Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

gunaydin bana gunaydin tarihe gunaydin cografya gunaydin matamatik gunaydin turkce 'ye ...bugun sizi tekrar edecegim cok yormayin beni anlastik mi anlastik aferim size

bu hocalardan allah razi olsun hic tarih cografya bilmeyen ben netler artti ...tarih ramazan yetgin. cografya engin eraydin ..yeryuzu sekillerinden korkuyorum 6 video daha fa korkutmustu dinleyince kolay konuymus dedim :KK58:

hayat cok garip bu kpss yi cok onemseyip strese girip daha da verimli olmasi gereken calismayi stres gerginlik surekli yapmam laxim baskisyla mi kaybediyoruz acaba

yemisim kpss yi hayattan tat alamaz oldum calismasam vicdanen huzur yok calissam eksikler geriyor welhasil hep huxursuzluk oyun oldun kpss ama olursun sadece sakinlik lazim bana

Bende bende calisiyorum gündüztarihten 264 , matematikten 106 soru çözdum ... şimdi gece çalısmasina baslicam herkese kolay gelsin

Yaren son iki mesajında beni anlatmışsın şunu yapmalıyım şunu yapıcağım derken daha çok strese girip hiç bir şey yapamaz halde buluyorum , özellikle nankör tarih unutuluyor karıştırılıyor matematik de aslında basit bir formül akla gelmiyor zor hayırlısı ne diyelim

İsletme kpss b den gireceğim sınava inş ..
Sizin calısma yontemleriniz nedir ben haftalık hedefler belirliyorum.kendime ona gore ilerliyorum

benim hedefler aylik cografya anayasa mart 1 e kadar bitmis olacak tarih bitti zaten ...misafirler gitti 3 ay misafir almayacagim walla son hizla yarin basliyorum 4 ara verdim mecburi vicdanen mahvoldum

Yaren son iki mesajında beni anlatmışsın şunu yapmalıyım şunu yapıcağım derken daha çok strese girip hiç bir şey yapamaz halde buluyorum , özellikle nankör tarih unutuluyor karıştırılıyor matematik de aslında basit bir formül akla gelmiyor zor hayırlısı ne diyelim

ramazan yetgin i dinle cok etkili akilda birakiyor ...walla kaybedersem stres ve surekli dusunmekten kaybedecegim teshisi koydum kendime sorunum motive oldugumu sanip olamamak ama teshisten sonra dusunmemeye calisacagim kpss yi sadece konulri bitirmeye odaklanip kendimi bir oyun icindeymis gibi herseyi kurgulayacagim ...sende de ayni huzursuzluk varsa hemen cozum bul yoksa cok zor kaybederiz bastan

aynen bir an önce çözüm bulmalıyım dediğin gibi emekler boşa gitmesin

tahta cikisi osmanli tarafindan onaylanan osmanli padisahi kimdir ? cevap ; VMehmet

peki kimi indirmislerdi uyumayan varsa sohbet tarih uzerine kalici kimse cevap yoksa ben varim yahu:KK3:

harbi cok etkili oldu unutmam artik meclus tafaindan atanan 4.mehmet padisah olmustur...forum u bu yuzden seviyorum cok guzel kisaltmalar buldum cog yeryuzu sekillerinden kop kop kop

kapanis: 545 soru mat yuzde faiz sizi hic sevmiyorum :KK34:sevemedimde bir turlu karisim sevmeye basladim seni kolaymissin :KK66:

4 saat sonra uyanmak uzere ins masaallah ins masaallah vardir ya boyle insanlar ins masaallah gidin dilimden heryerde kullanilmazsiniz

X