Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

seydam nasılsın canım.bende de arkadaşlar vardı.gözleme yaptık oooh bi güzel yedim.eşim kilo al diyo.sana kilo çok yakışıyo diyo.bende yaptım gözlemeleri bi güzel yedim.

ben 31 yaşındayım ocakta 32 olucam ama çıtırım bennnn hehehehehezemuszemuszemuszemus

yani ben şimdi çok mu yaşlıyııımmm mafoldumben

ya kızlar kimin yaşını sorsam 23 _25 diyorlar bende artık yaşımı gizler oldum.dahası bana diyorlarki 30 kadar doğurdun doğurdun diyorlar.sanki 30 dan sonra çocuk olmuyo psikolojik olarak yaşımı gizler oldum.yok be güzelim bizim yaşımız bence 20.oooh sefam olsun...:icecream::icecream::dance::dance:

Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
başın sağolsun hayatım takdiri ilahi.... mafoldumben mafoldumben

kızlar çok iyiyim sizi çooookk özledim kusuruma bakmayın uzun zamandır girmedim giremedim ama artık elimden geldiğğince yine sizlerleyim herkes nasıl bakalım
hoşgeldin seni merak etmiştik çok... kib.
canım dualarımız seninle umarım kolayca olur ve biter.haberlerini beklicez inşallah Allahım böle bişeyi bi daha hiçbirimize yaşatmaz
canımsın çok teşekkürler ... amin inşallah kimseye yaşatmaz böyle kötü bir durumu..
neden bana kimse cevap vermiyooorrr :KK43:(((((
doğum kontrol kullanan kimse yok mu?
CADIARZU
gelevera ne yaptı acaba inşallah güzel geçmiştir iyidir yarın bize yazar allahım sen hepimize yardım et :Saruboceq: sorunsuz sıkıntısız bi kürtaj geçirsin inşallah
teşekkürler canım...
merhaaaabbaaaaaa..
kızlar 3 gibi beni sormuşsunuz ama ben yine sayfayı açık bırakıp gitmişim o yüzden online görünsem de burda değildim..o saatte kan testinin sonucunu almaya gittim..
he he... benim hipofiz bezi hakkaten cimri ya... beta hcg sadece 11.8 yükselebilmiş, peh... salak doktora da göstermedim sonucu.. bu değerle dış gebelik olmaz değil mi?
hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim... bir kaç gün sonra yeniden test yaptırırım.. herhalde sıfırlar değil mi?
heyecanlandık ama anlaşamadı demek ki bizim sperm beyle yumurta hanım... ee napalım.. anlaşacak bir çift buluruz bizde.. değil mi?
geçmiş olsun mu desem acaba neyse vuslat inşallah önümüzdeki aya olur..
[
Geleveracım , inşaallah problemsiz kürtajını olmuşsundur canım...Haberlerini bekliyoruz..
...
canım benim... iyi geçtiğini düşündüğüm bir kortaj oldu sonrasında ağrı kesici iğne yapılana kadar çok ağrım vardı ama iyiyim şimdi şükürler olsun.
Gelevera,canım umarım iyisindir ,umarım herşey sen ne olduğunu anlamadan,olup bitmiştir.Geçmiş olsun.
canım çok teşekkürler
geleverayı ben de çok merak ediyorum.. inş rahat geçmiştir ve şimdi iyidir..
çok teşekkürler iyiyim canım
geleveradan haber yok galiba umarım herşey yolundadır .sağlıkla dönmüştür evine ...
teşekkürler tatlım...
slm arkadaşlar benimde pıhtılaşma sorunum var üç düşük yaşadım dördüncüye 11 haftalık hamileyim iğneler çok işe yaradı tabi aspirin de alıyorum aranızda bu işi sonuna kadar götürüp doğum yapan var mı
ben bu konuda beceriksiz çoktım o yüzsen susma hakkımı kullanayım..
Gelevera canım burdasın...Nasılsın canım ?

gelevera; nasılsın canım?

