- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 33
evet ben cok cesit li diyetler yapip husrana ugrayan hatta sonradan daha cok yiyip daha cok kilo alanlardanim.karatayida dukani da yaptim ayrica maaliyetli bi diyet sistemleri . insan yetisemio hergun ne yicem die kara karadusunuom ve sıkılıp birakiorum. cok kasmamak lazimmis .
Kalori diyetini cok arastirdim ..
Ben bana gore oldugunu dusundum.
Hatta arkadasimla paylastim cok sasrdi ..
Ve kendisininde yapacagini hic zorlanmayacagini soledi..
Belki burdada bu diyeti bilmeyen arkadaslar vardir die yardimci olmak istedim . bende 1 haftadir uyguluyorum .
cok memnunum.
hatta bazen kalori miktarini dolduramiosun bile. evet komik :)
http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/beslenme-diyet/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama
bu linkte kendi vucudunuza uygun kalori hesabinizi yapabilirsiniz .
bende gunluk kaydettigim programda var cok guzel. ilk defa bi diyette kendimi bu kadar rahat hissediorum (ki ben krizlere giriodum acliktan)
burda beraber kalori diyeti yapalim insallah :) gorun farki...
KURALLAR;
;
KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
doldurmalisiniz...
Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor+tuketilen kalori miktari ) yapılacaktir.
Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide ediciolmamalıdır.
Her pazartesi kilo bildirimi şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğuiçin değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)
bu arada herkes kendi icin mucadele ediyor. diyete baslamadan once ilk once beyninizde kabul edin .. ben zayiflicam sagligim icin kaliteli bir yasam icin kendinize soz verin ...
Kalori diyetini cok arastirdim ..
Ben bana gore oldugunu dusundum.
Hatta arkadasimla paylastim cok sasrdi ..
Ve kendisininde yapacagini hic zorlanmayacagini soledi..
Belki burdada bu diyeti bilmeyen arkadaslar vardir die yardimci olmak istedim . bende 1 haftadir uyguluyorum .
cok memnunum.
hatta bazen kalori miktarini dolduramiosun bile. evet komik :)
http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/beslenme-diyet/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama
bu linkte kendi vucudunuza uygun kalori hesabinizi yapabilirsiniz .
bende gunluk kaydettigim programda var cok guzel. ilk defa bi diyette kendimi bu kadar rahat hissediorum (ki ben krizlere giriodum acliktan)
burda beraber kalori diyeti yapalim insallah :) gorun farki...
KURALLAR;
;
KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
doldurmalisiniz...
Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor+tuketilen kalori miktari ) yapılacaktir.
Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide ediciolmamalıdır.
Her pazartesi kilo bildirimi şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğuiçin değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)
bu arada herkes kendi icin mucadele ediyor. diyete baslamadan once ilk once beyninizde kabul edin .. ben zayiflicam sagligim icin kaliteli bir yasam icin kendinize soz verin ...
Son düzenleme: