Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

Allah yardimcin olsun cnm bu yaramazlar sabote etmeseler caliscazda. bende ikiye kdr salladim ayagimda uykum kacti sonrada 4 de uyudum 8 de kalktim ama. dun de baya verimli gecti ck sukur 650 cog sorusu cozdum. yarenDL yarenDL masallahin var 5 den bile erken kalkmissin. herkese verimli gunler olsun :)

konu konumu gidiyorsun sen? iyi cozmussun devamini bekliyoruz :KK50: :KK54:

konu konumu gidiyorsun sen? iyi cozmussun devamini bekliyoruz :KK50: :KK54:
ben ders ders gidiyorum cnm ama biraz toparlayimda hepsini beraber goturcem yoksa unutuluyo. cog butun konulardan cozdum simdi eksik oldugum konulara calisiyorum not aliyorum bu sefer kucuk kagitlara duvara bi pano yaptim oraya yapistircam arada bakarim. derter tutulmasindansa boyle panoyu tavsiye ederim kizlar butun halinde goruyosun duvarda defterden calismak skici oluyo

Maşallah canım çok iyi cozmussun konuların bitmismiydi ben hala konu çalışma derdindeyim
yok cnm nerde ben konu calisamiyodum sogukluk girmisti test cozmeyi severim calismadigim yerlerden bile cozdum. baya motive oldum ama bugunden sonrada yapamadigim konulara caliscam

kendime sayfa actim kendi kendime dahi ilsa kpss yi konusup rahatlamam gerekiyordu bu sebeble iyi geldi..sen ne yaptin nasil gidiyor
İyi yapmissin bende burdayim artik o zaman :KK52:
Ben 2 hafta hc drs clisamadim o yuzden cok ski dvm etmem gerekyo

kizim uyudu cok sukur haydi bismillah :KK55:

bugun koklu temizlik gunum ev cok kirlenmis ...bittim dun o yuzden yorulsamda cozdum isteyince 700 ler geliyormus walla bende sasirdim 600 u gecemiyordum .....yemekte 2 gunluk yemek yapiyorum yoksa bas edemem esimde sagolsun birsey demiyor bazende kendisi yapiyor ...ama cocuklarin yemeleri meyveleri bezleri uyumalari derken gun bitiyor ..ev isi ve yemegi 2 gunde bir ustten agir olmadan 2 hafta da bir derin ...cok yazdim :KK48:

bugun koklu temizlik gunum ev cok kirlenmis ...bittim dun o yuzden yorulsamda cozdum isteyince 700 ler geliyormus walla bende sasirdim 600 u gecemiyordum .....yemekte 2 gunluk yemek yapiyorum yoksa bas edemem esimde sagolsun birsey demiyor bazende kendisi yapiyor ...ama cocuklarin yemeleri meyveleri bezleri uyumalari derken gun bitiyor ..ev isi ve yemegi 2 gunde bir ustten agir olmadan 2 hafta da bir derin ...cok yazdim :KK48:
masallah yaren azmine hayran kalmamak mumkun degil. bende dun cografya konu calistim hic soru cozmedim bugunde konuya devam

harikasiniz... 4saat uyku benim de hedefim ama basaramiyorum. ..
deneme çözdüm Türkiye geneli puan 68 moralim bozuldu. ..
Üstelik daha önce hiç 70 altı olmamıştı.
daha iyi olması gerekirken moralim çok kötü...

motivasyona ihtiyacım var...

Bende 2 gunluk yemek yapiyorum canim aynen ama yetstiremiyorum.zamani daha iyi kullanmam gerekiyo

2 hafta clsamadgmdan tarhi su an bstan bsldm tekrar ediyorum

harikasiniz... 4saat uyku benim de hedefim ama basaramiyorum. ..
deneme çözdüm Türkiye geneli puan 68 moralim bozuldu. ..
Üstelik daha önce hiç 70 altı olmamıştı.
daha iyi olması gerekirken moralim çok kötü...

motivasyona ihtiyacım var...
denemelere takilma canim bazisi cok zor veya sinavdan uzak oluyo sen eksiklerinin ve yanlislarinin uzerine dur illa ki yukselir

X