Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Elifcigim yukarida kullanici paneline gir orda Avatar resmini ve diger istedigin bircok seyi ayarlayabilirsin canim bi bak bulamassan ayrintili yazarim

arkadaşlar çok mutluyumm kardeşimmm 3 yıllık evliydi çoçuğu olmuyodu 2 yıldır tedavi görüodu bugunn ögrendik hamileee allah herkese nasip eder inşallahhh:)

arkadaşlar çok mutluyumm kardeşimmm 3 yıllık evliydi çoçuğu olmuyodu 2 yıldır tedavi görüodu bugunn ögrendik hamileee allah herkese nasip eder inşallahhh:)

çok sevindim canım benim kardeşinin adına ve senin adına
Sonunda topikte bi güzel haber aldıkkaydirigubbakcemile5

Herkese yazdimm:umursamaz: mafoldumben

Canım ya bendede gelevera hariç kimsenin msn falan yok
Ben sana özelden yazayım msn adresimi ekle canım
burdan yazmak yasak heralde

Canım ya bendede gelevera hariç kimsenin msn falan yok
Ben sana özelden yazayım msn adresimi ekle canım
burdan yazmak yasak heralde
Şeniz alkisalkisalkis bende sana yazayim . Burdan yazmanin yasak oldugunu bilmiyordum :1shok:
Canim Gözünüz aydin :teytey:

Tatlım gözünüz aydın Allah sonuna kadar götürsünsağlıkla kucağına alsın yavrunusu. Darısı bizlerin başına

Kızlar 9 Kasım adet günüm . Ama şimdiden belirtiler başladım çok üzgünüm ve gerginim of of

önceliklee h.g canımmm biliosun belirtiler hamiş olsanda oluo yani telaşlanma canım inşlah hamişsindirr

canımm benim bende hep 8 haftalık hiç kalp atımlarını alamadan düşürdüm bebeişlerimi ve 1 yıldır yine gelmesini bekliyorummm histeroskaopiyi bende düşnüyorumm ama cok korkuyorum ne yapıcam bilemem

canımm ya cok geçmiş olsunn tabiki anestezi iste yoksa cok acı çekiyosun bari onu çekme canımmm hakkında hayırlısını diliyorummm üzülme demiyeceğim çünkü cok zor biliyorum allahım öbüründe yüzünü güldürür inşlahhh

canımm benimm bende cok sinir oluyorum poliklinik dr.larına salaklar bişi bildiklerini sanıyolarr yazmasamda seni takip ediyorum canımm arkadaşalrın dediği gibi dış gebelik olamazz belki geç döllenmedir diyecem kanmam başlamışş en cokta bu belirisizlik insanı mahvediyo en kısa zamnda durumun acığa cıkar inşlah canımmm cok öpüyorum seniii

canımm ya sen şimdi bunları cok araştırma istersen nacizane arkadaş tavsiyesi sen şimdi dinlen bol bol gez biliyorum bu belirsizlik seni mahvediyo ama napalım takdiri ilahii inşlah öbüründe yüzün gülecek bacımm sağ sağlim kollarına alacaksınnn yavrunu

prolaktinin kaç olmuş canım bu hayıt çayının cok faydası var göğüslerimdeki gerginlik gitti ve sanki sakinleştiğimi hissediyorumm
ayy yoksa bebiş gelmesin canımmm korunuyomuydun nergiscim olabilirmi sence bide prolaktinde düşmüşşş olur olur hayatımm

canımm benimm yaa allahım bidaha yaşatmasınnn söyleyecek hiç bişi bulamıyorummm allahım senin için nekadar dua etmiştimm arzucum takdiri ilahi elden bişi gelmio keşke gelsede daha fazlasını yapabilsek yanında olabilsekkk yüzünü güldüre bilsek allahım sana güç kuvvet versin sabır versinn canımmmm metanetli ol kendini bırakma teselli etmiyorum seni çünkü bunun tesellisi yokk sadece allahımdan sabır diliyorum sana

canım benim gerçekten hamiş olda topiçiğimize uğur olsunnn bizde geliriz arkadan

canım ya sen cok tatlısın ve sana moral bozukluğu hiçç yakışmıoo hhııııııılmaz:gül bakalımmm birazz senin ve nodülünü özledik ayolll okudukça neşeleniyodum vallaaa topiğimize nazar değdi ve en kısa zamnda toparlanıcazz yeni hamiş hbrleriyle eski neşemizi bulacaz inşlahh kız en başındada sen olursun belkimmm ha nedersinnnn

aaa meleğim dikkat et kendine ve minik prensesimizeee bastığın yerleri toprak diyerekk geçme sakınn hııııılmaz:temkinli ol hayatımmm allah korumuşş meleiğimizi ve minik meleğimizi

gız sülal nörüyon gız biz senle hemşeriymişizzz yaaa bende kurban bayramında oradayım inşlahhh

canım benimmm geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşlahhh druna başvursaydın hemenn ateşin varmı bademcik hemen ateş yaparrr minoset tam gebelere göre yapılmış baş ağrıma dr.um bana nu vermiştiiii