Gelevera canim nasilsin

GELEVERA canım hoşgeldin nasılsın
teşekkürler şekerler iyiyim şükürler olsun biraz ağrım var ani hareket edince ve üşüyünce ağrıyor sıcak tutarsam ve fazla hareket etmezsem birşey yok..
iyiyim çok şükür kanamam ağrım sızım yok ama bulantı berbat sanırım bir kilo verdim bişey yiyemiyorum herşey berbat kokuyor balık görmek dahi istemiyorum hiçbişeyi hazmedemiyorum en üstünde durduğum şeyler meyve ve süt gerisini saldım çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3 bugün 6+2 olduk bakalım cumartesi kontrolüm var heycanla bekliyorum her sabah kalkınca hayal kuruyorum hastaneye gidişimi doğumu eve geldiğimi göbüşümün kocaman oluşunu filan bi alemim anlayacağınız :sm_cool:
kurma hayal kurma o hayalleri kurma lütfen canım akışına bırak herşeyi..... inşallah herşey yolunda gider bebişini rabbim korusun sanabağışlasın inşallah..
merhaba kızlar nasılsınız
Sanemi yani gelevereyı merak edenler olmuş aranızda şimdi telefonda konuşduk
Biraz ağrısı varmış ama iyiymiş haber vereyim dedim
Şeniz canımsın
canım bak birde bana gittiğim di doktor mtfrd mutasyonu olanların mutlaka bvitamini kullanmaları gerekiyor demişti çünkü mthfrde pıhtılaşma b vitamini eksikliğinden oluyormuş dün geleverada araştırmış internetten oda okumuş b vitamini kullanmamız gerektiğini
vereliniortak :lepi:
bunun kan pihtilamasiyla bir alakasi yok gozunuz korkmasin.su gelmeye basladi pazar ben pazartesi yattim benden hep kan idra aldilar enfeksiyon varmi diye hep yok cikti persembe yine aldilar var cikmis antibiyotik kullandim ama faydasi olmamis dusunun hastanede yaiorum evde degil yok olan enfeksion orda oldu neyse enfeksiyon olmasaymis suyumun gekmesi kesilirmis hic kalkmadan yatiodum cunku afedersiniz wc ihtiyacimi bile surgu koyuyolardialtima bir hafta icinde oldu bitti hersey neyse boyle oldu iste kizlar suyun gelmesi soruyoruz ona bisey bulamayiz diyemeyiz diyolar o tamaman sanssizlikmis burda senin gibi her ay bu konudan gelen insan var diolar ben yatinca iki sonra gene birisi gelmis yavrumun fotograflarini cekmisler onlari izliorum cd yapmislar benim kucagimdakende cekmislerdi ayaklarini ellerinin izini cikarmislar bir karta onu sardiklari battaniyeyi dofum kartini verdiler yavrumun mis kokuyor oglumun adinida ALPEREN EFE koyduk dr hemsireler cok guzel bebek diiyolar masallah cok guzel bakmisin diolar bilmiorum bu zamanlarda ne kadar olmasi gerekir 31 CM 650 GRAM di yavrum.DUN yikamislar yavrumu amcasi dedesi babasi kefenleyip koymuslar oglumuz rarabmizada bindi arbaya koymuslar kasayi arabayi yeni almistik izine gideriz diye hep hayalini kuruyoduk oglumuza arkaya yatak yapariz uzun yolda uyurken rahat eder diye evimiiz 3 katli ust katlat yatak odasi ben salonada yatak yapariz orda yatrar gozumun onunde olsun uyurken kiyayamam yukari koymaya dioodum ben ona kiyamazken yavrumu kara topraga koyduk geldik dun neyse insallah gecicek bu acilar RABBIM sabrini verecek insallah nasip boylemis yavrum melek oldu
canım üç aydan sonra rabbim sana yeniden yine güzeller güzeli bir bebek nasip etsin inşallah... sen güzelsin tabiki güzel olcak bebelerin... canım güçlü olmaya çalışmana sevindim ama ateşin düştüğü yeri yakma olayını da bilirim mafoldumben
geleverammm geçmiş olsun canımmmm nasılsın iyimisinnnn

canım merhaba,umarım iyisindir,geçmiş olsun.
çoooook teşekkürler şekerler iyiyim

çokkk teşekkürler şekerler iyiyim...

ya kızlar kimin yaşını sorsam 23 _25 diyorlar bende artık yaşımı gizler oldum.dahası bana diyorlarki 30 kadar doğurdun doğurdun diyorlar.sanki 30 dan sonra çocuk olmuyo psikolojik olarak yaşımı gizler oldum.yok be güzelim bizim yaşımız bence 20.oooh sefam olsun...:icecream::icecream::dance::dance:

ohooo boşver sen öyle diyenleri anam beni 37 sinde doğurmuş ki düşün kaç sene önce şimdi 60 yaşında bile doğuran var ay aman biz çıtırdan ççıtırızdelikafadulden

dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...

kızlar geçmiş sayfaları okadar hızlı okudum ki bazı mesajları atlamış olabilirim kusura bakmayın cevap vermem gereken bir mesaja cevap vermediysem kesinlikle gözden kaçırmışımdır.... ilgilenen arkadaşlar hepinizi biliyorum ve çok teşekkür ediyorum hepinize...

dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...

canım çok çok geçmiş olsun Allahım sabrını versin bir an önce toparlanmaya bak sana kocaman sarılıyorum

Kızlar bu arada 28 yaşındayım,martta 29 olucam,genciz kızlarrrrrr lütfen dış tahriklere aldanmayalım,yaşlısın diyenlere kanmayalım,biz daha çıtırız çıtır :)

ozpor iyiyim canım...

****bende 27 yaşındayım nisanda 28 olucam eşimle şeyyyy :asigim: evlendik o beni sevdi sonra ben sevdim gel evlenek dedi evlendik...hergeçen gün ben bu adama deli oluyorum yahuu.... evlilik ve yaş yarışması gibi olmuş bende malatyadan katılıyorum....başarılar diliyorum...

Canım vallahi başına gelmedik kalmamış,çok şükür evine sağsalim dönmüşsün,aramıza sağsalim dönmüşsün önemli olab bu,üşütme kendini,ayaklarını , belini sıcak tut,sen şimdi lohusa gibi olurmuşsun ama sıcak tut kendini , öpüyorummmmmmm.

hiç sorma ya aslıhancım vala o hastaneye bir daha gitmem tövbe ettim valla... özel hastane güya paramızla rezil oluyoruz derle yaa öyle olduk bizde...

X