- 26 Eylül 2009
- 354
- 1
- 43
hiç sorma ya aslıhancım vala o hastaneye bir daha gitmem tövbe ettim valla... özel hastane güya paramızla rezil oluyoruz derle yaa öyle olduk bizde...
Canım vallahi başına gelmedik kalmamış,çok şükür evine sağsalim dönmüşsün,aramıza sağsalim dönmüşsün önemli olab bu,üşütme kendini,ayaklarını , belini sıcak tut,sen şimdi lohusa gibi olurmuşsun ama sıcak tut kendini , öpüyorummmmmmm.
canım ya çok geçmiş olsun bende eşime hep öyle diyorum hamile kalmak problrm değil ama illa şu kürtaj olayı.insanı çok geriyo.kürtaj olmasa ben en çok kürtajdan korkuyorum.ve bi okadar da utanıyorum.
YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ aslıhancım buradakilerine bahşettiğim bir atasözü şimdi unutmayın gelevera dediydi dersiniz... bak bu herkeste var bendede var... bebeğini kaybettikçe ilk başta" yaaa asla çocuk istemiyorum,çocuk lafı duymak bile istemiyorum" diyoruz amaaaaaaa birkaç gün geçtikden sonra şu verilen ara süre dolsada yeniden hamile kalsam diye eteklerimiz tutuşmaya başlıyor... yine söylüyorum YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ :roflol: :roflol:
ilacın adını arattım bulunamadı diyor ismi bir daha yazar mızın
ben kullanmıyorum sadece coraspin ve folbiol
arkadaşlar folbiol la folik asit aynı şeymii?
buldum canım
dr bana vermedi yarın kontrolum var soraım ona
arkadaşlar folbiol la folik asit aynı şeymii?