Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler Güzel Anne Güzel Lilyum kaydirigubbakcemile5
Ben de iyiym canım 24. haftayı bitiriyoruz bugün kızımla.
Bakalım sanırım cuma günü de şeker yüklemesi yapılacak, yarın kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek bekliyoruz.
Şencim , sana tekrar teşekkür ediyorum , önerdiğin endokrin uzmanı için ve önerilerin için...Maalesef ,Alper beye ulaşamadım , sanırım yurtdışındaydı , gidemedim ona...Ama lütfü beyin önerdiği tomris hanımıda hiç beğenmedim...Eğer problem çıkarsa , diğer kontrolde Alper beye gitmeyi düşünüyorum...
Canım , inşaallah en kısa zamanda alışırsın okuluna ve bulunduğun şehire...Öpüyorumm...
şen cim nasılsın?pelin prenses nasıl?doğum gününüze az kaldı :)) varmı plan
canımm, iyiyim sağol. pelinde iyi teyzesi,yürüme çalışmaları yapıyo büyük bir hırsla,düşüyo,kalkıyo ahhh bi görsen:)) evet doğum gününe az kaldı ama bilmiyorum ki...burada daha pek kimseyi tanımıyoruz...ankaraya gitsek hafta içine denk geliyo doğum günü, çalışıyoruz...işte,kararsısız yani...yapıcaz bişiler tabi ama galiba çok istediğim gibi olmıycak,kendi aramızda küçük bi kutlma olcak...
sen nasılsın canım,görüşemiyoruz
kızlar ya şu kese görülmemesi olayından bahsetmişsiniz öncekki sayfalar da.benim de 2 bebeğimin kesesi görülmedi.dolayısıyla kalpleri de atmadı.doktorum buna kimyasal gebelik dedi.ve biz 7.ve 8.haftalardaki düşüklerde pıhtılaşmadan şüpelenmeyiz dedi.çünkü 7.haftaya girmryen gebelikler de anne den bbeğe daha kan akımı olmamıştır dedi.daha sonra benim 2 bebeğimde de kese ve kalp atımı alındı.malesef onlarda tam benden bebeğime kalp atımı olacağı safhada bebeklerimi kaybettim.son ölen 2 bebeğim de doktorum kan pıhtılaşası ihtimalinin yüksek old.söyledi.yani diyorum ki.ben de hamilelik sıra sıra gerçekleşiyor.önce kese görülmüyor,sonraki hamileliklerim de keseleri oluşuyo,kalp atımı da oluyo ama yinede ölüyorlar.sanırım öbür denemem de hepsi de tam olur da allah kucağıma almayı nasip eder.
Meraba canımmm ,melekcim merhaba tatlım, bebişe de sana da ççok mucck muccck
evet öğle tatillerinde tunalıya gider yürüyüş yapar yemek yerim kafamı dinlerim bazen tek başıma...ayyy ben miyim kiii kaydirigubbakcemile3
sanmam tatlım çünkü maalesef benim bunları konuştuğum bir kuzenim var, o da ankarada değil, ki o da sarışın ) yoksa nerdeyse benişim yani ) bir de burda siz varsınız canlarım herşeyimi paylaşan opuyorumnanaktan
ama bakarsın lütfü beyde ya da tunalıda meşhur laboratuvarda ya da osman hocada ya da başka biryerde karşılaşıveririz tatlım elli mi olur, ne iyi olur )
HERKESE günaydınn hanımlar ...umarım hrkes için güsel bi gün olur
canım yaa keske yakın olsaydık :çok üzgünüm: acaip şenlikli bir doğum günü partisi yaardık pelinime :a015: neyse buna şükür :Saruboceq:
ben iyiyim şen cim.cemre cadısı yla günümü geciriyorum laelaelaelaelae yürümeye basladı.düşüyo kalkıo
kızlar ya şu kese görülmemesi olayından bahsetmişsiniz öncekki sayfalar da.benim de 2 bebeğimin kesesi görülmedi.dolayısıyla kalpleri de atmadı.doktorum buna kimyasal gebelik dedi.ve biz 7.ve 8.haftalardaki düşüklerde pıhtılaşmadan şüpelenmeyiz dedi.çünkü 7.haftaya girmryen gebelikler de anne den bbeğe daha kan akımı olmamıştır dedi.daha sonra benim 2 bebeğimde de kese ve kalp atımı alındı.malesef onlarda tam benden bebeğime kalp atımı olacağı safhada bebeklerimi kaybettim.son ölen 2 bebeğim de doktorum kan pıhtılaşası ihtimalinin yüksek old.söyledi.yani diyorum ki.ben de hamilelik sıra sıra gerçekleşiyor.önce kese görülmüyor,sonraki hamileliklerim de keseleri oluşuyo,kalp atımı da oluyo ama yinede ölüyorlar.sanırım öbür denemem de hepsi de tam olur da allah kucağıma almayı nasip eder.
ozpor cum inşallah canım sıradaki gebeliğin sağsalim kucağına alacağın minik bir bebekle son bulur.
canım eğer kese 10. haftaya kadar görünmediyse ve değerler (betahcg) yükselip belli bir seviyede kaldıysa bunda dış gebelik şüphesi aranır.allahım kimseye yasatmasın çok illet bir durumdur.ve cok dikkat gerektirir.