bende varim kizlar gunluk soru sayisina uycam ins.300 ideal bence de az kaldi cunku sinava.
Mat ve egitim agrlikli clsyrm biraz toparladktan snra tarhten atatrk dnemi kaldi onu btrcem soru bnkasini btrcem insa. cog bir soru bnkasi btrdm vat da bir soru bnkasi btrdm 2.lere bslicm insa .benim durumumda boyle canimcezalar guzel ama 10 hafta var 200 soru az 300 ile baslayalim gerekirse erken kalkin walla gelecek hafta artiririz...ben bugun mat turkce cozecegim yarin tarh cog yapiyorum...boyle donusumlu gidiyorum sizin programiniz nedir? vatn nisan a biraktim.....yarin kesin baslayalim bugun gelecekler onay versin programina baksin ...grupca basarili olursak guzel olur bende heyecanlandim
.
gitbasimdan
Ortak 300 le bslayalim yarin o zaman.bende varim kizlar gunluk soru sayisina uycam ins.300 ideal bence de az kaldi cunku sinava.
Minikkalbim yaren lokumum ve ben dordumzd cocukluyuz ne yapip edip yapmaya clsczlokumummm bak misafir gelir cocuk durmaz bahane kabul yok cezayi alirsin gunluk ayyy misafir gelince aksiyorda benim lafim kendime sanirimsabah erken kalkarim bende yada gec uyur ceza almamaya calisirim..
hahah cok hoşsun canim ya simdiden neyi bahane edicegimi bilmis gibi yazmissin :) ay ne olursa olsun o gece uyumayip tamamlariz hedefleri ins kizlar ya isteyeim yeter ki bizim elimizden ne kacar dimi :)lokumummm bak misafir gelir cocuk durmaz bahane kabul yok cezayi alirsin gunluk ayyy misafir gelince aksiyorda benim lafim kendime sanirimsabah erken kalkarim bende yada gec uyur ceza almamaya calisirim..
KIZLAR MERHABA BENDE VARIM İKİ KÜÇÜK ÇOCUKLU.. SİZİN GİBİ GECE ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BEN ÖNLİSANSIM..
KONU VE SORU ŞEKLİNDE İLERLİYORUM 300 SORU KONU ÇALIŞTIĞIM İÇİN BİRAZ ZOR AMA 150 SORUYA VARIM KABUL EDERSENİZ
HERKESE KOLAY GELSİN
Yaren canım arkadaşım konu çalışanlara soru sayısında biraz indirim yapsak olmaz mıbugun anlasma yaptik yarin gece saat 01:00 son aciklama saati 300 soru ile basliyoruz haftaya persembe gunune kadar 300 soru ..p.orograma uymanlar cezalarina da uymazlarsa bastan kendi adima soyluyeyim bir daha kabul edilmez soru sayisi belirtmezsede o gun unutsa dahi cezali olacak ...kurallar katidir kizlar hepimiz uyup sorumluluk alalim...
Anlastik hadi bakalim bismillahbugun anlasma yaptik yarin gece saat 01:00 son aciklama saati 300 soru ile basliyoruz haftaya persembe gunune kadar 300 soru ..p.orograma uymanlar cezalarina da uymazlarsa bastan kendi adima soyluyeyim bir daha kabul edilmez soru sayisi belirtmezsede o gun unutsa dahi cezali olacak ...kurallar katidir kizlar hepimiz uyup sorumluluk alalim...
yani kendi adima takip yapacagim uymayanlar elenecek bir daha alinmayacak ve küsülecek hihhh
Yaren canım arkadaşım konu çalışanlara soru sayısında biraz indirim yapsak olmaz mı
Kızımı uyutyorum dalmak uzere.hemen bslıcam
Canim egitimdn knu clsiyorum napaym mecbur.zaman kaybetmemem lazm ki yetistireblym.umarim bugunu basariyla atlatabilirim atlatabilirizvayyy demek basladin erkendensaygilar