Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim cok üzüldüm Allah yardimcisi olsun.:çok üzgünüm:

Aslicim canim okudum yazini.
Insallah Allahim sana nasip eder canikom sormak istedigin birsey varsa sor elimden geldigince yardim ederim canim

Canım şimdi bana bir ay doğum kontrol hapı verdiler,cuma günü bitiyor ,ilacın bittiği gün gel dediler.Zaten o gün adet olmamda gerekiyor,senin tedavin adet olduğun ilk gün mü başladı,nasıl ilerledi?

aslihan1806, ELıFıM65, gelgit, gobete, gulus27, loveliyim_ben, melek76+, ozpor, Sülal, SıMGE, tulun, zeynom_10+
Kizlar selamlarrr hu huuuu

ya kızlar hala 2009dayız hadiii bir dilek tutalım 2010 da herkes hamile kalsınnnnn ilk 2010a giren ilk hamile olsun

aslıhancım sayfa olarak 2009daydık
dedik ki 2010 yeni yıl olsun
ben de dilek tutalım dedim 2010 ilk hamile olacak diye öyle işte oyalanma belası

ya kızlar hala 2009dayız hadiii bir dilek tutalım 2010 da herkes hamile kalsınnnnn ilk 2010a giren ilk hamile olsun

Dilekte hem fikirim ,hepimiz hatta her bebek isteyen hamile kalır 2010 da inşallah.Ama nasıl giricez 2010 a anlatında bizde girmeye çalışalım.2010 da hamile kalamayız alimallah.

evet elifim ben kayserideyim de anlamadım be gülüm benim şuanki noteride kayseri devilili demişin ya orayı kızzzz safmıyım ne hamilelik saflık yaparmıkine kaydirigubbakcemile3

melek76cım beni de listeye alır mısın
mtfhr 677 homozigotum 100mg.coraspin ve folbiol kullanıyorum hamiş kalınca göbekten iğne kaçlık vurulacağım belli değil bir düşüğüm var kalp atımı duyulmadı 10.haftada kürtaj oldum klomenle hamile kalmıştım

sanırım ben
kendim baktığımda benim sen de 2010sayfana dön bak bize söyle ben de benim inşallah herkes kendi sayfasında kendidir

bana nie doktor folboil vermedi yaa aspirini kullan hamile kalınca gel ilaçları düzenleriz dedii bide özele gidiorum dünya para verip

Canım şimdi bana bir ay doğum kontrol hapı verdiler,cuma günü bitiyor ,ilacın bittiği gün gel dediler.Zaten o gün adet olmamda gerekiyor,senin tedavin adet olduğun ilk gün mü başladı,nasıl ilerledi?

Aslihancigim canim,
benimki uzun Protokol oldu yani adetimin 21. ignelere basladim ( hormonlari durdursun diye , ve bu igneyi 1 ay kullandim yani catlatma igensini vurulana kadar)
sonra Adet oldum ve adetimin 3. günde yumurta cogaltici igneye basladim ve yaklasik adetin 13. gününe kadar 5 yumurta oldu bende ve 14. gününde catlatma ignesi yapildi 36. saat sonra yumurta toplandi ve iki gün sonrada eger yumurtalar döllenseydi rahime yerlestireceklerdi ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…