Umarım hepiniz iyisinizdir,benim size danışmak istediğim bir konu var.biz eşimle 3-3,5 senedir egede yaşıyoruz eşim burda çalışıyo bende çalışıyodum ama iş yerim kapandı.doğdugum büyüdüğüm yer istanbul bütün ailem arkadaşlarım orda ve ben yaklaşık bir senedir hatta daha fazladır istanbula geri dönmek istiyorum burda çok yalnızım alışamadım iş yerinde yada sonradan tanıştığın insanlarla da bir yere kadar ,ben eşime dedim şu yaz sezonu bir bitsin ekim kasım gibi istanbula taşınalım ben artık burda yapamıyorum dedim .oda istanbulda iş bulamazsam mecbur 2022 dede burda kalıcaz diyor ,büyükşehirden sonra ufak bir yerde yaşamak gözüktüğü gibi kolay değilmiş ,yorumlarınızı önerilerini bekliyorum arkadaşlar hepinize çok selamlar sevgiler
Eşiniz haklı geldi bana, hadi iş hazır olsa garanti olsa tamam da... Sürekli alıştığınız çevreye dönmek istemek çok olgunca gelmilyor bana. Sonuçta günümüzde herkes doğup büyüdüğü alıştığı çevreden ayrılıyor.
Eşiniz haklı geldi bana, hadi iş hazır olsa garanti olsa tamam da... Sürekli alıştığınız çevreye dönmek istemek çok olgunca gelmilyor bana. Sonuçta günümüzde herkes doğup büyüdüğü alıştığı çevreden ayrılıyor.
Eşiniz iş bulmadan ya da siz aynı seviyede iş bulmadan bence taşınmayı düşünmeyin. İstanbulda hazırda eviniz vs yoksa geçinmek de kolay değil. Düzeninizi bozmadan önce iyi plan yapmalısınız.
Hem yaz sezonu şimdi. Keyfini de çıkarın:)
Eşiniz iş bulmadan ya da siz aynı seviyede iş bulmadan bence taşınmayı düşünmeyin. İstanbulda hazırda eviniz vs yoksa geçinmek de kolay değil. Düzeninizi bozmadan önce iyi plan yapmalısınız.
Hem yaz sezonu şimdi. Keyfini de çıkarın:)