Kızlar ya şu clenax iğne gebe kalmadan önce vurulsa ne olurki önceden kan sulanmış olur. olmazmı acaba
arkadaşlar bişe sorcam bendede faktör XIII ve mthfr1298 de heterozigot var doktor sadece günde bi tane bebek aspriini iç dedi 100 mg lık tan folik asit vermedi folik asit de kan pıhtalaşmasında etkilimi sadece vitamin ve çocukdaki zeka geriliği olmaması içinmi kullanıosunuz ?
Kızlar şuan o kadar üzücü bir haber aldım ki halamın kızı tüp bebek yapmıştı . İkiz olarak tutmuştu. 2,5 aylık bugün ikisinide kaybetmiş çok üzüldüm ya
Kızlar ya şu clenax iğne gebe kalmadan önce vurulsa ne olurki önceden kan sulanmış olur. olmazmı acaba
off cok acı mafoldumben allahım arrtık böyle haberlerle karsılastırma bizi :Saruboceq:
elifcim allah sabır versin..sebep neymiş ki :çok üzgünüm:
Kızlar peki aspirin kullandığınızda miğdenizda yanma veya ağrı oluyormu bende çok fazla oluyor ama genede kullanmam lazım.
Tok içidiğim halde bu durumu yaşıyorum. Doktorumu söylediğimde ne dedi biliyormusunuz. Zaten o kadar bi etkisi yok. Yanlızca yumurtlama dönemine yakın zamanda aspirin kullan dedi . ama bende baktım burda bütün arkadaşlar hep kulanıyor bende kullanmaya başladım yeniden . Aspirin sadece alındığı an kanı sulandırıyormuş sonra etkisi geçiyormuş öyle dedi ne derece doğru bilemiyorum
Tok içidiğim halde bu durumu yaşıyorum. Doktorumu söylediğimde ne dedi biliyormusunuz. Zaten o kadar bi etkisi yok. Yanlızca yumurtlama dönemine yakın zamanda aspirin kullan dedi . ama bende baktım burda bütün arkadaşlar hep kulanıyor bende kullanmaya başladım yeniden . Aspirin sadece alındığı an kanı sulandırıyormuş sonra etkisi geçiyormuş öyle dedi ne derece doğru bilemiyorum