kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

eda-sofi

guncel kg.78.8 hedef kg.66. verilen kg.3.5
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.481
3.541
33
evet ben cok cesit li diyetler yapip husrana ugrayan hatta sonradan daha cok yiyip daha cok kilo alanlardanim.karatayida dukani da yaptim ayrica maaliyetli bi diyet sistemleri . insan yetisemio hergun ne yicem die kara karadusunuom ve sıkılıp birakiorum. cok kasmamak lazimmis .
Kalori diyetini cok arastirdim ..
Ben bana gore oldugunu dusundum.
Hatta arkadasimla paylastim cok sasrdi ..
Ve kendisininde yapacagini hic zorlanmayacagini soledi..
Belki burdada bu diyeti bilmeyen arkadaslar vardir die yardimci olmak istedim . bende 1 haftadir uyguluyorum .
cok memnunum.
hatta bazen kalori miktarini dolduramiosun bile. evet komik :)
http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/beslenme-diyet/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama
bu linkte kendi vucudunuza uygun kalori hesabinizi yapabilirsiniz .
bende gunluk kaydettigim programda var cok guzel. ilk defa bi diyette kendimi bu kadar rahat hissediorum (ki ben krizlere giriodum acliktan)
burda beraber kalori diyeti yapalim insallah :) gorun farki...

KURALLAR;

;
KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

doldurmalisiniz...

Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor+tuketilen kalori miktari ) yapılacaktir.

Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide ediciolmamalıdır.

Her pazartesi kilo bildirimi şu şekilde yapılmalıdır.

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:

Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğuiçin değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)

bu arada herkes kendi icin mucadele ediyor. diyete baslamadan once ilk once beyninizde kabul edin .. ben zayiflicam sagligim icin kaliteli bir yasam icin kendinize soz verin ...

Son düzenleme:
  • Günde 1000 Adım Kaç Kalori Yakar : 30
  • Günde 2000 Adım Kaç Kalori Yakar : 60
  • Günde 3000 Adım Kaç Kalori Yakar : 90
  • Günde 4000 Adım Kaç Kalori Yakar : 120
  • Günde 5000 Adım Kaç Kalori Yakar : 150
  • Günde 6000 Adım Kaç Kalori Yakar : 180
  • Günde 7000 Adım Kaç Kalori Yakar : 210
  • Günde 8000 Adım Kaç Kalori Yakar : 240
  • Günde 9000 Adım Kaç Kalori Yakar : 270
  • Günde 10000 Adım Kaç Kalori Yakar : 300

hayırlı akşamlaar ben de öyle bir diyet listesi sürdürmüştüm, hatta şu cuma zayıflama yarışmasındaydım da mezun oldum :)

Ben yeni başladım canım. Daha önce kilo verip aldığım çok oldu.aynen senin gibi günlük kalori hesabı yapıp spor dakikamı içtiğim su miktarını yazdığım bir program indirdim.arada motivasyon kırılmadan devam edecegim
tamam ozman gl beraber yapalim kaloru diyetini :) senin kalorin kac ?

Evet canım 8 kg verdim.sonra bıraktım ama tekrar başladım. günlük 1000 kal ile başladım. bu 1000 kalori daha çok protein sebze den oluşuyor. yarın sabahtan itibaren ne yediğimizi ve kaç kalori olduğunu yazalım.

Kizlar bende kalori hesabi yapiyorum ama tam anlamiyla ancak haftaya katilabilirim araniza simdi evde degilim o yuzden sporla destekleyemiyorum. Ama 1000 kaloriyi gecmemeye bende yarindan itibaren baslicam.

Benimde hedef 65 ya daha asagisina inmem zor gorunuyo insallah basarabiliriz. Eliptik bisikletim var benim eve gecince kesin baslicam ona artik gunde 1 saat yapicam insallah.
Yaparsın ya çok zor değildir hedalde yapanlar nasıl yapıyor 50kilo veren bile var bu kkda

Irade canim ya orade cok onemli ben bikere 72ye kdr dustum. Sporda yapiyordum sonra birakinca hoppl tekrar aliverdim
Evet aynısı benimde başıma geldi 10kilo verdim 76 kiloydum biraz ara verdim sikilidim gene başlarım dedim bir türlü baslayamadim 5ayda 4unu geri aldım baktım olmuyor gene basladim ayın 5inden beri 5kilo verdim dahada ara vermiycem hedefe kadar

Evet aynısı benimde başıma geldi 10kilo verdim 76 kiloydum biraz ara verdim sikilidim gene başlarım dedim bir türlü baslayamadim 5ayda 4unu geri aldım baktım olmuyor gene basladim ayın 5inden beri 5kilo verdim dahada ara vermiycem hedefe kadar
Cok iyi vermissin sadece kalori hesabimi yapiyosun kullandigim bi kur ve spor varmi

Cok iyi vermissin sadece kalori hesabimi yapiyosun kullandigim bi kur ve spor varmi
Hayır hiç bisi yapmıyorum yerimden kalkmiyorum diye bilirim evet kalori hesabı yapıyorum ama karbonhidratada önem veriyorum fatsecret diye bir program var ordan her dediğimi yazıyorum 1200 kaloriyi ve 60karbonhidrati gecmemeye çalışıyorum bide 2bardak tarcinli sut içiyorum günlük hepsi bu :)

X