Kızlar 9 Kasım adet günüm . Ama şimdiden belirtiler başladım çok üzgünüm ve gerginim of of
önceliklee h.g canımmm biliosun belirtiler hamiş olsanda oluo yani telaşlanma canım inşlah hamişsindirr
Arkadaşım ben 2 denemeyi farklı merkezlerde yani farklı dr'larda denedim ama ikisi de aynı sonuç canım.Zaten benim de 3 tane kürtajım var.3'ünde de kalp atışlarını alamadık.8 haftalık kürtaj oldum hep.Ben histeroskopi de birşeyler çıkabilir diye düşünüyorum canım.Belki de çıkarsa benim için daha iyiy ya onun için öyle istiyorum arkadaşım.
canımm benim bende hep 8 haftalık hiç kalp atımlarını alamadan düşürdüm bebeişlerimi ve 1 yıldır yine gelmesini bekliyorummm histeroskaopiyi bende düşnüyorumm ama cok korkuyorum ne yapıcam bilemem
selamlar herkese,
ben 27+4 günlük hamileyken ilk bebeğimi kaybettim. kalp atışları durdu ve ileri derecede gelişme geriliği vardı. hacettepe hast. sinan hoca tahliller istedi ozaman anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu.
şimdi tekrar hamileyim fakat 6 haftalıkken iğne ve aspirini başlandı ama kalp atışı yok ve kesesi gelişmedi. şu an 9+4 gün ama hiç umut yok.. kürtaj için gün vereceğiz dediler hastaneden... hacettepe hastanesinde kürtaj olan var mı acaba ... genel anestesi istersem uygularlar mı acaba...
canımm ya cok geçmiş olsunn tabiki anestezi iste yoksa cok acı çekiyosun bari onu çekme canımmm hakkında hayırlısını diliyorummm üzülme demiyeceğim çünkü cok zor biliyorum allahım öbüründe yüzünü güldürür inşlahhh
arkadaşlar çok teşekkür ederim beni ne çok sormuşsunuz... mutlu oldum.. sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın.. ancak gelebildim. hastane deli etti beni..
bir sürü sıra vs.. ay sinir oldun... kendini beğenmiş bir doktor.. adama durumu anlattım.. havasından yanına yaklaşılmıyor zaten.. nefret ediyorum poliklinik doktorlarından.. hem bir şeyden anlamıyorlar hem de kendilerini bir şey sanıyorlar..
testler yanılmaz... kan testinin değeri yanlış çıkmıştır dedi..ee dedim bir daha yaptıralım işte kan testini.. gerek yok ultrasonda bakarım, varsa zaten görünür dedi.. olsa da görünmez ben biliyorum ya neyse... ultrason sırasının gelmesi için bir sürü bekledim.. tabi ultrasonda bir şey görünmedi... kimyasal gebelik olabilir mi dedim.. ukala şey, o ne ben öyle bir şey görmedim de duymadım da dedi salak salak.. ben uyduruyorum sanki.. dış gebelik olabilir dedi.. sinirlerimi bozdu, çok tedirgin oldum ya... kızlar dış gebelik oolmaz de mi.. olmasın lütfen...
yine benim dediğime geldi tabi, yarın kan testi yapılacak... ay sinir oluyorum doktorlara...
hepinize tekrar teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar... kimseyle paylaşamamak çok sıkıntı veriyor insana.. burda bunca yüreğinin seni düşündüğünü görmek, hissetmek çok rahatlatıyor insanı... hepinize teşekkür ederim.. sizleri de umutlandırdım, kusura bakmayın artık... çalışmalar devam, telefi edeceğim inş..
hepinizi sevgiyle öpüyorum.. iyi ki varsınız...
