yok be tatlim kimse yok oglum yaramaz benim konustugum insanlar genc degil yasli kafalari kaldirmiyor istemiyorlar anliyorum . 750 tl serviside var . cunku karakis var onumuzde .canim ama tek adam calisinca zor onuda anliorum. ne is yapicam bilmiyorum . ben kararliyim yollu am oglumu . allahim buyuktur bakalim .Canim cok iyi anliyorum seni 28 aylikti demi senin oglun. Sikma canini komsu cocugu felan yokmu hic yada uzakta olsa uygun bir kres bulsan goturur getirirsin. Benim komsum gonderiyo kizini 500tl aylik. Sende evde bol bol oyun uret ona bende oyle yapiyorum aksama kadar be oynatsam diye canim cikiyo
yok canim vakit harcamisken kendimi ilerletebilecek bisiler istiyorum . masa basi istiyorum bakalim esim unv.de calisiyor suan ohal oldugu icin eleman alimi yok 2 aya kadar beklicez bakalim :) saol tatlim desteklrri niz icin :+Sen dediğim sitelere bir bak mutlaka bir şeyler bulabilirsin.yada evden çalış . butik sabun kokulu taş işine başla. hiç yoksa evden yemek yap pasta börek. artık hanımlar evde yapmıyor günlere bile sipariş ediliyor.ben geçen sene öğrencilerime renkli kokulu sabun yapmayı gösterdim çok kolay.küçük bir sepet doldur içine sabunu biraz süsle al sana 50 lira
benim basenle ilgili bi sikintim yok canim bi gobeem var :)Kızlar bu arada evde basen ve kalça eriten hareketlerin olduğu bir site buldum.Atarım linki
Cok pahali ya insallah guzel bir is bulursun canim. 1 2 ay gonderebilmen iyi olmus kis aylari icerde cocuklar daha cok sikiliyorlaryok be tatlim kimse yok oglum yaramaz benim konustugum insanlar genc degil yasli kafalari kaldirmiyor istemiyorlar anliyorum . 750 tl serviside var . cunku karakis var onumuzde .canim ama tek adam calisinca zor onuda anliorum. ne is yapicam bilmiyorum . ben kararliyim yollu am oglumu . allahim buyuktur bakalim .
ayy canim okdar mutluyumki o mutlu olucak ya ben dahada mutlu olucam :)Cok pahali ya insallah guzel bir is bulursun canim. 1 2 ay gonderebilmen iyi olmus kis aylari icerde cocuklar daha cok sikiliyorlar
ttatlim cok az yemissin gene amaAlinan kalori 450
40 dk eliptik 10 dk kardiyo egzersiz 431
Sabah
Nescafe
Ceyrek ev yapimi pogaca
Oglen
Yumurta
Peynir
Havuc
Ara
Ceyrek avuc kadar cerez
Aksam
Yogurt
Isvec diyetindeyim ben listenin disina cikmiyorum. Daha sonra kalori hesabina donecegim icin gruptan ayrilmadim. Istahimi baskilayamiyordum ben o yuzden kati bir rejime ihtiyacim vardi. Isvec iyi oldu tatli krizlerine girmiyorum birsey gordugumde canim cekmiyor artik ve isin garibi az yedigim halde hic hic aclik hissetmiyorum.ttatlim cok az yemissin gene ama
anladim canim ne bilim ole sartli diywt uygulayinca daha sonra saldiriom sen tutabiliosa ne alaIsvec diyetindeyim ben listenin disina cikmiyorum. Daha sonra kalori hesabina donecegim icin gruptan ayrilmadim. Istahimi baskilayamiyordum ben o yuzden kati bir rejime ihtiyacim vardi. Isvec iyi oldu tatli krizlerine girmiyorum birsey gordugumde canim cekmiyor artik ve isin garibi az yedigim halde hic hic aclik hissetmiyorum.
Ben hayatimda ilk defa listeli bir diyet yapiyorum. Simdilik hic aklimdan tatli yemek gecmedi mesela soylemesi ayip kazandibi en dayanamadigim tatlidir. 2gun dolapta kaldi hic gozum ilismedi bile. Gecen esime pizza yaptim oturdu karsimda yedi bir isirik aldim sadece normalde dayanamaz illaki 1 dilimde olsa yerdim ama hic aklima bile gelmedi. Bende hayret ediyorum kendime ama simdilik memnunum :)anladim canim ne bilim ole sartli diywt uygulayinca daha sonra saldiriom sen tutabiliosa ne ala
ozman devamBen hayatimda ilk defa listeli bir diyet yapiyorum. Simdilik hic aklimdan tatli yemek gecmedi mesela soylemesi ayip kazandibi en dayanamadigim tatlidir. 2gun dolapta kaldi hic gozum ilismedi bile. Gecen esime pizza yaptim oturdu karsimda yedi bir isirik aldim sadece normalde dayanamaz illaki 1 dilimde olsa yerdim ama hic aklima bile gelmedi. Bende hayret ediyorum kendime ama simdilik memnunum :)
Ben senin azmini tebrik ediyorum. Bu sogukta disariya yuruyuse ciimak yurek ister. Sen bu isi basaricaksinozman devambende yeni geldim eve hava vok sogyk ve esiyir
basaricam tatlim kafaya koydum insallah hepimiz basaricaz :) bu arada ben 79.9 ciktim bu sabahBen senin azmini tebrik ediyorum. Bu sogukta disariya yuruyuse ciimak yurek ister. Sen bu isi basaricaksin
Afiyet olsun canim ama ogun ogun degil aksam tek mesajda topluca yaz olur muKizlar internetimde problem oldugu icin fazla giremedim kusura bakmayin
Sabah 2 ufak dilim simit
2tane haslanmis yumurta
Sekersiz cay