- 24 Nisan 2020
- 149
- -16
-
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
Başka erkek mi kalmadı toplumda? Sonra sma oldu çocuk hadi bana para ver diye çocukları ziyan ediyosunuz ortada. Kuzen kardeştir ya nasıl aklınızdan geçiyo böyle şeyler.merhaba kızlar. sizin bi konuda fıkrınızı sorucam.
benım babam ve amcam üvey kardeşler yanı anneleri bir babaları farklı bu amcamında oglu cok uzun zamandır benı sevıyor ve evlılık ıstıyor yanı huy ve ahlak olarak bnde begenıyorum cocugu ama tek korkum akraba oldugumuz ıcın gen aktarımı yanı bu ılerde cocuklar ıcın sorun olur mu acaba yanı bunun ıcın evet testler var ama şu aşamada olmaz cunku ortada bısey yok daha ben ona olmnaz dedım ama bu bnm kendı ıcımdekı şüphe ama dedıgım gıbı bu kuzenımle dedelerımız farklı nenemiz aynı sadece.
birde şöyle bi durum var her bölgede ve her ailede dinamikler farklı tabıkı herkes hoş görmez akraba evlılıgı ama biz bu kuzenımle ve ailesiyle cok yakın değildik onu ılk 18 19 yaşlarımda gordum dıyelebılırım hatta daha sonrasında ise ancak sene de bi kez aynı ortama ya denk gelırız ya gelmeyız çunku farklı sehırlerde yasıyoruz. ama babamlar annemler hep gorusurler bıyerdede cok ıyı tanıyoruz yanı.
benım sorum bu evlılıkte saglık sorunu olur mu olmaz mı bılgı olan var mı yada boyle evlılık yapan yada şahıt olan falan
dedeler farklı olunca nasıl kan bagı oluyor kıolur malsef... Kuzensiniz sonuçta kan bağınızda var. İlla evlenirim diyorsanız pgtli tüp bebek seçeneğini düşünün bu işlerin şakası yok malesef. Devlet bile kuzen evliliklerine yasak getirmeyi düşünüyor...
allah korusun asla ıstemem oyle bıseyBaşka erkek mi kalmadı toplumda? Sonra sma oldu çocuk hadi bana para ver diye çocukları ziyan ediyosunuz ortada. Kuzen kardeştir ya nasıl aklınızdan geçiyo böyle şeyler.
Kan bağı sadece erkekler vasıtasıyla olmadığı için. Kadınlar da insandır ve çocukları onların soyundandır.dedeler farklı olunca nasıl kan bagı oluyor kı
Kadınlar da insan ya hani? Genetik kadınlardan da geliyor ya hani?dedeler farklı olunca nasıl kan bagı oluyor kı
Nasıl ailelerde yetişiyorsunuz anlamıyorum ki. Kuzen kardeştir ya. Öz ya da üvey ne fark eder.merhaba kızlar. sizin bi konuda fıkrınızı sorucam.
benım babam ve amcam üvey kardeşler yanı anneleri bir babaları farklı bu amcamında oglu cok uzun zamandır benı sevıyor ve evlılık ıstıyor yanı huy ve ahlak olarak bnde begenıyorum cocugu ama tek korkum akraba oldugumuz ıcın gen aktarımı yanı bu ılerde cocuklar ıcın sorun olur mu acaba yanı bunun ıcın evet testler var ama şu aşamada olmaz cunku ortada bısey yok daha ben ona olmnaz dedım ama bu bnm kendı ıcımdekı şüphe ama dedıgım gıbı bu kuzenımle dedelerımız farklı nenemiz aynı sadece.
birde şöyle bi durum var her bölgede ve her ailede dinamikler farklı tabıkı herkes hoş görmez akraba evlılıgı ama biz bu kuzenımle ve ailesiyle cok yakın değildik onu ılk 18 19 yaşlarımda gordum dıyelebılırım hatta daha sonrasında ise ancak sene de bi kez aynı ortama ya denk gelırız ya gelmeyız çunku farklı sehırlerde yasıyoruz. ama babamlar annemler hep gorusurler bıyerdede cok ıyı tanıyoruz yanı.
benım sorum bu evlılıkte saglık sorunu olur mu olmaz mı bılgı olan var mı yada boyle evlılık yapan yada şahıt olan falan
Şaka mısınız?dedeler farklı olunca nasıl kan bagı oluyor kı
Kadınlar da insandır
Kadınlar da insan ya hani? Genetik kadınlardan da geliyor ya hani?
Off fotoğrafa bayıldım. Hislerime tercüman
Dedeniz amip değil ve tek başına bölünerek çoğalmadı değil mi?dedeler farklı olunca nasıl kan bagı oluyor kı
Siz şu üslupla konusarak cok mu iyi durumda gelmişsinz acaba dünyaya .bi fikriniz varsa uygun sekılde tabıkı söylersiniz ama kendi aklınızca dalgaya aldığınızı düşünemezsinizBence siz ailecek toptan üremeyinadı geçen dede için artık çok geç ama siz yeni kuşaklar bu zülme bir son verebilirsiniz
Anneden genetik geçiş olmadığını kim söyledi size? Hiç biyoloji dersi görmediniz mi?Siz şu üslupla konusarak cok mu iyi durumda gelmişsinz acaba dünyaya .bi fikriniz varsa uygun sekılde tabıkı söylersiniz ama kendi aklınızca dalgaya aldığınızı düşünemezsiniz