- 11 Ocak 2016
- 277
- 263
- 36
Gunaydin hanımlar ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama verimli geçmesi dileğiyle coğrafya 1 konu tekrar ve soru çözümü yapacağım soru sayısını yazarım
wayy supersin gelmissin hadj baslayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin hanımlar ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama verimli geçmesi dileğiyle coğrafya 1 konu tekrar ve soru çözümü yapacağım soru sayısını yazarım
İnş. Canım başladım benatanmayi hayal et uyuma bu hayalle bende bu sefer uyumayacagim ama kahvemle beraber
Seni yalnız birakcam yaren 1 konu tekrar 1 test çözüldü biraz yaticam malesef uyku bastı
Uyuyamadin mi kötü olmuş çocukların uyanmasi yaakendimi çok büyük bişey başarmış gibi hissediyorum ilk defa kalkıp çalıştım ya Ayy hergün uyanip çalışabilirsiz inş.uyumak mi ? yaramazlar kalkti 150 soru bitis ve 3 saatlik ara
Uyuyamadin mi kötü olmuş çocukların uyanmasi yaakendimi çok büyük bişey başarmış gibi hissediyorum ilk defa kalkıp çalıştım ya Ayy hergün uyanip çalışabilirsiz inş.
kizlar malesef kalkamadim ya oglum hastalandi bnm grip ona gecti. sabaha kadar uyumadik dogru duzgun gunduz 120 kdr cog sorusu cozdum dvm etcem biraz daha bklm. sizlere ise masallah diyorum daha da iyi olur ins :)
Gecmis olsun lokumumkizlar malesef kalkamadim ya oglum hastalandi bnm grip ona gecti. sabaha kadar uyumadik dogru duzgun gunduz 120 kdr cog sorusu cozdum dvm etcem biraz daha bklm. sizlere ise masallah diyorum daha da iyi olur ins :)
Yaren ben kalkamadim canım ya çünkü 4bucuga kadar oğlumu ayaklarım da salladim perisan oldum az yatayim dedim uyuyanamadim 6bucukta geri kalktı ve sürekli ağlıyo bugünumu yedi oğlum sağ olsungunaydin
Allah yardimcin olsun cnm bu yaramazlar sabote etmeseler caliscazda. bende ikiye kdr salladim ayagimda uykum kacti sonrada 4 de uyudum 8 de kalktim ama. dun de baya verimli gecti ck sukur 650 cog sorusu cozdum. yarenDL masallahin var 5 den bile erken kalkmissin. herkese verimli gunler olsun :)Yaren ben kalkamadim canım ya çünkü 4bucuga kadar oğlumu ayaklarım da salladim perisan oldum az yatayim dedim uyuyanamadim 6bucukta geri kalktı ve sürekli ağlıyo bugünumu yedi oğlum sağ olsun
Maşallah canım çok iyi cozmussun konuların bitmismiydi ben hala konu çalışma derdindeyimAllah yardimcin olsun cnm bu yaramazlar sabote etmeseler caliscazda. bende ikiye kdr salladim ayagimda uykum kacti sonrada 4 de uyudum 8 de kalktim ama. dun de baya verimli gecti ck sukur 650 cog sorusu cozdum. yarenDL masallahin var 5 den bile erken kalkmissin. herkese verimli gunler olsun :)
Yaren ben kalkamadim canım ya çünkü 4bucuga kadar oğlumu ayaklarım da salladim perisan oldum az yatayim dedim uyuyanamadim 6bucukta geri kalktı ve sürekli ağlıyo bugünumu yedi oğlum sağ olsun