canımm benimm bende cok sinir oluyorum poliklinik dr.larına salaklar bişi bildiklerini sanıyolarr yazmasamda seni takip ediyorum canımm arkadaşalrın dediği gibi dış gebelik olamazz belki geç döllenmedir diyecem kanmam başlamışş en cokta bu belirisizlik insanı mahvediyo en kısa zamnda durumun acığa cıkar inşlah canımmm cok öpüyorum seniii
LİDYACIM canım şu an bana en yakın olanı ve en çok düşündüğümü anlatayım rahim ağzına dikiş atılıyo ya hani benim 3.cü gebeliğimde atılmıştı ona rağmen doğum olmuştu şimdi ise aynı sezeryan gibi göbek kısmından açılacak ve ordan rahim yukarıya doğru dikilecekmiş doktorla görüştüm sizin 5.ci gebeliğinizde bittiği için rahim ağzına atılan dikiş tutmaz bu yöntenmi uygulamak lazım dedi ama bunu her doktor yapmıyormuş ehlini bulmak lazım dedi anlayacağın bana bir kere daha bıçak yolu gözüktü ama korkuyorum
canımm ya sen şimdi bunları cok araştırma istersen nacizane arkadaş tavsiyesi sen şimdi dinlen bol bol gez biliyorum bu belirsizlik seni mahvediyo ama napalım takdiri ilahii inşlah öbüründe yüzün gülecek bacımm sağ sağlim kollarına alacaksınnn yavrunu
selam kızlar geçmişi ancak okuyabildim.. ben iyiyim şükürler olsun.bu gün prolaktinimi ölçtürdüm.normalden aşağıyabile düşmüşzemuszemus çok mutluyum... ama hala adet olmadım adetim 5 gün geçti...:hulya: neden böyle oldu anlamadım.
ravzacım erken doğum la ilgili neler buldun?
prolaktinin kaç olmuş canım bu hayıt çayının cok faydası var göğüslerimdeki gerginlik gitti ve sanki sakinleştiğimi hissediyorumm
ayy yoksa bebiş gelmesin canımmm korunuyomuydun nergiscim olabilirmi sence bide prolaktinde düşmüşşş olur olur hayatımm
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
canımm benimm yaa allahım bidaha yaşatmasınnn söyleyecek hiç bişi bulamıyorummm allahım senin için nekadar dua etmiştimm arzucum takdiri ilahi elden bişi gelmio keşke gelsede daha fazlasını yapabilsek yanında olabilsekkk yüzünü güldüre bilsek allahım sana güç kuvvet versin sabır versinn canımmmm metanetli ol kendini bırakma teselli etmiyorum seni çünkü bunun tesellisi yokk sadece allahımdan sabır diliyorum sana
Kahvelokumum ne yapti acaba.:çok üzgünüm:
Ayyyy ne oldu bize yaa valla kötü haber tek basina gelmezmis diye bosuna dememisler.
Eminim birisi güzel bir haberle gelince geriside gelecek.
Leyn yalanciktan hamileyimmi desem CADIARZU ayagimi sürükleyeyim bakarsiniz tutarda benim pesime bekleyen herkeslerde hamile kalir tek tek.yerimseniben
Ufff canim SIKILIYO:çok üzgünüm:
Dün internette kapali yumurta yollari hakkinda bir sürü olumsuz seyler okudum yine moralim bozuldu.
Biryerde yaziyodu yok efendim yumurta yollari eger kapali olursa onun icindeki suda tüp bebekle hamile kalinca bebege zarar verip düsüge sebeb oluyormus onun icin önce ameliyatla o suyun cekilmesi lazimmis.
Ufffff yaaaaaa mafoldumben
canım benim gerçekten hamiş olda topiçiğimize uğur olsunnn bizde geliriz arkadan
aynı moral bozukluğu bendede var be gülüm:umursamaz:güldürükcümüyüm kız ben:kedi:valla dediğin gibi kötü haberler peş peşe geliyo ya offff içim daralıyo yemin ederim gögsüm sızlıyo ya. hem sende öyle çok bakma internete araştırma artık yaa
lmaz:ben sana birşey söyleyeyimmi araştırdıkça ve önemsedikçe bu işi b...ku çıkıyo kızım:umursamaz:takmıycam ben artık hamileliği çocuğu falan. zıçmışım içine bebeğininde hamileliğininde. sağlığımız gidiyo yaa:umursamaz:
canım ya sen cok tatlısın ve sana moral bozukluğu hiçç yakışmıoo hhııııııı
lmaz:gül bakalımmm birazz senin ve nodülünü özledik ayolll okudukça neşeleniyodum vallaaa topiğimize nazar değdi ve en kısa zamnda toparlanıcazz yeni hamiş hbrleriyle eski neşemizi bulacaz inşlahh kız en başındada sen olursun belkimmm ha nedersinnnn
Canım benim şu an için iyi gidiyor.Yalnız dün yürürken düştüm , yere oturdum resmen...Biraz endişelendim ama ağrım filan olmadı çok şükür...
