kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

evet ben cok cesit li diyetler yapip husrana ugrayan hatta sonradan daha cok yiyip daha cok kilo alanlardanim.karatayida dukani da yaptim ayrica maaliyetli bi diyet sistemleri . insan yetisemio hergun ne yicem die kara karadusunuom ve sıkılıp birakiorum. cok kasmamak lazimmis .
Kalori diyetini cok arastirdim ..
Ben bana gore oldugunu dusundum.
Hatta arkadasimla paylastim cok sasrdi ..
Ve kendisininde yapacagini hic zorlanmayacagini soledi..
Belki burdada bu diyeti bilmeyen arkadaslar vardir die yardimci olmak istedim . bende 1 haftadir uyguluyorum .
cok memnunum.
hatta bazen kalori miktarini dolduramiosun bile. evet komik :)
http://diyetsaglikliyasam.com/zayiflamak-icin-gunluk-kalori-hesabi/
bu linkte kendi vucudunuza uygun kalori hesabinizi yapabilirsiniz .
bende gunluk kaydettigim programda var cok guzel. ilk defa bi diyette kendimi bu kadar rahat hissediorum (ki ben krizlere giriodum acliktan)
burda beraber kalori diyeti yapalim insallah :) gorun farki
merhaba canım bende bir ara yapmıştım kalori hesabı ve gerçekten memnun kalmıştım ve şimdi seninle birlikte yine başlamak istiyorum iznin olursa.günlük kaç kalori alıyorsun?sporda yapamıyorum ben ama yürüyüş oluyor birazda olsa.

merhaba canım bende bir ara yapmıştım kalori hesabı ve gerçekten memnun kalmıştım ve şimdi seninle birlikte yine başlamak istiyorum iznin olursa.günlük kaç kalori alıyorsun?sporda yapamıyorum ben ama yürüyüş oluyor birazda olsa.
ayyy cok mutlu olurum ne demek gel tabi :) iradeli ve guclu kadinlara bayilirim : ) yuruyuste inanlmaz etkili oldugunu dusunuyorum bu diyette ... evlimisin cocugun varmi diyette daha once kac kg verdin .. nie bidaha aldin kg. kendinden bahsedermisin ? bu arada ben aktiviteme gore 1200 kalori aliorum canm . cocugum oldugundan ole yuruyusler yapamiorum ama herkes isterse leslie yapabiliriz harika katkisi olur . oda evde yuruyus :)

ayyy cok mutlu olurum ne demek gel tabi :) iradeli ve guclu kadinlara bayilirim : ) yuruyuste inanlmaz etkili oldugunu dusunuyorum bu diyette ... evlimisin cocugun varmi diyette daha once kac kg verdin .. nie bidaha aldin kg. kendinden bahsedermisin ? bu arada ben aktiviteme gore 1200 kalori aliorum canm . cocugum oldugundan ole yuruyusler yapamiorum ama herkes isterse leslie yapabiliriz harika katkisi olur . oda evde yuruyus :)
evliyim canım 6 yaşında bir oğlum var boy 160 kilom 63.şuan doğuma girerken olduğum kilodayım inanırmısın? 57 ile hamile kalmıştım 63 ile doğum yaptım doğumdan sonra zaten gitti o kilolarda 57 olmuştum yine ama bir kaç ay sonra troid bezlerimin çalışmadığını öğrendim ilaçla düzene girene kadar ben zaten kilo almıştım ve zor veriyorum bu yüzden.artık bu durumdan sıkıldım üzerime giyecek almıyorum moralim bozuluyor bou olsa biraz bu kilo iyi de boy yok o yüzden de hiç iyi durmuyor malesef.ikinci bebeği istiyorum bir buçuk yıldır ama olmadı henüz birazda bunun stresi yüzünden kendimi yemeğe veriyorum.bazen 64 65 oluyorum nerdeyse.leslie başlayabiliriz aslında dediğin gibi çalışıyorum bende anca durakla iş yeri arasında yürüyorum o da 15 dk civarı sabah akşam birde öğlen yemeğe gidip gelirken.evde daha kolay olur aslında.haftada bir gün de kilo bildirimi yapalım.bende 1100 kalori falan almaya çalışacağım yazmaya başlıyorum bugünden itibaren.iradeli olalım gitsin bu kilolar :)

evliyim canım 6 yaşında bir oğlum var boy 160 kilom 63.şuan doğuma girerken olduğum kilodayım inanırmısın? 57 ile hamile kalmıştım 63 ile doğum yaptım doğumdan sonra zaten gitti o kilolarda 57 olmuştum yine ama bir kaç ay sonra troid bezlerimin çalışmadığını öğrendim ilaçla düzene girene kadar ben zaten kilo almıştım ve zor veriyorum bu yüzden.artık bu durumdan sıkıldım üzerime giyecek almıyorum moralim bozuluyor bou olsa biraz bu kilo iyi de boy yok o yüzden de hiç iyi durmuyor malesef.ikinci bebeği istiyorum bir buçuk yıldır ama olmadı henüz birazda bunun stresi yüzünden kendimi yemeğe veriyorum.bazen 64 65 oluyorum nerdeyse.leslie başlayabiliriz aslında dediğin gibi çalışıyorum bende anca durakla iş yeri arasında yürüyorum o da 15 dk civarı sabah akşam birde öğlen yemeğe gidip gelirken.evde daha kolay olur aslında.haftada bir gün de kilo bildirimi yapalım.bende 1100 kalori falan almaya çalışacağım yazmaya başlıyorum bugünden itibaren.iradeli olalım gitsin bu kilolar :)
evet canim seninde boy kisaymis. benimde . smdi sen tam kac kg vermek istiosun . genede yuruomussun csnm oda guzel ama hergun leslie yapabilicekmissin canim .. ozman hergun yediklerimizi yazalim pazartesi gunleride tartilma gunumuz olsun :) lesliede ilk 15 dakkalik leslie 1 mileden baslayalim diger arkadaslarla beraber .
ben de internetten aliom genrlde kiyafet herzamn degil . 46 48 beden ariyorum saka gibi cok kotu ya . bi kadin icin kendini begenmemek . butun yasam kalitesini dusuruyor .
cok gecmis olsun . troid bezinin calismamasi buyuk problem kilo acisindan . peki neden olmadigina dahil jinekolaga gittinmi canim . benimde ilk zamn olmadi kisim var kocman . aldirdim oldu cocugum . cok sukur . . nese butun kotu seyleri silelim diyetimize odaklanalim . kilo vermek herseye herseye bagli zincirleme tuaf ama gercek canm

X