Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar bebeğimiz doğdu hayırlısıyla.hihoyyyt hala oldum inşallah anne olduğum günleride görürüm. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

ah canım benim tebrik ederim vereliniortak hayırlısıyla inşallah sağlıklı sihhatli bebişlerimize kavuşuruz bizde:Saruboceq:

aslihan1806, büşra44, calikusu1978+, ELıFıM65, gulus27, LIMBURG1985, reisdevrim37+, roselenda, Sülal, SıMGE, tulun kızlarr nasılsınızz bakalımmm

Limburg canim Allahim dayanma gücü versin sana.:teselli:
Evet artik o melek oldu bitanem mafoldumben seni ve babasini cennette güzellikler icinde bekliyo.
Ravzanin ve senin melegin bizim yaramazlardan daha büyük oldugu icin onlar simdi bizimkilere abilik yapicak. mafoldumben

Canımya ne denir bilemiyorum. Ama Rabbim insalara taşyamıyacağı yükü vermezmiş. Allahtan sabır diliyorum ve şu yazıyı okur ken işyerindeyim kendimi zor tuttum. Bak güzelim emin ol rabbim sana çok güzel bir bebiş verecek hayal ettiğin herşey gerçek olacak.

saol reselendacım
benimde hiç bişi yapmak canım istemiyoo oysaki tonla işim var canım sıkılıyoooo ölesine kkda gezinip duruyomm

kızlar profilim açık kalmış... şimdi herhalde bi elli sayfa kadar geriye gidip yazdıklarınızı okumam lazım... öptüm...

deryacımmm nerelerdesin kıss göremez oldum seni buralrda msninde açmıosunki iki kelam edelimmm

limburg canım ne zor anlar yaşamışsın zor zor
evet adana yağmurlu hiç çıkmadım dışarı sıcak çay ve siz yetersiniz

kızlarrr ya hepiniz geçmişimi okuyosunuzzzzzzzz
bende cıkayım ozamnn valla öğlanden beri burdayım gözlerim yazıları çift görmeye başladıı artıkınnnn öptüm güzelller kendinize ii bakınnnn

durr kıss cıkmaa :gitme:iyimm bende en azından iyi olmaya çalısıyorumm sen nasılsınnnn
Kocis bekliyo zeynom, bugün biryerlere gidip biraz kafa dagitalim dedik. Aksamada Kizkardesime yegenimi sevmeye gidicez.
Limburgun yazisindan sonra bayagi moralim bozuldu canim benim ya insallah yaralarini cabuk sarar. :çok üzgünüm:
kızlar profilim açık kalmış... şimdi herhalde bi elli sayfa kadar geriye gidip yazdıklarınızı okumam lazım... öptüm...

canim nasilsin :teselli:

aslihan1806, büşra44, calikusu1978+, ELİFİM65, gulus27, LIMBURG1985, reisdevrim37+, roselenda, Sülal, SİMGE, tulun kızlarr nasılsınızz bakalımmm
sağol canım iyiyim.sitede güzel haberler okudukça daha iyi oluyoruz.hep iyi haberler okuruz inş.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…