ohh gız az bilem yapıon çeksinn kolaymıymış öle zırpadan baba olmakkk kaydirigubbakcemile2

canım bende hiç alamazdım kalp atışlarını krizantemcimm bende başka bi sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum doğrusu CADIARZU

ay yerimm ben onun emziğiniii kızzzzzz

aslihan1806, ELİFİM65, gelgit, gobete, gulus27, loveliyim_ben, melek76+, ozpor, Sülal, SİMGE, tulun, zeynom_10+
Kizlar selamlarrr hu huuuu

sanada slmlarr canımm benim geçmişi okuyodum maşallah arkanızdan atlı kovalıyo gibi gitmişsiniz zor yetiştim vallaaa

ne güzelllll bu haberlere bayılıyorum bekleyenlerin bebek sahibi olduklarını duydukça çok mutlu oluyorum

limburg canım allah sabır versin çok üzüldüm,başka ne denir bilmiyorum

Arkadaşlar bu gece rüyamda hamile olduğumu görüyrdum.Doktor bana diyor ki sana jel verdim bunu sür bir daha düşüğün olmayacak :) bilinç altı sanırım . günler yaklaştıkca hayırlısını diliyorum hepimiz için

Limburg canim aglama artik buda gececek canim biraz sabir :teselli:
:çok üzgünüm:

Limburg canım lütfen çok üzmemeye çalış kendini.
Senin iyi olman, sağlıklı olman da çok önemli biliyorsun.

Allahım inşallah sana yeniden ve sağlıkla güzel bir bebiş verir:Saruboceq:

limburg canım ağla ağla nereye kadar... sonuçta sen şuan doğum yaptın ve vücüdun zayıf moral ve umut her hastalığın ilacı çabuk iyileşmen için göz yaşlarını sil artık

bunun kan pihtilamasiyla bir alakasi yok gozunuz korkmasin.su gelmeye basladi pazar ben pazartesi yattim benden hep kan idra aldilar enfeksiyon varmi diye hep yok cikti persembe yine aldilar var cikmis antibiyotik kullandim ama faydasi olmamis dusunun hastanede yaiorum evde degil yok olan enfeksion orda oldu neyse enfeksiyon olmasaymis suyumun gekmesi kesilirmis hic kalkmadan yatiodum cunku afedersiniz wc ihtiyacimi bile surgu koyuyolardialtima bir hafta icinde oldu bitti hersey neyse boyle oldu iste kizlar suyun gelmesi soruyoruz ona bisey bulamayiz diyemeyiz diyolar o tamaman sanssizlikmis burda senin gibi her ay bu konudan gelen insan var diolar ben yatinca iki sonra gene birisi gelmis yavrumun fotograflarini cekmisler onlari izliorum cd yapmislar benim kucagimdakende cekmislerdi ayaklarini ellerinin izini cikarmislar bir karta onu sardiklari battaniyeyi dofum kartini verdiler yavrumun mis kokuyor oglumun adinida ALPEREN EFE koyduk dr hemsireler cok guzel bebek diiyolar masallah cok guzel bakmisin diolar bilmiorum bu zamanlarda ne kadar olmasi gerekir 31 CM 650 GRAM di yavrum.DUN yikamislar yavrumu amcasi dedesi babasi kefenleyip koymuslar oglumuz rarabmizada bindi arbaya koymuslar kasayi arabayi yeni almistik izine gideriz diye hep hayalini kuruyoduk oglumuza arkaya yatak yapariz uzun yolda uyurken rahat eder diye evimiiz 3 katli ust katlat yatak odasi ben salonada yatak yapariz orda yatrar gozumun onunde olsun uyurken kiyayamam yukari koymaya dioodum ben ona kiyamazken yavrumu kara topraga koyduk geldik dun neyse insallah gecicek bu acilar RABBIM sabrini verecek insallah nasip boylemis yavrum melek oldu

Kızlar bebeğimiz doğdu hayırlısıyla.hihoyyyt hala oldum inşallah anne olduğum günleride görürüm. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Kızlar gebelik gerçekten çok ama çok zor bir süreç, çok tehlikeli çünkü..
Bizim uzaktan bir tanıdığımızın bebişi karnında öldü ve kızı da zehirledi maalesef kurtaramadılar..
Bu olay ben ilk düşüğümü yaşadığım sıralarda olmuştu..Kendi halime düşük yaptığıma şükreder olmuştum resmen bu olayı duyduğumda..

Bu nedenle üzülmemek mümkün değil biliyorum Limburg cum..Elbette ağlayacaksın, içindeki üzüntüyü öfkeyi bir şekilde dışarı vuracaksın ama kendi sağlığını da bozma çok üzülerek canım benim..
Allahın takdiri, bu kadarmış kaderinde melek olmak varmış yavrunun.

Allahım inşallah sana bu dünyada da başka bir melek daha gönderir canım benim..

canım okurken çok kötü oldum.allah sabır versin.verende allah alanda.vardır bundada bizim bilemediğimiz ama yüce rabbimizin bildiği hayır.tekrar başın sağolsun.inş.hepimiz birgün zorda olsa anne olmayı başaracağız buna inanıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…