- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Sizde gram
Sizde gram iyi niyet göremedim. Eltinizin zaten zor bir yaşamı varmış eşinden dolayı siz de üstünüze vazife olmayan herşeye karışarak daha da zorlaştırmayın. Ayrıca sınav sonucunu paylaşmak zorunda değil yetişkin olmuş eltinizin oğlu da.Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu