskli gebeliklerle ilgileniyor çok sayıda benim gibi hastası var, gelip görünebilirsin iğneyi vs ayarlar ondan sonra tokattan devam edersin canım opuyorumnanaktan
Ama hani bişeyler yazıyorsun ve aradan kaybolup gidiyorsun insan bir tuhaf oluyor. Zaten sizinle aynı sorunu paylaşmasam bu konuya girmezdim. 3 tane düşüğüm var benim pıhtılaşmadan dolayı....
limburgcum canım mart anneleri topiğinde bende seninleydim allah sana sabır versin çokacı bişe sölenecek bişe bulamıorum ama bak benim bebegimde 8 haftalıkken düştü ikimizde mart topiğinde ne kadar mutluyduk ama kısmet bölemiş üzme kendini yeniden denersin inşallah tez zamanda hamile kalır acını dindirirsin canım
yaaaa ama ben hiç hamıleleıklerımde kalp atısı duymadım zaten bırıncısındee keseyı goremedıen dustu 2.dede 3 tede kalp atısı alamadan embrıyo goremeden dusuklerım oldu acaba baska bı sorun olabılırmıkı yoksa ben dusuklerı cok cok erkenmı yasıyorum benım genelde 5. hafatda baslıyo dusukler
ya ben nıye hıc kalp atısı alamadımkıııııııııı:1no2:
naber canımcım,.moralin nasıl,kendini toparlayabildinmi,.hemen bebik düşünüyomusun:1hug: