Kızlar bebeğimiz doğdu hayırlısıyla.hihoyyyt hala oldum inşallah anne olduğum günleride görürüm. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
aslihan1806, büşra44, calikusu1978+, ELİFİM65, gulus27, LIMBURG1985, reisdevrim37+, roselenda, Sülal, SİMGE, tulun kızlarr nasılsınızz bakalımmm
Limburg canim Allahim dayanma gücü versin sana.:teselli:bunun kan pihtilamasiyla bir alakasi yok gozunuz korkmasin.su gelmeye basladi pazar ben pazartesi yattim benden hep kan idra aldilar enfeksiyon varmi diye hep yok cikti persembe yine aldilar var cikmis antibiyotik kullandim ama faydasi olmamis dusunun hastanede yaiorum evde degil yok olan enfeksion orda oldu neyse enfeksiyon olmasaymis suyumun gekmesi kesilirmis hic kalkmadan yatiodum cunku afedersiniz wc ihtiyacimi bile surgu koyuyolardialtima bir hafta icinde oldu bitti hersey neyse boyle oldu iste kizlar suyun gelmesi soruyoruz ona bisey bulamayiz diyemeyiz diyolar o tamaman sanssizlikmis burda senin gibi her ay bu konudan gelen insan var diolar ben yatinca iki sonra gene birisi gelmis yavrumun fotograflarini cekmisler onlari izliorum cd yapmislar benim kucagimdakende cekmislerdi ayaklarini ellerinin izini cikarmislar bir karta onu sardiklari battaniyeyi dofum kartini verdiler yavrumun mis kokuyor oglumun adinida ALPEREN EFE koyduk dr hemsireler cok guzel bebek diiyolar masallah cok guzel bakmisin diolar bilmiorum bu zamanlarda ne kadar olmasi gerekir 31 CM 650 GRAM di yavrum.DUN yikamislar yavrumu amcasi dedesi babasi kefenleyip koymuslar oglumuz rarabmizada bindi arbaya koymuslar kasayi arabayi yeni almistik izine gideriz diye hep hayalini kuruyoduk oglumuza arkaya yatak yapariz uzun yolda uyurken rahat eder diye evimiiz 3 katli ust katlat yatak odasi ben salonada yatak yapariz orda yatrar gozumun onunde olsun uyurken kiyayamam yukari koymaya dioodum ben ona kiyamazken yavrumu kara topraga koyduk geldik dun neyse insallah gecicek bu acilar RABBIM sabrini verecek insallah nasip boylemis yavrum melek oldu
aslihan1806, büşra44, calikusu1978+, ELİFİM65, gulus27, LIMBURG1985, reisdevrim37+, roselenda, Sülal, SİMGE, tulun kızlarr nasılsınızz bakalımmm
bunun kan pihtilamasiyla bir alakasi yok gozunuz korkmasin.su gelmeye basladi pazar ben pazartesi yattim benden hep kan idra aldilar enfeksiyon varmi diye hep yok cikti persembe yine aldilar var cikmis antibiyotik kullandim ama faydasi olmamis dusunun hastanede yaiorum evde degil yok olan enfeksion orda oldu neyse enfeksiyon olmasaymis suyumun gekmesi kesilirmis hic kalkmadan yatiodum cunku afedersiniz wc ihtiyacimi bile surgu koyuyolardialtima bir hafta icinde oldu bitti hersey neyse boyle oldu iste kizlar suyun gelmesi soruyoruz ona bisey bulamayiz diyemeyiz diyolar o tamaman sanssizlikmis burda senin gibi her ay bu konudan gelen insan var diolar ben yatinca iki sonra gene birisi gelmis yavrumun fotograflarini cekmisler onlari izliorum cd yapmislar benim kucagimdakende cekmislerdi ayaklarini ellerinin izini cikarmislar bir karta onu sardiklari battaniyeyi dofum kartini verdiler yavrumun mis kokuyor oglumun adinida ALPEREN EFE koyduk dr hemsireler cok guzel bebek diiyolar masallah cok guzel bakmisin diolar bilmiorum bu zamanlarda ne kadar olmasi gerekir 31 CM 650 GRAM di yavrum.DUN yikamislar yavrumu amcasi dedesi babasi kefenleyip koymuslar oglumuz rarabmizada bindi arbaya koymuslar kasayi arabayi yeni almistik izine gideriz diye hep hayalini kuruyoduk oglumuza arkaya yatak yapariz uzun yolda uyurken rahat eder diye evimiiz 3 katli ust katlat yatak odasi ben salonada yatak yapariz orda yatrar gozumun onunde olsun uyurken kiyayamam yukari koymaya dioodum ben ona kiyamazken yavrumu kara topraga koyduk geldik dun neyse insallah gecicek bu acilar RABBIM sabrini verecek insallah nasip boylemis yavrum melek oldu
Zeynom birazdan cikicam bende canim sen nasilsin
reisdevrimim kıss sen nie bişiler yazmıonnn kısss topiciğimizin neşe kaynağııı
slm canım inan çok yoğunum kaçamak kaçamak girmeye çalışıyorum. müdür yok 3 gün boyunca onun yerine bakıyorum. pek neşe falan kalmadı yani:umursamaz:
kızlar profilim açık kalmış... şimdi herhalde bi elli sayfa kadar geriye gidip yazdıklarınızı okumam lazım... öptüm...
Kocis bekliyo zeynom, bugün biryerlere gidip biraz kafa dagitalim dedik. Aksamada Kizkardesime yegenimi sevmeye gidicez.durr kıss cıkmaa :gitme:iyimm bende en azından iyi olmaya çalısıyorumm sen nasılsınnnn
kızlar profilim açık kalmış... şimdi herhalde bi elli sayfa kadar geriye gidip yazdıklarınızı okumam lazım... öptüm...
sağol canım iyiyim.sitede güzel haberler okudukça daha iyi oluyoruz.hep iyi haberler okuruz inş.opuyorumnanaktanaslihan1806, büşra44, calikusu1978+, ELİFİM65, gulus27, LIMBURG1985, reisdevrim37+, roselenda, Sülal, SİMGE, tulun kızlarr nasılsınızz bakalımmm