Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

güzelim önce sen doktorunu değiştir.bence seni sallamış.
aspirinin etkisi en az 2-3 gün gider.hatta bazı ameliyatlardan 4-5 gün önce aspirini bıraktırırlar kanama çok olmasın diye.
ayrıca coraspirin bağırsakta çözüldüğü için mideni yakma olasılığı yok denecek kadar az hatta tok karına mümkün değil gibi bişey.
mide yanmasının aspirinden olduğundan eminmisin?
belki başka birşey dokunuyordur.sitres yanma yapar.
nebileyim başka sebeplerini araştır bakalım..

Ben şuan artık hergün aspirin ve folik alıyorum daha ne olur bilmem. Ama miğdem kötü oluyorda yapacak bişi yok. Geçmişdede miğde kanaması geçirmiştim ondan aslında biraz korkuyorumda . Korkunun ecele faydası yok:) hakkımızda hayırlısı mücadeleye devam edicem.

Tatlım benim coraspin değil normal 100 mg bebe asprini kullanıyorum. A acaba ondanmı ya. ben bu gidişimde söylüyeyim hemen. Coraspin alayım bari. Coraspin kaç gram canım

Tatlım benim coraspin değil normal 100 mg bebe asprini kullanıyorum. A acaba ondanmı ya. ben bu gidişimde söylüyeyim hemen. Coraspin alayım bari. Coraspin kaç gram canım

100mg coraspirin canım.bence de coraspirin al ben de mide kanaması geçirdiğimden midem çok hassas ve normal aspirin kullanamam.
sen de bebe değilde coraspirin al 100mg günde 1 tane.
çözülme işlemi mide'de değilde bağırsakta olduğundan sorun yaşamazsın.
sevgiler canım.
ben şimdi derse kaçtım.öpüyorum

Kızlar merhaba;
Cuma günü doğum kontrol haplarım bitecek dr ye gidicem tüp bebek çalışmalarına başlanacak.Tüp bebek tecrübesi olan arkadaşlar beni neler bekliyor,yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnnn.

Canım ben 56 kiloyum ve 0,3 ml fraxiparine+folbiol+100mg coraspin kullanıyorum...Gebe kalmadan önce 3 ay 100 mg coraspin ve folbiol kullandım...
Kızlar ya şu clenax iğne gebe kalmadan önce vurulsa ne olurki önceden kan sulanmış olur. olmazmı acaba
Canım burada Gülay arkadaşımız gebe kalmadan önce yumurtlama zamanında iğneye başlamıştı ( Hamile kalamazsa adet olduğunda bırakıp yeni yumurtlama döneminde tekrar başlayacaktı )...Sanırım o ay hamile kalmıştı ve iğneyede devam etmişti...
Gebeliğini erken öğrenip iğneye başlayanlarda oldu , 3+3 lerde filan...
Ben de kalp atımını duyunca iğneye başlamıştım...6+1 de yani...
Bence kısmetinde varsa ne zaman başlarsan başla devam ediyor gebelik.O yüzden kafana fazla takma canım...Eğer için rahat etmiyor diyorsan , keseyi görür görmez başla istersen , kafan rahat olur...Hem kese göründüğünde , dış gebelik ihtimalide ortadan kalkıyor...Ben 5+0 da keseyi görmüştüm...

Canım mthfr geninde problem olanlarda , vücut folik asiti tutamayabiliyormuş...O yüzdem mthfr da problem varsa , folbiol kullanman gerek...Benim mthfr heterozigot , bir kaç doktor iğneye gerek yok , sadece folbiol kullanman yeterli demişti...Ama şu an iğnede kullanıyorum , önlem amaçlı...
Kızlar şuan o kadar üzücü bir haber aldım ki halamın kızı tüp bebek yapmıştı . İkiz olarak tutmuştu. 2,5 aylık bugün ikisinide kaybetmiş çok üzüldüm ya

Canım çok üzüldüm , Allah sabır versin...

merhaba kızlar
halanın kızına üzüldüm yaaaa ne denir ne söylenir bilmiyorum sabır diliyorum

Melek bunlar varya hepsi bir sebep. Benim yengem 40 yaşındaydı 2 kızı vardı. son anda hamile oldu istemeyerek. Bebeği burda hiç bir doktor almadı baya ilerlemişti. Düşsün diye kilolar kaldırdı neler yaptı neler öyle olmuştuki bebek annenin kasığında büyüdü. Şuan birtatlı kız anlatamam sana. Ve annesi onun için ölüyor. Yani koruyan allah korur düşmeyeceği varsa aslada düşmez.

bende merak erediyorum gulay30'du sanırım hemde nasıl o bu sitede benim dışımda 0,8lik vurulan tek hatun konuşmak istiyorum onunla ama nerdeyse yokk bu sıaralar geliverse güzel güzel haberlerle

Çalıkuşum hoşgeldin,yazımı okudun mu?Şimdi cuma itibariyle tedavim nasıl ilerleyecek,tecrübelerini anlatırmısın?

çok zor bi durum ya!yıllarca uğraş,okadar para dök.eldevar sıfır allah yardımcısı olsun.

Evet 12 milyar parası gitti. Vede öncesinde vucuduna yapılan bir sürü ilaç takviyesi tedaviler falan, ve 3 ay evinden ayrı kaldı. İşinden de oldu ama sonuç negatif

Evet canım , çok haklısın...O yüzden kendimizi çok kasmamamız ve rahat olmamız ve de Allah bol bol dua etmemiz lazım...

aaaaaaaaaaa delikafadulden 2009'a geldik maşallah bize çene çene :) ha gayret 2010 olcez birazdan hadi yeni bir yıl gibi olur inşallah mutlululuk getirsinnnnnnn hihoyyyt

Kızlar şuan o kadar üzücü bir haber aldım ki halamın kızı tüp bebek yapmıştı . İkiz olarak tutmuştu. 2,5 aylık bugün ikisinide kaybetmiş çok üzüldüm ya
Canim cok üzüldüm Allah yardimcisi olsun.:çok üzgünüm:
Kızlar merhaba;
Cuma günü doğum kontrol haplarım bitecek dr ye gidicem tüp bebek çalışmalarına başlanacak.Tüp bebek tecrübesi olan arkadaşlar beni neler bekliyor,yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnnn.

Aslicim canim okudum yazini.
Insallah Allahim sana nasip eder canikom sormak istedigin birsey varsa sor elimden geldigince yardim ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…