kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Kizlar tebrik edin beni :KK76::KK76::halay::halay:komsuya oturmaya gittik ve ben butun tabagimi oglusuma yedirdim ben sadece 2 catal ama gercekten 2 catal irmik tatlisi aldim. Benim gibi bir pisbogaz icin bu bir rekordu. Kendime inanamadim ama hic canim cekmedi demekki kafada bitiyomus bu isler:KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::KK76::KK76::KK50:

Kizlar tebrik edin beni :KK76::KK76::halay::halay:komsuya oturmaya gittik ve ben butun tabagimi oglusuma yedirdim ben sadece 2 catal ama gercekten 2 catal irmik tatlisi aldim. Benim gibi bir pisbogaz icin bu bir rekordu. Kendime inanamadim ama hic canim cekmedi demekki kafada bitiyomus bu isler:KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::KK76::KK76::KK50:
ayyyy kiz cok sevindimmmm. :KK71:basaricaksin inaniyorummmm huhuuuu:halay:

sabah
gevrek
peynir
domates
salatalik
cay
zeytin
yumurta
2 dilim ekmek
oglen
mandalina
aksam
kremali mercimek corbasi
2 dilim ekmek
puding
1litre
spor 10000 adim
ayy cok soguktu sabah beynim dondu

Merhabalar :) ßende katılmak istiyorum buraya. Aynı zamanda Leslie ile yürüyüşe de başlayacağım. umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolalara ulaşırız. 1.57 boyum 63 kiloyum hedefim 50..:KK49: kızlarrr ben birde kortizon kullandım bunun için tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı çünkü onunla 20 kilo aldım :KK43: vücuttan nasıl atarım ödemleri?

Merhabalar :) ßende katılmak istiyorum buraya. Aynı zamanda Leslie ile yürüyüşe de başlayacağım. umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolalara ulaşırız. 1.57 boyum 63 kiloyum hedefim 50..:KK49: kızlarrr ben birde kortizon kullandım bunun için tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı çünkü onunla 20 kilo aldım :KK43: vücuttan nasıl atarım ödemleri?
canim kalori diiyeti herkese her hastaliga uygun bi sikinti cikmaz . ilk bi sakin ol kilolari vericez hepimiz insallah . ilk yuruyusle basla canm . acik havada yuruyebiliosan acikhavada . olmuyorsa evde leslie yap 1 mileden basla . bide ilk hemen google playdan fatsrct yi yukle (kalori hesaplama programi) ?

canim kalori diiyeti herkese her hastaliga uygun bi sikinti cikmaz . ilk bi sakin ol kilolari vericez hepimiz insallah . ilk yuruyusle basla canm . acik havada yuruyebiliosan acikhavada . olmuyorsa evde leslie yap 1 mileden basla . bide ilk hemen google playdan fatsrct yi yukle (kalori hesaplama programi) ?

Tamam canım bilgiler için çok teşekkürler :) fazlaca heyecan yaptım çünkü şu son zamanlar günden güne gram gram hep ekliyorum üstüne hiç veremiyorum :KK43: Gitsin istiyorum artık üstüme yapışan şu fazla kilolar.. 1mille başlıycam çünkü hareketli biri değilim spor yapmıyordum hiç. Dediğin programı hmn indiriyorum :KK39:

B Bisquitte
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

bunu doldururmusun canim tek tek sormaktansa daha iyi olur

B Bisquitte
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

bunu doldururmusun canim tek tek sormaktansa daha iyi olur

ßanada fazla geldii.. 1200 hesaplarım ve ben günde sadece 2 öğün yiyorum arada meyve fln atıştırıyorum
mumkunse canim 3 ana 3 ara ye. ben cpcuktan anca 3ogun yiyebiliorum unutuorum ara ogunleri cunku. inkanin varsa sen ole yap . ne kdar sık yersen okdar metobolizman hizli calisir. az yemek daha hem bedeni yoruyor hem kg vermek zorlasiyor

Kullanıcı Adı : Bisquitte
İsim (İsteğe Bağlı ):

Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var (9 ve 4)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Kortizon kullandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.

mumkunse canim 3 ana 3 ara ye. ben cpcuktan anca 3ogun yiyebiliorum unutuorum ara ogunleri cunku. inkanin varsa sen ole yap . ne kdar sık yersen okdar metobolizman hizli calisir. az yemek daha hem bedeni yoruyor hem kg vermek zorlasiyor
ßende durum tam tersi :KK43: ne kadar sık yersem o kadar hızlı ve fazla kilo alıyorum.. Hep 2 öğün yerdim formumu koruyordum şu kortizon işleri bozdu iştahımı da acaip açtı.

X