Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar bişe sorcam bendede faktör XIII ve mthfr1298 de heterozigot var doktor sadece günde bi tane bebek aspriini iç dedi 100 mg lık tan folik asit vermedi folik asit de kan pıhtalaşmasında etkilimi sadece vitamin ve çocukdaki zeka geriliği olmaması içinmi kullanıosunuz ?

Kızlar ya şu clenax iğne gebe kalmadan önce vurulsa ne olurki önceden kan sulanmış olur. olmazmı acaba

elif cim gebelik öncesi coraspine baslıyoruz zaten.buda önceen alınmıs iyi bir tedbir.fazla kan sulanmasıda maalesef kötü sonuclar doğuruyor lmaz:

canım folik asiti gebelik düşünen butun kadınların kullanması gerekio.anlıycaan bebek ve senin için gerekli.

Kızlar şuan o kadar üzücü bir haber aldım ki halamın kızı tüp bebek yapmıştı . ıkiz olarak tutmuştu. 2,5 aylık bugün ikisinide kaybetmiş çok üzüldüm ya

Kızlar şuan o kadar üzücü bir haber aldım ki halamın kızı tüp bebek yapmıştı . İkiz olarak tutmuştu. 2,5 aylık bugün ikisinide kaybetmiş çok üzüldüm ya

off cok acı mafoldumben allahım arrtık böyle haberlerle karsılastırma bizi :Saruboceq:
elifcim allah sabır versin..sebep neymiş ki :çok üzgünüm:

Kızlar ya şu clenax iğne gebe kalmadan önce vurulsa ne olurki önceden kan sulanmış olur. olmazmı acaba

İşte gene bu maksatla hazırlık olarak aspirin kullandırtıyorlar canımcım.
Ama öncesinden iğne kullanılmıyor benim bildiğim. Hem bu zaten çok zor olurdu düşünsene hamilelik için uzun süre uğraşanlar aylarca mı iğne vurulacak..

off cok acı mafoldumben allahım arrtık böyle haberlerle karsılastırma bizi :Saruboceq:
elifcim allah sabır versin..sebep neymiş ki :çok üzgünüm:

Canım kendisi 37 yaşında 3 yıldı uğraşıyordu. 3 ay izmirde kaldı . çok emek etti bunun için yani . Düşük riski varmış ve düşmüşler. Rabbim herşeyi bilir belki zamanı varmış daha ama üzüldüm genede

Kızlar peki aspirin kullandığınızda miğdenizda yanma veya ağrı oluyormu bende çok fazla oluyor ama genede kullanmam lazım.

reisscimmm
arkadasım nerelerdesın ya yoksun bugun goremedım senıfisfisfis yogunsun heralde gel kız artık...

Ben gebelik öncesi 3 ay ve hamile olduğumda da 7. haftanın sonuna dek kullandım, belki de bebe asprini olduğundan mideme bişi yapmamıştı.

Tok içidiğim halde bu durumu yaşıyorum. Doktorumu söylediğimde ne dedi biliyormusunuz. Zaten o kadar bi etkisi yok. Yanlızca yumurtlama dönemine yakın zamanda aspirin kullan dedi . ama bende baktım burda bütün arkadaşlar hep kulanıyor bende kullanmaya başladım yeniden . Aspirin sadece alındığı an kanı sulandırıyormuş sonra etkisi geçiyormuş öyle dedi ne derece doğru bilemiyorum

ee peki hemen etkisi geçiosa bebeklere nası faydası olacak kafam karıştı yaa?CADIARZU

tamam canım ıste hergun kullacazkı etkısı gecmesın hergun duzenlı olarak kullanıyorum ben hemde 7 aydırrr..............

canım bildiğim kadarıyla o anlık değil birkaçgün etkisi oluyor çünkü ben ameliyat olduktan 3 gün sonra dr kullanmama izin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…