kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

yok be tatlim kimse yok oglum yaramaz benim konustugum insanlar genc degil yasli kafalari kaldirmiyor istemiyorlar anliyorum . 750 tl serviside var . cunku karakis var onumuzde .canim ama tek adam calisinca zor onuda anliorum. ne is yapicam bilmiyorum . ben kararliyim yollu am oglumu . allahim buyuktur bakalim .

Sen dediğim sitelere bir bak mutlaka bir şeyler bulabilirsin.yada evden çalış . butik sabun kokulu taş işine başla. hiç yoksa evden yemek yap pasta börek. artık hanımlar evde yapmıyor günlere bile sipariş ediliyor.ben geçen sene öğrencilerime renkli kokulu sabun yapmayı gösterdim çok kolay.küçük bir sepet doldur içine sabunu biraz süsle al sana 50 lira

yok canim vakit harcamisken kendimi ilerletebilecek bisiler istiyorum . masa basi istiyorum bakalim esim unv.de calisiyor suan ohal oldugu icin eleman alimi yok 2 aya kadar beklicez bakalim :) saol tatlim desteklrri niz icin :+

sabah
peynir
sahanda salamli yumurta
zeytin
domates salatalik
cay
tb ekmegi 2 dilim
oglen temiizlige daldim malum oglan uyurken buyuk kismini yapmak zorundayim.
aksam
karalahana yemegi(karadenz yoresine gore)
2 dilim ekmek tbe
yogurt
aci biber tursu
toplam kalori 1000
spor temizlik
su yarim litre (unuttum )
grip gibiyim ilac ictim hemen
yarin sabah yuruyusten sonra ilac yazdircam..
git gide eksilerim artiyor daha fazla su icsem daha cok eksi cikacam ama unutuorum malesef

cok az kisi liste veriyor listeler nerde canlar .. bide listeleri aksam butun olarak verin tatlislar :)

Cok pahali ya insallah guzel bir is bulursun canim. 1 2 ay gonderebilmen iyi olmus kis aylari icerde cocuklar daha cok sikiliyorlar

Alinan kalori 450
40 dk eliptik 10 dk kardiyo egzersiz 431

Sabah
Nescafe
Ceyrek ev yapimi pogaca

Oglen
Yumurta
Peynir
Havuc

Ara
Ceyrek avuc kadar cerez

Aksam
Yogurt

Cok pahali ya insallah guzel bir is bulursun canim. 1 2 ay gonderebilmen iyi olmus kis aylari icerde cocuklar daha cok sikiliyorlar
ayy canim okdar mutluyumki o mutlu olucak ya ben dahada mutlu olucam :)
ama bakalim psikolog onay verecekmi ..canim burdakilere gore en uygun aslinda yazik esim borc bulmus ole yollucak .. ama bunlatin sorumlusuda o cocugun burnunu kışın disari cikarmiyor . kimseyi eve kabul etmiyor cocuk hasta olmasin die iyi oldu onada

ttatlim cok az yemissin gene ama
Isvec diyetindeyim ben listenin disina cikmiyorum. Daha sonra kalori hesabina donecegim icin gruptan ayrilmadim. Istahimi baskilayamiyordum ben o yuzden kati bir rejime ihtiyacim vardi. Isvec iyi oldu tatli krizlerine girmiyorum birsey gordugumde canim cekmiyor artik ve isin garibi az yedigim halde hic hic aclik hissetmiyorum.

anladim canim ne bilim ole sartli diywt uygulayinca daha sonra saldiriom sen tutabiliosa ne ala

anladim canim ne bilim ole sartli diywt uygulayinca daha sonra saldiriom sen tutabiliosa ne ala
Ben hayatimda ilk defa listeli bir diyet yapiyorum. Simdilik hic aklimdan tatli yemek gecmedi mesela soylemesi ayip kazandibi en dayanamadigim tatlidir. 2gun dolapta kaldi hic gozum ilismedi bile. Gecen esime pizza yaptim oturdu karsimda yedi bir isirik aldim sadece normalde dayanamaz illaki 1 dilimde olsa yerdim ama hic aklima bile gelmedi. Bende hayret ediyorum kendime ama simdilik memnunum :)

ozman devam bende yeni geldim eve hava vok sogyk ve esiyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…