Bencede sonuçların çıkar çıkmaz başla çalışmalara , Allah istediğinde bebiş geliyor zaten...İnşaallah sağlıklı ve güzel mi güzel bir kız bebeğine sahip olursun canım...
aaa meleğim dikkat et kendine ve minik prensesimizeee bastığın yerleri toprak diyerekk geçme sakınn hııııı
lmaz:temkinli ol hayatımmm allah korumuşş meleiğimizi ve minik meleğimizi
nergis60 sen tokatta mı yaşıyosun canım yanlış mı anladım eğer tokattaysan bak gebelik istiyorsan kayseriye gel Erciye Üni. kadın doğum bölüm başkanı riskli gebeliklerle ilgileniyor çok sayıda benim gibi hastası var, gelip görünebilirsin iğneyi vs ayarlar ondan sonra tokattan devam edersin canım opuyorumnanaktan
gız sülal nörüyon gız biz senle hemşeriymişizzz yaaa bende kurban bayramında oradayım inşlahhh
Deniz iyi sanırım kızlar, yani hareketlerini hissettikçe insan telaş yapmaktan vazgeçiyor.
Yarın doktorumuza gideceğiz zaten..Yalnız ben de hafiften boğaz ağrısı başladı, ilaç da alamam, umarım ilerlemeden atlatırım.
Bakalım şimdilik sürekli limonlu su falan içiyorum ama umarım faydası gelir.
canım benimmm geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşlahhh druna başvursaydın hemenn ateşin varmı bademcik hemen ateş yaparrr minoset tam gebelere göre yapılmış baş ağrıma dr.um bana nu vermiştiiii
taktım bu olumlu düşünme sanatına olumlu olumlu düşünüp düşünüp yatıyoruz meleğimle popişkomuzu büyütüyoruz ahhh olan kocişe oluyo su getir, süt getir, meyve getir, ayyy çek çek onu onu görmek istemiyorum, sende iğne vurul banane neden herşey benim sorumluluğumda, kalk sıkıldım kapıyı aç sıcak oldu kapa soğuk oldu :jeyyar: adam boşamazsa dokuz aya kadar iyidir :sm_cool:
ohh gız az bilem yapıon çeksinn kolaymıymış öle zırpadan baba olmakkk kaydirigubbakcemile2
yaaaa ama ben hiç hamıleleıklerımde kalp atısı duymadım zaten bırıncısındee keseyı goremedıen dustu 2.dede 3 tede kalp atısı alamadan embrıyo goremeden dusuklerım oldu acaba baska bı sorun olabılırmıkı yoksa ben dusuklerı cok cok erkenmı yasıyorum benım genelde 5. hafatda baslıyo dusukler
ya ben nıye hıc kalp atısı alamadımkıııııııııı:1no2:
canım bende hiç alamazdım kalp atışlarını krizantemcimm bende başka bi sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum doğrusu CADIARZU
dinamiscim sen bol bol dile şekerim eksik dilek dileme hem denizcik kardeşsiz mi kalsın bak ben tek çocuğum berbat bişi rahmetlik annannem bir az ,iki karar, üç zarar derdi eskilerin vardır bi bildiği güven sen bana denizcikten sonra çok beklemeden iki üç sene sonra hoppp bi tane daha :ecrin_bebek:
ay yerimm ben onun emziğiniii kızzzzzz
aslihan1806, ELİFİM65, gelgit, gobete, gulus27, loveliyim_ben, melek76+, ozpor, Sülal, SİMGE, tulun, zeynom_10+
Kizlar selamlarrr hu huuuu
sanada slmlarr canımm benim geçmişi okuyodum maşallah arkanızdan atlı kovalıyo gibi gitmişsiniz zor yetiştim vallaaa