- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
cok bilinen arabesk bi söz vardır bilmem sende bilirmsin calıkusum
GÜLEN GÖZLERİME BAKIPTA SANMA GÖNLÜM BAHTİYAR
ATTIĞIM HER KAHKAHADA BİNLERCE GÖZYAŞI VAR
Ay bu söz beni anlatiyor hic duymamistim cok tatli :çok üzgünüm:
Ezberleyim söyleye söyleye dolasacam ortalarda kaydirigubbakcemile3
saol Tatliskom benim bugün soonnn.Çalıkuşum soğan kürüne devam, şifa olsun tatlım. pozitif ve güzel düşünmeye devam...kafamızdan en ufak bir korkunun geçmesine fırsat vermek yok Allahın izniyle Çok üzgünüm çoook
taktım bu olumlu düşünme sanatına olumlu olumlu düşünüp düşünüp yatıyoruz meleğimle popişkomuzu büyütüyoruz ahhh olan kocişe oluyo su getir, süt getir, meyve getir, ayyy çek çek onu onu görmek istemiyorum, sende iğne vurul banane neden herşey benim sorumluluğumda, kalk sıkıldım kapıyı aç sıcak oldu kapa soğuk oldu :jeyyar: adam boşamazsa dokuz aya kadar iyidir :sm_cool:
Beni beni unutmaaa bu gurbet ellerinde :gitme:merdesin lafa bak sabah sabah formumdamıyım neyim :roflol:
kuşum benim sende yoksun seni unuttum sanma kaydirigubbakcemile
Benim yok canım, İstanbul da olan arkadaşlara bir sor istersen..
Bir de geçmiş sayfalara bakabilirsen sanırım ebrar İstanbul da bir doktor ismi önermişti yanlış hatırlamıyorsam.
Anladım canım ama neden dış gebeliğe bu kadar takılıyorlar ki..Bu sık rastlanan birşey de değil ama vardır bir bildikleri..Ne bileyim benim doktorum hiçç böyle bişi demeden iğneye ne kadar erken başlasak o kadar iyi deyip başlatmıştı.
Ama sen iyicene bu embriyo oluşma aşamasını bir sor öğren canım o zaman.
İnşallah en kısa zamanda tatlı mı tatlı güzel mi güzel bir melek geliverir göbişine:1hug:
Belki de canım..Neticede üç aşağı beş yukarı teşhis konduktan sonra tedavi aynı zaten..Dediğin gibi hepimiz aspirin folic asit kullandık, sonra iğneye geçtik.
Ama belki iğne dozunu farklı önerenler olabilir. Bunun için de ben yapmadım (kendi doktoruma hep çok güvendim) ama burada öğrendiğim birşey var benim. Hacettepe de iyi bir hoca var, burada çok arkadaşımız gidiyor "Lütfü Önderoğlu" adını nette aratırsan Hacettepe Üniversitesinin sitesinden mailine falan ulaşırsın. Sen değerlerini yazınca cevaplıyormuş, ne kadarlık iğne kullanman gerektiğini falan yazıyormuş. Bir de bunu dene bir kıyasla istersen.
Ama benim şahsi fikrim seni birebir tanıyan takip eden doktora da güvenmek gerektiği.
İnşallah bir dahaki gebeliğin sağlıkla sürer ve sonuçlanır:)
Evet canım , lütfü beye gidiyorum...Çokta memnunum , kesinlikle tavsiye ediyorum...melek 76 canım sen lütfü beyemi?gidiyosun memnunmusun canım.bende bayramdan sonra ona gidicem de.
Canım benim çok haklısın...Aklımızın bir köşesinde dursun bu iğne , bende dediğim gibi lütfü beye de soracağım...MELEKCİM bu iğne konusu cidden çok kafama taktı madem böle bişey vardı benim doktor neden bana uygulamadı ama bundan sonraki gebeliğimde mutlaka doktordan istiycem benim için çok önemli ve bence bizim gibilerin olması gereken 2.ci önemli iğne en azından benim için öle
aman meleğim önümüz kışdelikafadulden çok dikkat et göbüşünde melek var:lepi: