- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy kiz cok sevindimmmm. basaricaksin inaniyorummmm huhuuuuKizlar tebrik edin beni komsuya oturmaya gittik ve ben butun tabagimi oglusuma yedirdim ben sadece 2 catal ama gercekten 2 catal irmik tatlisi aldim. Benim gibi bir pisbogaz icin bu bir rekordu. Kendime inanamadim ama hic canim cekmedi demekki kafada bitiyomus bu isler
Ay insallah ya artik o baskulde 65i gormek istiyorum citi piti olmak gordugum her kiyafeti alabilmek istiyorumayyyy kiz cok sevindimmmm. basaricaksin inaniyorummmm huhuuuu
hedefimiz ayni hadi bakalim :) ayyy kiz kucuk bedenler daha ucuz oluo biliosun demiAy insallah ya artik o baskulde 65i gormek istiyorum citi piti olmak gordugum her kiyafeti alabilmek istiyorum
Evet ya hem daha guzel hem dahaucuzhedefimiz ayni hadi bakalim :) ayyy kiz kucuk bedenler daha ucuz oluo biliosun demi
Afiyet olsun canim sen ac mi cikiyorsun yuruyuse yoksa birseyler yiyormusunsabah
gevrek
peynir
domates
salatalik
cay
zeytin
yumurta
2 dilim ekmek
oglen
mandalina
aksam
kremali mercimek corbasi
2 dilim ekmek
puding
1litre
spor 10000 adim
ayy cok soguktu sabah beynim dondu
yok ac cikiom canim ama form buskuvi aldim artik metebolizmam calissin die 2 tane falan ondan yicem 1bardakta su icerim ardinaAfiyet olsun canim sen ac mi cikiyorsun yuruyuse yoksa birseyler yiyormusun
canim kalori diiyeti herkese her hastaliga uygun bi sikinti cikmaz . ilk bi sakin ol kilolari vericez hepimiz insallah . ilk yuruyusle basla canm . acik havada yuruyebiliosan acikhavada . olmuyorsa evde leslie yap 1 mileden basla . bide ilk hemen google playdan fatsrct yi yukle (kalori hesaplama programi) ?Merhabalar :) ßende katılmak istiyorum buraya. Aynı zamanda Leslie ile yürüyüşe de başlayacağım. umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolalara ulaşırız. 1.57 boyum 63 kiloyum hedefim 50.. kızlarrr ben birde kortizon kullandım bunun için tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı çünkü onunla 20 kilo aldım vücuttan nasıl atarım ödemleri?
canim kalori diiyeti herkese her hastaliga uygun bi sikinti cikmaz . ilk bi sakin ol kilolari vericez hepimiz insallah . ilk yuruyusle basla canm . acik havada yuruyebiliosan acikhavada . olmuyorsa evde leslie yap 1 mileden basla . bide ilk hemen google playdan fatsrct yi yukle (kalori hesaplama programi) ?Merhabalar :) ßende katılmak istiyorum buraya. Aynı zamanda Leslie ile yürüyüşe de başlayacağım. umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolalara ulaşırız. 1.57 boyum 63 kiloyum hedefim 50.. kızlarrr ben birde kortizon kullandım bunun için tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı çünkü onunla 20 kilo aldım vücuttan nasıl atarım ödemleri?
canim 1200 al sen 1500 fazla cok spor yapanlar icin o miktarHesaplamayı yaptığımda hergün 1500 kalori almam gerekiyormuş. umarım hesaplayabilirim hergün bunu
Tamam canım bilgiler için çok teşekkürler :) fazlaca heyecan yaptım çünkü şu son zamanlar günden güne gram gram hep ekliyorum üstüne hiç veremiyorum Gitsin istiyorum artık üstüme yapışan şu fazla kilolar.. 1mille başlıycam çünkü hareketli biri değilim spor yapmıyordum hiç. Dediğin programı hmn indiriyorumcanim kalori diiyeti herkese her hastaliga uygun bi sikinti cikmaz . ilk bi sakin ol kilolari vericez hepimiz insallah . ilk yuruyusle basla canm . acik havada yuruyebiliosan acikhavada . olmuyorsa evde leslie yap 1 mileden basla . bide ilk hemen google playdan fatsrct yi yukle (kalori hesaplama programi) ?
ßanada fazla geldii.. 1200 hesaplarım ve ben günde sadece 2 öğün yiyorum arada meyve fln atıştırıyorumcanim 1200 al sen 1500 fazla cok spor yapanlar icin o miktar
mumkunse canim 3 ana 3 ara ye. ben cpcuktan anca 3ogun yiyebiliorum unutuorum ara ogunleri cunku. inkanin varsa sen ole yap . ne kdar sık yersen okdar metobolizman hizli calisir. az yemek daha hem bedeni yoruyor hem kg vermek zorlasiyorßanada fazla geldii.. 1200 hesaplarım ve ben günde sadece 2 öğün yiyorum arada meyve fln atıştırıyorum
ßende durum tam tersi ne kadar sık yersem o kadar hızlı ve fazla kilo alıyorum.. Hep 2 öğün yerdim formumu koruyordum şu kortizon işleri bozdu iştahımı da acaip açtı.mumkunse canim 3 ana 3 ara ye. ben cpcuktan anca 3ogun yiyebiliorum unutuorum ara ogunleri cunku. inkanin varsa sen ole yap . ne kdar sık yersen okdar metobolizman hizli calisir. az yemek daha hem bedeni yoruyor hem kg vermek zorlasiyor