Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hiç sorma ya aslıhancım vala o hastaneye bir daha gitmem tövbe ettim valla... özel hastane güya paramızla rezil oluyoruz derle yaa öyle olduk bizde...

Canım bize özel devlet farketmiyo,nerde bi problem varsa gelir bizi bulur,numunelikmiyiz neyiz anlamadım. Ama ne yapmıyoruz umutsuzluğa kapılmıyoruz,herşey çokkkkkkkkk güzel olacakkkkkkk,kucaklarımızzzzzzzz bebişlerle dolacakkkkkkkk.Allah ın izniyle dileklerimiz kabul olacak.İnancımı hiç kaybetmiyorum sizlerde kaybetmeyin lütfennnnnnnnn,birbirimizin desteğine çokkkkkkkkkk ihtiyacımız var.

canım ya çok geçmiş olsun bende eşime hep öyle diyorum hamile kalmak problrm değil ama illa şu kürtaj olayı.insanı çok geriyo.kürtaj olmasa ben en çok kürtajdan korkuyorum.ve bi okadar da utanıyorum.

YENıLEN PEHLıVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ aslıhancım buradakilerine bahşettiğim bir atasözü şimdi unutmayın gelevera dediydi dersiniz... bak bu herkeste var bendede var... bebeğini kaybettikçe ilk başta" yaaa asla çocuk istemiyorum,çocuk lafı duymak bile istemiyorum" diyoruz amaaaaaaa birkaç gün geçtikden sonra şu verilen ara süre dolsada yeniden hamile kalsam diye eteklerimiz tutuşmaya başlıyor... yine söylüyorum YENıLEN PEHLıVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ :roflol: :roflol:

canım ya çok geçmiş olsun bende eşime hep öyle diyorum hamile kalmak problrm değil ama illa şu kürtaj olayı.insanı çok geriyo.kürtaj olmasa ben en çok kürtajdan korkuyorum.ve bi okadar da utanıyorum.

hiç sorma bende utanıyorum yaa birde ben herzaman gittiğim erkek doktorum genç olduğu için utandım bir bayan doktora gittim aklım sıra ama orada hazırlayan hastabakıcılar erkekti ve herbiyerimi gördüler :kedi: allahtan çok sürmeden uyudumda hatırlamıyorum sonrasını... amaa bundan sonra bayan doktora töbeliyim.. yan ameliyathanede adam tatır takır sezeryan kürtaj derken birsürü insanı aradan çıkardı ve hiçbir sorun yaşamadan... kadın bi beni haklayamadı zorla... :mymeka:

kızlar ya aranızda şu vitamini kullanan varmı bana üç doktorda bu ilacı yazdı:becozyme_c forte.içinde bütün viyaminleri barındırıyormuş,akrabmda kadın doğumcu oda mutlaka hamile kalmadan bu vitamini al dedi.ilk defa alıcam.

ya evet kesinlikle sana katılıyorum kürtaj oldum zamanlarda artık denemem diyorum.ama şimdi şu korunma bitsede çalışmalara başlasam diyorum.o kadar içimizde istek var işte rabbim yar ve yardımcımız olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

canım bcozyme yi kullananlar vardı ama hatırlamıyorum listeye bakarsan yazardır ama bence zararı olacak bir ilaç değildir...
Becozyme C forte lak tablet B kompleksi vitaminlerinin en önemli faktörlerini ve C vitamini içerir. B1 vitamini 15 mg, B2 vitamini 15 mg, Kalsiyum D pantotenat 25 mg, B6 vitamini 10 mg, B12 vitamini 0.01 mg, Folik asit 1.50 mg, C vitamini 200 mg, D biotin (H vitamini) 0.15 mg, Nikotinamid 50 mg

yani bunlar vitamin vücut gerekli olanı alır ve fazla olanı atar o yüzden bence tavsiye ediliyorsa dr tarafından kullan...

ilacın adını arattım bulunamadı diyor ismi bir daha yazar mızın
ben kullanmıyorum sadece coraspin ve folbiol

artık vitamin kullanmaktan folik asit almaktan bıktım kızlar ya!dört yıldan beri nereye kadar böyle gidecek heo olmadı sil baştan.her kayıpta ilacların dozajı artıyo.midem bulanıyo artık.

neyseee bana müsade kızlarrrr size doyum olmaz amaaaa yatayım acuk... bu arada çokda konuşmayın sonra başım dönüyor okuya okuya yazık ama bizede yaniiiii akannehir delikafadulden

arkadaşlar folbiol la folik asit aynı şeymii?

evet canım aynı şey bu vitaminler bebeğin olası sakatlığını önlüyormuş,bide bebeğin daha sağlıklı olmasını sağlıyo.zaten bu vitamin sadece yeişl tüm bitkilerde bulunuyo.ucuz bir okadar da bebek için faydalı bi ilaç,geçenlerde hastaneye gittim ve kadın ağlayarak çıktı doktordan bebeği sakatmış,doktor neden hamilelik öncesi folikasit almadın diye çok kızmış,kadıncazda böyle bişey hiç duymadığını söylüyo.yani okadar etkili ilaç.hepimiz mutlaka hamile kalmadan 3 ay öncesinde alalım.süprizzzzz

ben listeye baktım tedavi şekilleri çok farklı genelde herkes bi çok ilaç kullanıo bana doktor sadece bebek sprini iç dedi napcamı şaşırdım yarın folik asite başlıcam ama genelde herkes corasprim içio bebek asprini içen de çok az(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…