Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

atanmayi hayal et uyuma bu hayalle bende bu sefer uyumayacagim ama kahvemle beraber

kizlar malesef kalkamadim ya oglum hastalandi bnm grip ona gecti. sabaha kadar uyumadik dogru duzgun gunduz 120 kdr cog sorusu cozdum dvm etcem biraz daha bklm. sizlere ise masallah diyorum daha da iyi olur ins :)

ne gunlere kaldik yarabbim yeni dogan bebegi 14 yerinden bicaklayip canli gomuyor annesi ...keske hic insanoglu olmasaydida bu acilar olmasaydi hayatta ne acilar var su sistem yuzunden kendimizi yipratiyoruz lanet olsun adaletsiz merhametsiz dunyaya ...bakmayin bana dagildim ..

Yaren ben kalkamadim canım ya çünkü 4bucuga kadar oğlumu ayaklarım da salladim perisan oldum az yatayim dedim uyuyanamadim 6bucukta geri kalktı ve sürekli ağlıyo bugünumu yedi oğlum sağ olsun
Allah yardimcin olsun cnm bu yaramazlar sabote etmeseler caliscazda. bende ikiye kdr salladim ayagimda uykum kacti sonrada 4 de uyudum 8 de kalktim ama. dun de baya verimli gecti ck sukur 650 cog sorusu cozdum. yarenDL yarenDL masallahin var 5 den bile erken kalkmissin. herkese verimli gunler olsun :)

Allah yardimcin olsun cnm bu yaramazlar sabote etmeseler caliscazda. bende ikiye kdr salladim ayagimda uykum kacti sonrada 4 de uyudum 8 de kalktim ama. dun de baya verimli gecti ck sukur 650 cog sorusu cozdum. yarenDL yarenDL masallahin var 5 den bile erken kalkmissin. herkese verimli gunler olsun :)
Maşallah canım çok iyi cozmussun konuların bitmismiydi ben hala konu çalışma derdindeyim

Yaren ben kalkamadim canım ya çünkü 4bucuga kadar oğlumu ayaklarım da salladim perisan oldum az yatayim dedim uyuyanamadim 6bucukta geri kalktı ve sürekli ağlıyo bugünumu yedi oğlum sağ olsun

yaramazlarim uyutmadilar bende uyumayip calisayim dedim sabah 4.30 7.30 arasi 359 soru ile kapanis ....gune rahat girecegim aksamda 200 cozsem bile yeter konu okuma sonraa....ssbahlari deneme yapmak icin cok uygun aslinda

X