kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Hayır hiç bisi yapmıyorum yerimden kalkmiyorum diye bilirim evet kalori hesabı yapıyorum ama karbonhidratada önem veriyorum fatsecret diye bir program var ordan her dediğimi yazıyorum 1200 kaloriyi ve 60karbonhidrati gecmemeye çalışıyorum bide 2bardak tarcinli sut içiyorum günlük hepsi bu :)
O programi bende kurdum :) bugn 1800 kalori aldim malesef

devam etmiyosun yani :) ne kadar surede verdin bu diyetten mi yaptin canm ?
evet kalori saydım ve günlük tempolu yürüyüş yaptım canım, yaklaşık 3 ay düzenli bi şekilde devam ettim yaklaşık 15 kilo verdim, şimdilerde biraz iştahım açıldı ama dengelemeye çalışıyorum bi ay oldu böyle programlı olmayı bırakalı bi yarım kilo kadar aldım bıraktığım yerden bu yana ama sıkıntı değil bir de kalori sayıyorum hala

O programi bende kurdum :) bugn 1800 kalori aldim malesef
ama gercekten harika . her gecen gun kilo veriyorum . sanada basarilar dilerim canm . beraber verelim insallah :)

Ne kadar kalori alcaksanda 60 karbonhdrati gecmemeye bak sana tavsiyem

evet kalori saydım ve günlük tempolu yürüyüş yaptım canım, yaklaşık 3 ay düzenli bi şekilde devam ettim yaklaşık 15 kilo verdim, şimdilerde biraz iştahım açıldı ama dengelemeye çalışıyorum bi ay oldu böyle programlı olmayı bırakalı bi yarım kilo kadar aldım bıraktığım yerden bu yana ama sıkıntı değil bir de kalori sayıyorum hala

cok tebrik ediyorum bu seklde dizginlemekte kolay oluyordur :)

kemiklerin ciksin istion yani :) en sevdigimmm omuz kemikleri :) bende dogum falan yaptim imkansiz :) 55 olmam icin hasta falan olmam lazim allah korusun :) ben hersey yiyorum sende yiyomusun :)
Bende doğum yaptım genç kızken 60dim ne aşağı inebiliyordum ne cikabiliyordum bi hamile kaldım 85e çıktım :) makarna pilav ekmek tatli hariç herşeyi yiyorum evet :)

kemiklerin ciksin istion yani :) en sevdigimmm omuz kemikleri :) bende dogum falan yaptim imkansiz :) 55 olmam icin hasta falan olmam lazim allah korusun :) ben hersey yiyorum sende yiyomusun :)
Omuz kemiklerine bende bayılıyorum bende de çok belirgin acayip güzel duruyor :)

eda-sofi eda-sofi evet gercekten o kalori programi cok etkili insallah veririz seninle kilolarimiz ve hedefimiz ayni sayilir. Birgun buraya 60li rakamlari yazariz insallah.

Bugun kahvaltida 195 kalori aldim.

eda-sofi eda-sofi evet gercekten o kalori programi cok etkili insallah veririz seninle kilolarimiz ve hedefimiz ayni sayilir. Birgun buraya 60li rakamlari yazariz insallah.

Ben 400 aldım aksamda 400 alica m allah izin verirse kapaticam günü :)
canim cok az degilmi 800 kalori hep oturuosun ozman sen . aktifiteye gore biliosun kalori sayimi ? kilo olarak sana geri dönmesin sakin

yapalim tatlim ya . sisman olmaktan biktim evlendim oturmaktan 8 kg alm 7 ayda .. hamilelik falan bide dukan diyeti derken dahada kilo aldim . artik esimde rahatsiz oldugunu sakayla belli etti . ve benimde ilerde sagligimdan olmamam icin kilo vermem gerektigini soledi .sen kac kalori tuketion toplam . ben 1200 kalori.
suan hastalandim artı cikiyorum normalmi .cok iyi gidiodu cunku bugun 1.5 kilo arti ciktim kontrol icin hergun tartiliorum .. 1 hafyadir yapiotum bu diyeti . 60li rakam bana hayel gibi geliyor ama bi kadinin istemesi yeter tabiki :)

Hic hayal gelmesin bu defa olucak.dun cok kacirdim fazlasiyla ama ondan once ki zaten 4 5 gundur baslamistim 1000i gecmedim bugunde gecmicem insallah. Cok hareketli degilim evdeyim butun gun bi temizlik iste bide oglumla oynuyoruz sadece o kadar. Simdi bi sade nescafe yapicam kendime 2 adet burcakla yiyicem

Hic hayal gelmesin bu defa olucak.dun cok kacirdim fazlasiyla ama ondan once ki zaten 4 5 gundur baslamistim 1000i gecmedim bugunde gecmicem insallah. Cok hareketli degilim evdeyim butun gun bi temizlik iste bide oglumla oynuyoruz sadece o kadar. Simdi bi sade nescafe yapicam kendime 2 adet burcakla yiyicem
senindemi oglun var benimde :) 28 aylik :) ayni beni anlatmisin temzlik oglanla ilgilen yemek yap gun bitti :) guzel havada disari cikariom okdar :) bisi diyimmi cok diyet denedim ama ben bole yormayan sıkmayan sartlati kati olmayan diyet gormedim. diyet diyetlerde uykum geliodu enerjim düşüyordu . cok mutsuz hissediodum kendimi birakiodum. daha kotu yiyodum doymak bilmiodum. 1 haftdr bunu yapiorum ve asla birakmayi dusunmuom kacirmiyorumda .. ben internetteki testlerden yaptim bana 1200 falan cikti . aktiviteme gore . onun ustunu asmadim hic hergun gram gram gidiyor .. aynen pes etmek yok pes etcek bisi de yok ortada zaten diyet olarak bakmiorum : ) ben sudan baska bisi icmiorum . cunku sicak icicekleri ozellikle kahve turlu seyleri icemiom sevmiorum . sadce siyah cay sabah oda tatlandirici kullaniom . 2 bardak okdar ,. smdide oglani uyutcam ders caliscam islerimi bitirdim :)

senindemi oglun var benimde :) 28 aylik :) ayni beni anlatmisin temzlik oglanla ilgilen yemek yap gun bitti :) guzel havada disari cikariom okdar :) bisi diyimmi cok diyet denedim ama ben bole yormayan sıkmayan sartlati kati olmayan diyet gormedim. diyet diyetlerde uykum geliodu enerjim düşüyordu . cok mutsuz hissediodum kendimi birakiodum. daha kotu yiyodum doymak bilmiodum. 1 haftdr bunu yapiorum ve asla birakmayi dusunmuom kacirmiyorumda .. ben internetteki testlerden yaptim bana 1200 falan cikti . aktiviteme gore . onun ustunu asmadim hic hergun gram gram gidiyor .. aynen pes etmek yok pes etcek bisi de yok ortada zaten diyet olarak bakmiorum : ) ben sudan baska bisi icmiorum . cunku sicak icicekleri ozellikle kahve turlu seyleri icemiom sevmiorum . sadce siyah cay sabah oda tatlandirici kullaniom . 2 bardak okdar ,. smdide oglani uyutcam ders caliscam islerimi bitirdim :)
Evet canim benimde 19 aylik bi oglum var. Insan kalori sayisinin yukseldigini gorunce kapaniyo gercekten istahi :) okuyormusun canim ne dersi calisicaksin

X